2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294

hani diyorlar ya yurtdışında kalktı yapılmıyor diye yabancı bir kaynakta okumuştum yapmama şartları hem annenin yediklerine dikkat etmesi hemde sürekli kontrol altında tutulmasıydı. sende yediklerine dikkat ediyorsan ve şeker ölçümlerini sürekli kontrol edebileceksen bence yaptırmama hakkını kullanabilirsin.

bu aralar bende taktım onlara hatta bir yerden fiyat aldım instagramda ama emin olamadım acaba alsam mı diye sürüncemede şu anhatta anne oğul takımları var çok güzellerama hiç tarzım değil ne oldu bana anlamıyorum

Ben dun saglik ocagi ile konuştum. Açlık sekeri için 8 saat yeterli dedi
Ben akşam 11 de yedim bu sabah 9 buçukta açlık sekerime baktı yüksek çıkınca sordu ne zaman yedin diye sonra akşam 8 den sonra yenilmeyecek dedi öyle diyince hemen sordum su içebilir miyim diye(çünkü gece çok su içiyorum dayanamam o kadar saat) evet dedi bende gece cok su içtim onun bir etkisi mı oldu acaba açlık şekerinin yüksek çıkmasıyla..

Bynun en canlı şahidi benim. Ben özel ilgi istemiyorum ama ayrıntılıda da cinsiyet bakmıyoz deyince dedim bu kadar da olmaz.Zaten sürekli arkası dönük göremedim cinsiyeti ayrıntılıda sorar emin olurum dedim.Taki herhenginbi özele gidip randevu alıp öğrendim. Bi cinsiyet öğrenmek için buna gerek olmamalıydı. Neyse sağlıkla sıhhatle gelsin hepimizin bebekleri de gerisi önemli değil

aa su da mı içilmicek saat 8de yemek yiyip uyumak lazım o zaman

Bilmiyorum yaa mevlitlerde o kadar abartıyorlar ki anlamıyorum ne oluyor yetişemiyorum artık son moda diye çıkardıkları şeylerin hızına...Annem bana kundak gibi değişik fırfırlı bir şey hazırlamış çok şık bebeği ona koyup gezdirmemi istiyor...

yaa işte bende akıma kapılmıcam diyip özenenlerdenim sanırım. temiz giydir çıkar işte dimi ama yok çok hoşuma gitti hemen fiyat aldım ve gereksiz pahalı fiyat verdiler.

Kızlar bugün karnımda ara ara giren hoş olamayan ağrılar var iğneler batıyor gibi keskin sancılar
Doktorumu aradım magnezyumu bırakmıştım 5 paket kalmıştı doktorum tekrar iç dinlen geçmezse gel dedi

Ben bebek ve sünnet mevlütünü birlikte yapacağım inşallah. Şehzade kıyafetlerine gelince çok saçma modeller var ama gerçekten şık olanları da var. Kendimce şık bulduğum bir model düşünüyorum. Sadece bebek mevlütü olarak yapsaydım şehzade kıyafeti düşünmezdim ama. Bence sünnete daha çok yakışıyor

bende ikisini bir arada yapacağım inşallah. eve gerçekten güzel kıyafetler var ama instagram da bir yere sordum 150 lira dedi mağazalarda sanırım 60-70 arası

bende ikisini bir arada yapacağım inşallah. eve gerçekten güzel kıyafetler var ama instagram da bir yere sordum 150 lira dedi mağazalarda sanırım 60-70 arası

Aslında ikisini bir arada düşününce mantıklı kıyafet ama tek mevlitte bende esperanzaa ya katılıyorum. Eşim sünnet düğünü istemiyor küçükken yaptıralım diyor bende öyle düşünebilirim mantıklı geldi şuan çok

Kucuklugumden beri beni tanıyan kendi çocuk doktorumla konuştum. Doğduğu zaman 1 ay içinde sunnet ettirmek istiyorum dedim. Brn tavsiye etmem, yeni doğmuş bebeğin organları da çok ama çok küçük oldugu icin, nokta kadar hata payı bile yok dedi. Çok kafam karıştı çocuğun gelisimine göre 5 6 aylikken kendi kendine karnının üstüne yatmayı öğreniyorlar. Bunu yapamadan sünnet olmasını çok istiyorum. Hadi ertelesem en fazla 4 5 aya kadar ertelerim. Onda da çocuk ne kadar büyür ki, yine aynı risk ama anlayacak yaşa gelip korkmasini, travma yaşamasını hic istemiyorum. Bilmeden olsun bitsin. Ilerde 7 8 yaşında düğününü yaparız

kızlar detaylı usg çektirdiğiniz ay kendi doktorunuza olan randevunuza da gittinizmi ?
ben bu ay gitmedim detaylıya salı tekrar giricem. kendi doktorumdan ayırca randevu almadım.
ama kan ilacım (maltofer kullanıyorum) bitmek üzere son 2 tane kaldı. doktor başka ilaca geçmek isteyecektir.
ilacım bitince hemen gitmeliyim sizce

ben kendi hastanemde çekildiğimde tekrar gitmek gibi sorunum olmadı sabah kontrolümü yaptı sonra detaylı çekildim sonucu hemen çıkardım kendi doktoruma. ben biten ilaçlarımı sağlık ocağında yazdırdım. neden başka ilaca geçmek isteyecektir doktorum dedin? benim bildiğim doğuma kadar aynı ilaçlar devam ediyor ama

ben ilk 3 ya folik asit kullandım , sonra decavit yazdı o bitince maltofer yazdı. en son sağlık ocağında yaptrdığım testte kan değerlerim düşük çıktı belki o sebepten farklı ilaç yazabilir diye düşünüyorum. Yada belki değerlerime bakmak isteyebilir.
o yüzden detaylıya girdikten sonra tekrar kendi doktoruma da gitsemmi kararsız kaldım

Kizlar 3 gundur surekli basim donuyor, bas agrisi ve gozlerde bulaniklik soz konusu. Sanki yer ayagimin altindan kayip gidiyor dusuyormusum gibi hissediyorum kendimi. Hele dun gece cok kotuydum kafami kaldiramadim. Birde ustune mide bulantisi geldi. yarin kontrolum var bakalim soracam doktoruma. Esim netten bakti seker hastaligi belirtisi diyor olabilir mi ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…