2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kizlar bakın bebişime :) su fazlalaginin tek iyi yanı net görüntüymüş :) gordukce hissettikce bir an once zaman gelsin istiyorum :)

Eki Görüntüle 2019770 Eki Görüntüle 2019771 benim minnakimda bu teyzeleri yan profilden gorduk bunlarida videodan cektim cikti vermediler gostermedi yuzunu diye. 2. Fotoda guluyor sıpa alay ediyo bizle
Oyy üçüne de maşallah çok tatlılar.

Kızlar geçende yazmıştım ağrım çok var bel bölgemden karnıma kadar süren kramp zannetmiştim ama değilmiş günde 3-4 defa sancı tutuyordu tuttuğu zaman nefes bile almıyordum ağlıyordum sadece bağıra bağıra
Geçen gece eşim acile götürdü
Enfeksiyon hem kanda biraz var dedi hem idrar yollarında
Kendi doktorumada gittim böbrekten şüphelendi ve sağ böbreğimde büyüme varmış çok üzüldüm
Dahada büyürse tüp takmak zorunda kalırız dedi ilaç falan verdi kontrol altında olmalıymışım
Çok dikkat edin kızlar vücüdunuzun herhangi bi yerinden değişik Ağrı sinyallerini dikkate alın şuan bile sancıdan ölüyorum

canım çok geçmiş olsun. vücudumuzu bizden iyi kimse bilemiyor malesef burda tavsiyelerde bulunuyoruz ama o ağrıları yaşayanların daha dikkatli olması lazım. bende 17. haftamda kasılma yüzünden gitmiştim hem idraryolu enfeksiyonu hem mantar hemde plasentam aşağıya düşmüştü. ilk hamileliğim olduğu için kasılmadan emin değildim ama hiç yaşamadığım bir şey olduğu için gitmiştim doktora

Sağol canım aynen öyle bizden iyi kimse bilemez bizim vücudumuzu

Kızlar iki gündür hırıltılı öksürügum var sanırım soğuk su içmekten oldu bir de terledim çok sıcaklarda.. ne yapabilirim acaba öksürük için yarın aile hekimine sorayim onuda

Cok gecmis olsun canm

Geçmiş olsun canım. İnşallah ilaçla geçer sıkıntın.

Kızlar iki gündür hırıltılı öksürügum var sanırım soğuk su içmekten oldu bir de terledim çok sıcaklarda.. ne yapabilirim acaba öksürük için yarın aile hekimine sorayim onuda
Geçmiş olsun canım. Zencefil iyi gelir boğaza ama hamilelikte kullanılır mı bilmiyorum. Karabiber de olabilir onun yerine.

merhabalar kizlar
bizim de bugün ayrıntılı ultrason vardı çok şükür herşey yolunda 400 gram 24 cm olmus tosbigim

islerden firsat bulup bi türlü giremiyorum

bebekler malum kısa denk geliyo kışlık yiyecek hazırlamaya baslayan var mi aranizda

ben bebegime yalniz bakicam gurbetteyim kimsemiz yok burda, o yüzden bebekten önce buzluga biseyler atiyim dedim normalde hazirlayan hazırlamayı düşünenler ne yapcaksiniz sizden de fikir almak isterim

çok geçmiş olsun canım ya bir an önce toparlanirsin insallah ise yarar ilaclar

allah korusun tum anneleri bebekleri

Ben buzluga koyulup cikarilan hicbir seyi sevmiyorum canim tatlari degisiyor cunku. O nedenle hicbir sey koymayacagim kislik ne varsa onu yeriz hem kisin cesit daha cok. En guzel taze yemek.

Öncelikle gözün aydın maşallah bebeğine
BENde yakında başlarım kışlık hazırlamaya taze fasülye bamya dolmalık biber bunları yağda soteleyip poşetleyip dondurucuya atarım
Çok güzel bi kahvaltılık tarifi var konserve közlenmiş biber ve közlenmiş patlıcanla yapılıyor şahane bir tarif tadına doyamamıştım fazla fazla ondan yapcam
Konserve menemen yapıyoruz annem yapacak onu da
Şimdi aklıma gelenler bunlar
Salça, erik kuşburnu üzüm pekmezi yapılacak bunlarda annemden

Canım benim de ayrıntılı vardı bugün 1 hafta önde görünüyor sadece kafa çapı ama. Kiloyla alakası yok bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…