- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #18.241
Bende öyle düşünüyorum aslında ama sonra çok ağarlaşacaksın canın hiçbir şey istemeyecek diyorlar :) Birde eylül gibi evi temizlemek istiyorum ki ev tertemiz olsun :) Bir kararsızım neyse bakalım artık akışına :)
Bu arada emzirme yastığımı da diktim çok güzel oldu :)
Canım daha çok erken.ben alışveriş bile yapmadım daha.eylulde aldıktan sonra yıkayıp hurca koymayı planlıyorum inşallah.aslinda eylül bile erken.kasim 10 gibi dedi doktor bana doğuma.ekimin 15 inden sonra düşünüyorum yıkayıp ütüleme işine.gozunde hiç büyütme.cok kolay utulemesi fln.bir günlük iş.simdi yikarsan toz fln olur tekrar yıkamak zorunda kalırsınArkadaşlar Tünaydın :)
Bana bir akıl verin lütfen sıkıştım kaldımAlışveriş olayı tamam gibi annem ve kayın validem sağ olsun hallettiler her şeyi ama şimdi hepsi tek tek yıkanacak ya başlayayım mı yıkamaya sizce ? Zaten kaynımın düğünü var ağustosta ve burada köy düğünleri yemekli falan oluyor çok telaşlı hem benim ailemde gelecek annem varken de yapmak istemiyorum çünkü zaten her şeyi o dikti birde yıkama ütü ona kalsın istemiyorum
Tecrübeli anneler önce battaniye mi yıkayayım nasıl başlıyayım yıkamaya bir yol gösterseniz lütfen :)
Ben de akşamları dikkat ediyorum güya.ama 4 günde 2 kilo almışım.dun tartiya çıkınca olamaz diye baya sesli bağırmışim.ki ben 47 kiloyla hamile kaldım.su anda 10 kilo almış bulunuyorum.ozellikle dışarda yemek yemek istemiyorum doyamıyorum cok fazla yiyorum ara sıcaklar meze v.s derkenkızlar iştahım çok acık. dışardan yemek söyledim mi menüden aşağı bir şey söylemiyorum. ve onunla bile tam doymuyorum. var mı benim gibi olan? sıcaklarda iştahın kesilmesi lazım ama benim inadına açıldıgüya dikkat ediyordum gitti bütün çabalar içimde kurt var galiba
kızlar iştahım çok acık. dışardan yemek söyledim mi menüden aşağı bir şey söylemiyorum. ve onunla bile tam doymuyorum. var mı benim gibi olan? sıcaklarda iştahın kesilmesi lazım ama benim inadına açıldıgüya dikkat ediyordum gitti bütün çabalar içimde kurt var galiba
Ben de akşamları dikkat ediyorum güya.ama 4 günde 2 kilo almışım.dun tartiya çıkınca olamaz diye baya sesli bağırmışim.ki ben 47 kiloyla hamile kaldım.su anda 10 kilo almış bulunuyorum.ozellikle dışarda yemek yemek istemiyorum doyamıyorum cok fazla yiyorum ara sıcaklar meze v.s derken
Bende senin gibiyim merak etme hiç doymuyorum
bende hiç doymuyorum ama hala dışarıda yemek yemiyorum cunku et yesem hala tam pişmez diye endişeleniyorum çok pipirikliyim bu konuda o yuzden dışarıda yenek yemiyorum hala. Evde 4 5 öğün yemek yiyorumkızlar iştahım çok acık. dışardan yemek söyledim mi menüden aşağı bir şey söylemiyorum. ve onunla bile tam doymuyorum. var mı benim gibi olan? sıcaklarda iştahın kesilmesi lazım ama benim inadına açıldıgüya dikkat ediyordum gitti bütün çabalar içimde kurt var galiba
Benim karnım büyüyor ama kol bacak vs aynı kalıyor, ilk hamileliğimde öyleydi. Şimdide gidişat o yönde. Normal bedenim m. L alsam olur diyorum çok irileşmiyorum çünküSen bilirsin canım. Alayım kafam rahat olsun diyorsan beden konusunu iyi düşünerek al :) ben daha iki kilo aldım ama yine de güvenemiyorum beden konusunda :)
