2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kızlar benim de ayrıntılı vardı bugün sadece kafasının büyüklüğü 1hafta önde görünüyor onun dışında herşey normal görünüyor dedi. Ama ayrıntılı 5dakika bile sürmedi ne fotosu be kilosu ne boyu hatta cinsiyeti bile sordum söylemiyoruz dediler. Sonuç kağıdını normal doktora gösterirken rica ettim de cinsiyetine baktı. Yani illa özele mi gitmek gerekiyor anlamıyorum ki bu doktorları.O kadar baştan savmaydı ki. Oysa dört gözle ayrıntılıyı bekliyordum

Baktım cnm ama stokta yok yazıyor malesef ateş ölçer

Şaka gibi bizim 30dk belki daha fazla sürdü

Bende bezelye attım, vişne attım poşetleyip komposto yaparım diye :) Kayın validemin sağ olsun bol meyve ağaçları var onlardan atacağım. Birde ıhlamur toplayıp kuruttum onlara da kese dikiyorum keselere koyup kaldıracağım bir şey olmasın diye. Bir de tarhana yapacağız haftaya koyunları sağıyorlar ondan sonra yeter herhalde bu kadar :)

Kızlar ayrıntılı kısa sürdü diyenler var devlette yaptırmışlar. Ben de devlette yaptıracağım. Tereddüt ettim şimdi. Bütün devlet hastaneleri böyle mi yapıyor. Eğer öyleyse ben de özel de yaptırırım. Ya o kadar bekliyoruz bunları sonuçta

BEN oğlanda almıştım kulaktan ölçer baya iyi hala kullanıyorum

Valla canım belki hepsi aynı değildir. Ankara kalabalık bi şehir belki ondandır. Ama imkanın varsa özelde yaptır derim. Çünkü insan çocuğuna dair bişeyler sormak istiyo en azından yüzünü görmek istiyor. Ama maalesef ben yaptırdığımda doktor hiç muhatap bile olmadı benimle. 3kişi girdik içeriye 10dakikada yaptı 3ümüzü

Günaydın kızlar...
Yarın sabah şeker yüklemem var. Aslında istemiyordum ama doktorum yapmak istiyor. Mecburen yapılacak. Uyuyuyamıyorum artık geceleri, göbüş iyice büyüdü sağa sola dönmek bile dert şuan.

Kızlar yaa ben her hafta kilo alıyorum artık bi durması lazım ya neden oluyor çıldıracağım üç öğün besleniyorum aralarda meyve falan yiyorum cok canım isterse ufak tatlı kaçamaklarım oluyor buna nasıl bir önlem alabilrim bilmiyorum

Son düzenleme:
bende doktorum isterse yaptıracağım şeker yüklemesini. ama benim hem anne hem baba tarafımda var malesef şeker hastalığı o nedenle korkuyorum bende sağ sol olayına pek dikkat edemiyorum ne zaman uyansam sağ tarafımdayım. birde bebiş rahat vermiyor sol tarafımdaysa sola yatırmıyor sürekli tekme atıyor hemde hiç durmadan. sende var mı böyle bir durum artık o ne tarafımdaysa tam aksi tarafa yatıyorum bende paşam rahatsız olmasın

Gunaydinlar:) bende sağlık ocagindan geldim şimdi şeker yüklemeyi yapmadılar çünkü akşam 11 gibi meyve yediğim için açlık sekerim yüksek çıktı saat 8 den sonra bişey yenilmiyormus söylemişti geçen ay ama unutmuşum onu ben salı gününe kaldı bir yandan iyi oldu kan verdim tahliller için hepsi bir arada olmadı yani:) bir de hemşire dedi ki salı günü mutlaka yapalım daha da geciktirmeyelim dedi ben erken olduğunu dusunurken

Yaa ne tatlı sözler bunlar canım benim maşallah hepinize :) inşallah bana da böyle masum tekmeler atar meleğim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…