2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
aa öğrendiğimiz iyi oldu 8 den sonra bir şey yemek yasak demek ki. ya neden bu kadar acele ediyorlar anlamadım 24 ile 28. haftalar arası değil mi ben 25 hatta 26. haftamda gideceğim kontrolüm o zamana denk geliyor

Günaydın kızlar
bir garip oblomov canım bende sağ sol fazla dikkat edemiyorum sırt üstü yatmıyorum sadece
BENde bebeğim nerdeyse tam tersi tarafa dönüyorum öyle tekmeliyor ki göbeğimi sallıyor resmen bu sabah uyandırdı sağolsun
Şeker yüklemesi bu haftalarda yapılıyorsa doktorumu arayım haftaya bende yaptırayım tekrar memlekete gitcem çünkü
Bu arada sağlık ocaklarında şeker yükleme yapılıyormuş ama benim gittiğim yer neden yapmıyoruz dedi anlamadım

Bundan bi kaç hafta önce aynı senin gibiydim şimdilik kilo alımım durdu bi kaç gr fark oluyor
Diyet günlüklerinde konu açtım hergün ne yediğimi yazıyorum her sabah tartılıyorum böyle böyle düzene girdi

hanımlar merhaba bende ara ara giren adet ağrıları var sürekli ne yersem tuvalete çıkma isteği var ana adete yaklaşık on gün filan var test yaptı negatif çıktı aranızda boyle olan var miydi hanımlar ben 2 .olacak bebeğim ilk bebeğinde bata 4gün kala öğrenmiştim

10 gün kala zaten pozitif çıkmaz ki 3 gün kala daha net sonuç alırsın geç döllenme yoksa
Zaten hamilelik belirtileri adet belirtileri ile aynı oluyor

Merhaba arkadaşlar ben 20haftalik gebey m ama gebeliği kabullenmek dim biraz yorucu bir gebelik oldu tansiyon düşüklüğü sebebini bilmediğim halsizlik titreme acil e gidip serum taktırma bayagi yordu beni ve sanki gebe değilde hastalığa yakalanmış gibi hissediyorum kendimi arada sizleri okuyup motive oldum bugün de bende yazmak istedim.. evden dışarı hastaneye çıktım çoğunlukla alış veriş yapacak dışarı çıkacak çok Takatim ve cesaret m olmadı baş dönmesi baygınlık hissi oluyor.. Sizlern böyle sıkıntısı oldumu

Kızlar, gün sonunda artık eve gidip şöyle bir uzanıp dinlenme aşamasına geçince göbeğimin sağ tarafında bir şişme kasılma oluyor. Bebeğim diye düşünüyorum. Taş gibi sertleşiyor göbeğim yamuk bir hal alıyor. Elimizi koyup biraz sevince yayılıyor geri. Dün eşim bunu görünce çok şaşırdı gözlerinden yaş geldi. Canım kızım diye okşayıp öpmeye başladı. Çok duygulandım

Annem vardı 3ay yanımda şimdi oda dönecek memlekete Rabbim yardımcımız olsun çok da güçsüz ve hastalıktan hastahane acil den korkan biriyim galiba

Canım hepimiz ara ara bazı sıkıntılarla karşılaştık. Ben hala yeri geliyor kabullenemiyorum. Psikolojik olarak çok çökük durumlara giriyorum. Ama çok şükür bir günüm bir günümü tutmuyor. Hareketlerini hissediyorsun, ultrasonda görüyorsun böyle garip oluyorsun, mutlu oluyorsun. İyi şeyler düşün ve mümkün olduğunca bir şeylerle meşgul et kendini. Çık gez dolaş. Alışveriş yap, arkadaşlarını çağır sen git otur gibi

Canım öncelikle hastalık psikolojisinden çıkmanı öneririm bazı sorunları psikolojik yaşıyor olabilirsin bazen kasıklarıma kramp giriyor zor hareket ediyorum
Dün oğlumla pazara gittik bayılacaktım neredeyse yavaş yavaş sakince yürümeye devam ettim
İllaki bi takım sıkıntılar oluyor keyfini çıkart hamileliğinin

Bulunduğum şehirde yeniyim canım hiç kimse yok o kadar ihtiyaç duyuyorum ki konuşmaya arkadasa bazen sitenin önünde Teyzeler oturuyor onların yanına çıkıp muhabbet etmek istiyorum... Bebek istiyodum çok şükür Rabbim nasip etti ama suan hiç heyecanı sevgisi yok içimde sanki bebekle birlikte sağlığım i Yitirmisim (çok sıkıntılı bir düşünce biliyorum ama nasıl atlatacam bilmiyorum

Evet
Evet ben de sola yatamıyorum hemen hareket etmeye tekmelenmeye başlıyor, sağıma yatınca da ben uyuyamıyorum zaten çok sıcak off yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…