Valla Canm ben kendimi yer yer kilo almaz bilirdim meğer o yediklerim bir şey değilmiş şu an ana öğünleri özellikle çok iyi yiyorum aralarda atıştırmalar ayrı hızlı kilo almaya başladım hayatımda görmediğim kilolara doğru gidiyorum ve insan acıktığında kontrolden çıkıyorkızlar iştahım çok acık. dışardan yemek söyledim mi menüden aşağı bir şey söylemiyorum. ve onunla bile tam doymuyorum. var mı benim gibi olan? sıcaklarda iştahın kesilmesi lazım ama benim inadına açıldıgüya dikkat ediyordum gitti bütün çabalar içimde kurt var galiba
kızlar iştahım çok acık. dışardan yemek söyledim mi menüden aşağı bir şey söylemiyorum. ve onunla bile tam doymuyorum. var mı benim gibi olan? sıcaklarda iştahın kesilmesi lazım ama benim inadına açıldıgüya dikkat ediyordum gitti bütün çabalar içimde kurt var galiba
Ben eşime söyledim istemedi, ilkindede girmemişti zaten. Hastane izin verirse kardeşim girmek istiyorBen de öyleyim, dışardan söylerken menünün yanına mutlaka ek yapıyorum yoksa kursağıma bile gitmiyor:)))) 54 le hamile kaldım şuan 57yim.
Bir de kızlar, doğumunuza kim girecek düşündünüz mü?
Valla Canm ben kendimi yer yer kilo almaz bilirdim meğer o yediklerim bir şey değilmiş şu an ana öğünleri özellikle çok iyi yiyorum aralarda atıştırmalar ayrı hızlı kilo almaya başladım hayatımda görmediğim kilolara doğru gidiyorum ve insan acıktığında kontrolden çıkıyorve yemekten de Mutlu olmaya başladım acayip bir şekilde
bir garip oblomov doktor sana Doğum tarihin için hangi günleri söyledi. Bizim seninle son adet tarihlerimi aynı gün. Bana 1-12 gün arası demişti en son
Ben de öyleyim, dışardan söylerken menünün yanına mutlaka ek yapıyorum yoksa kursağıma bile gitmiyor:)))) 54 le hamile kaldım şuan 57yim.
Bir de kızlar, doğumunuza kim girecek düşündünüz mü?
Ben eşime söyledim istemedi, ilkindede girmemişti zaten. Hastane izin verirse kardeşim girmek istiyor
ben eşim girsin istiyorum ama pek sıcak bakmıyor ağustos eylül ayında doğum kursana gideceğim eşimde gelecek inşallah o zaman fikrini değiştirir
Ee canim gecip bakmasin yanimda olsun elimi tutsun alnimi silsinBen iki Doğuma girdiğim için eşim girsin istemiyorum ama yanımda biri olsun istiyorum :) valla ben bile gördüğüm şeyleri unutamadım şimdi eşime yazık etmeyeyim diyorumtabi bu dediğim normal Doğum için geçerli, sezeryan için fikrim Yok :))
Ee canim gecip bakmasin yanimda olsun elimi tutsun alnimi silsinbirde bebegimizin kordonunu esim kessin istiyorum
bende halletmek istiyorum şimdiden ama beden sıkıntı olur diye korkuyorum. lohusa sepetinden bende beğendim bir kaç tane ama kaliteleri nasıl acaba
Ablam 1 tane ucuz gecelik bir tanede dantelli kaliteli olanlardan koydu. Canim kanlaniyor ister istemez o nedenle yedeklemek lazim bencedeKızlar gecelik pijama konusunda bende bisey sorucam kactane alicaksiniz ve hastaneye kac tane goturceksiniz. Ben agustos annelerinde okumuştum 2 gecelik 2 pijama takimi bir sabahlik koymus hastane cantasina fazla degilmi kullaniliyomu hepsi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?