2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Ben eşim girsin istiyorum, onsuz pek bir şey beceremiyorum çünkü :d bi de benim stresimi paniğimi sakinleştirebilecek tek insan o kesinlikle isterim girmesini.

Ne güzel herkesin iştahı açılmış benim hala pek iştahım yok : ( acıkıyorum acıktığımı hissediyorum ama azıcık bir şey yesem hemen doyuyorum buna rağmen 3 kilo aldım bi de iştahım açık olsa kimbilir kaç kilo alacağım.

Ben dogum esnasinda yanimda kimseyi istemem herhalde zaten esim dayanamaz.. belki dogum fotografi icin cagırirlar.. bize dogum fotoğrafı ve kapı susleme filan 1800 tl dediler sezaryen dogumu normal dogumda 1500 tl.. konak hastanesinde sgk anlaşmalı.

Ben doğumdan çok korkuyorum ama ona rağmen normal doğum istiyorum. Doğurgan bir kadın olarak o hissi yaşamak istiyorum :) sezaryen fikri de çok korkutuyor beni bildiğin ameliyat yani kesilmekten de çok korkuyorum. İnşallah normal doğum yapabilirim.

Aslinda ben normal dogumdan korkmuyorum ama o esnada gelisebilecek sorunlardan korkuyorum simdi anlatmak istemiyorum da.. banada anlatılanlardan korktum

Kizlar 5 aydan sonra ilk kez esimle birlikte oldukbaya kolay oldu

Bende sezeryandan cok korkuyorum ameliyat fobim var belden asagiyi uyusturcaklar ama olani biteni duyacagim konusmalar falan en guzeli normal diyorum bende

Kızlar benim açlık şekerim 65-75 tokluk şekerim 80-95 arası çıkıyor hep. Az önce açlık ölçtüm 67. Yemek yedim ama en fazla 80 küsüre çıkar. Birkaç gündür ölçüyorum hep böyle. Bana düşük gibi geliyor sanki. Var mı bilgisi olan.

Kızlar gecelik pijama konusunda bende bisey sorucam kactane alicaksiniz ve hastaneye kac tane goturceksiniz. Ben agustos annelerinde okumuştum 2 gecelik 2 pijama takimi bir sabahlik koymus hastane cantasina fazla degilmi kullaniliyomu hepsi.
Ben iki pijama takımı ve bir sabahlık ve bir üst götürmüştüm hastaneye iki doğumumda da.yeterli oldu.ikinci doğumum haziranın 6 su idi çok terlemistim.atlet değiştirdim 2-3 kez.ama şimdi havalar da çok aşırı sıcak olmaz Kasım ayında.iki takım yeterli diye düşünüyorum.normal doğum yapmadım sezeryanda zaten yanlış hatırlamıyorsam 8 saat ameliyathane kıyafetiyle kalıyorsun.8 saat sonra üzerini değişip pijama giydiriyorlar.yurumeye fln başlıyorsun.
Benim iki doğumum da spinal anesteziyle oldu yani belden iğne yapıldı.ilk oğlumda ben görmek hissetmek istemiyorum demiştim ameliyathane de.bana sezeryan süresinde uyutacak iğne yapmışlardı damardan.uyandigimda oğlumu görmüştüm ameliyathane de çok güzeldi.kesme biçme işlemlerini hiç hatirlamiyordum
İkinci oğlumda ben uyumak istemedim.biraz piskopatca oldu.insanin kesildiğini bilmesi çok tuhaf.aci kesinlikle hissetmiyorsunuz ama o an değişik anlatılmaz yaşanılır.suyumun patladığını hissettim ve o an oğlumun sesini duydum başladım ağlamaya.oglusla beraber aglastik koynuma koydular.panik atağı olanlar kısa süreli uyumayi isteyebilirler doktordan o an.istege bağlı yapıyor doktorlar spinal anestezide de.ameliyathaneden çıkmadan bebek dogunca seni uyandiriyorlar..biraz karışık yazdım umarım yardımcı olmuşum dur

Canım bence normal.benim şeker yükleme sonucim 93 idi oğlumda.bir de o an ne yediğinle de ilgili şekerinim yüksek ya da düşük çıkması.ben şeker yüklemesi yaptırmayı düşünmüyorum şahsen bu defa.

Cok iyi fiyat canim doktorlarindan hastaneden memnunsan super :)

masal_41 konak hastanesinin sendikalarla ve bazi kurumlarla anlaşması var indirimli oluyor aklında olsun sen yada esin memur ise yada herhangi sendikaya üyeliğiniz var ise indirim de oluyor ekstra haberin olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…