- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #18.701
Her konuda olduğu gibi bunda da doktorlar ikiye ayrılmış durumda. Ailesinde şeker olmayan, aşırı tatlı tüketmeyen, bebeğin ve kendisinin kilo alımı normal seviyelerde olan, açlık ve tokluk şekeri normal çıkan hamilelere şeker yuklemesi yapilmamali bence. Ama bazi doktorlar kesinlikle kabul etmiyor bunu. Açlık tokluk sekeriyle, yuklemenin cok farklı olduğunu, açlık tokluk sekerinin gebelik sekeriyle ilgili bilgi veremeyecegini söylüyor. Cok can sıkıcı bi durum. Insanın kafasi karışıyor
Arkadaşlar tünaydın ?
Umarım hepiniz iyisinizdir :)
Size bir şey sormak istiyorum özellikle tecrübeli anneler vebir garip oblomov seninde düşünceni çok merak ediyorum bu mevlitlerde şehzade kıyafeti falan giydirme olayı varya o olay hakkında ne düşünüyorsunuz ?
Ben akşam 11 de yedim bu sabah 9 buçukta açlık sekerime baktı yüksek çıkınca sordu ne zaman yedin diye sonra akşam 8 den sonra yenilmeyecek dedi öyle diyince hemen sordum su içebilir miyim diye(çünkü gece çok su içiyorum dayanamam o kadar saat) evet dedi bende gece cok su içtim onun bir etkisi mı oldu acaba açlık şekerinin yüksek çıkmasıyla..Ben dun saglik ocagi ile konuştum. Açlık sekeri için 8 saat yeterli dedi
Bynun en canlı şahidi benim. Ben özel ilgi istemiyorum ama ayrıntılıda da cinsiyet bakmıyoz deyince dedim bu kadar da olmaz.Zaten sürekli arkası dönük göremedim cinsiyeti ayrıntılıda sorar emin olurum dedim.Taki herhenginbi özele gidip randevu alıp öğrendim. Bi cinsiyet öğrenmek için buna gerek olmamalıydı. Neyse sağlıkla sıhhatle gelsin hepimizin bebekleri de gerisi önemli değilaçıkcası aynı şekilde düşünmüyorum en azından bana bakan 2 doktorda bak annesi elleri diyip orda 10 dk geçirmedi. radyolojide bakan doktor böbrek normal ciğer normal bağırsaklar normal vs vs diye bakıp geçti ama kalpte beyinde rahim çevresin de plasentam da baya oyalandılar. ayrıca bebeğin ölçümleri yapıldı. kendi doktorum özellikle rahmim de dirençlere falan baktı oraların atımını dinledi memnun kalmadı baştan yaptı bunlar yapılırken ciddiyetsiz bir konuşma vs geçmedi aramızda gayet ciddi bir şekilde 25-30 dk baktı aynı şekilde radyolojide 25-30 dk baktı. benim cdmde sadece bebeğimin görüntüsü var. ayrıca 1 sayfa kağıt verdi doktoruma göstermem için. ben devlettekilerin daha sırada 10 kişi var düşüncesiyle hızlı geçtiğine inanıyorum 5-6 dk sürdü diyen arkadaşlar var çünkü
aa su da mı içilmicekBen akşam 11 de yedim bu sabah 9 buçukta açlık sekerime baktı yüksek çıkınca sordu ne zaman yedin diye sonra akşam 8 den sonra yenilmeyecek dedi öyle diyince hemen sordum su içebilir miyim diye(çünkü gece çok su içiyorum dayanamam o kadar saat) evet dedi bende gece cok su içtim onun bir etkisi mı oldu acaba açlık şekerinin yüksek çıkmasıyla..
bu aralar bende taktım onlara hatta bir yerden fiyat aldım instagramdaama emin olamadım acaba alsam mı diye sürüncemede şu an hatta anne oğul takımları var çok güzeller ama hiç tarzım değil ne oldu bana anlamıyorum
Bilmiyorum yaa mevlitlerde o kadar abartıyorlar ki anlamıyorum ne oluyor yetişemiyorum artık son moda diye çıkardıkları şeylerin hızına...Annem bana kundak gibi değişik fırfırlı bir şey hazırlamış çok şık bebeği ona koyup gezdirmemi istiyor...
Ben bebek ve sünnet mevlütünü birlikte yapacağım inşallah. Şehzade kıyafetlerine gelince çok saçma modeller var ama gerçekten şık olanları da var. Kendimce şık bulduğum bir model düşünüyorum. Sadece bebek mevlütü olarak yapsaydım şehzade kıyafeti düşünmezdim ama. Bence sünnete daha çok yakışıyorArkadaşlar tünaydın ?
Umarım hepiniz iyisinizdir :)
Size bir şey sormak istiyorum özellikle tecrübeli anneler vebir garip oblomov seninde düşünceni çok merak ediyorum bu mevlitlerde şehzade kıyafeti falan giydirme olayı varya o olay hakkında ne düşünüyorsunuz ?
Ben bebek ve sünnet mevlütünü birlikte yapacağım inşallah. Şehzade kıyafetlerine gelince çok saçma modeller var ama gerçekten şık olanları da var. Kendimce şık bulduğum bir model düşünüyorum. Sadece bebek mevlütü olarak yapsaydım şehzade kıyafeti düşünmezdim ama. Bence sünnete daha çok yakışıyor
Kendin için de anne bebek takım düşünüyormusun?? Ben düşünmüyorumbende ikisini bir arada yapacağım inşallah. eve gerçekten güzel kıyafetler var ama instagram da bir yere sordum 150 lira dedimağazalarda sanırım 60-70 arası
Ben bebek ve sünnet mevlütünü birlikte yapacağım inşallah. Şehzade kıyafetlerine gelince çok saçma modeller var ama gerçekten şık olanları da var. Kendimce şık bulduğum bir model düşünüyorum. Sadece bebek mevlütü olarak yapsaydım şehzade kıyafeti düşünmezdim ama. Bence sünnete daha çok yakışıyor
bende ikisini bir arada yapacağım inşallah. eve gerçekten güzel kıyafetler var ama instagram da bir yere sordum 150 lira dedimağazalarda sanırım 60-70 arası
ya anne için etek var sadece eteğin uzununa 95 kısasına 75 dediler ayrıca birde bebeğin kıyafeti 150 lira aman dedim astarı yüzünden pahalıKendin için de anne bebek takım düşünüyormusun?? Ben düşünmüyorum
ben kendi hastanemde çekildiğimde tekrar gitmek gibi sorunum olmadı sabah kontrolümü yaptı sonra detaylı çekildim sonucu hemen çıkardım kendi doktoruma. ben biten ilaçlarımı sağlık ocağında yazdırdım. neden başka ilaca geçmek isteyecektir doktorum dedin? benim bildiğim doğuma kadar aynı ilaçlar devam ediyor amakızlar detaylı usg çektirdiğiniz ay kendi doktorunuza olan randevunuza da gittinizmi ?
ben bu ay gitmedim detaylıya salı tekrar giricem. kendi doktorumdan ayırca randevu almadım.
ama kan ilacım (maltofer kullanıyorum) bitmek üzere son 2 tane kaldı. doktor başka ilaca geçmek isteyecektir.
ilacım bitince hemen gitmeliyim sizce
ben kendi hastanemde çekildiğimde tekrar gitmek gibi sorunum olmadı sabah kontrolümü yaptı sonra detaylı çekildim sonucu hemen çıkardım kendi doktoruma. ben biten ilaçlarımı sağlık ocağında yazdırdım. neden başka ilaca geçmek isteyecektir doktorum dedin? benim bildiğim doğuma kadar aynı ilaçlar devam ediyor ama
Yok canım özeldi ama devlet özel farketmez ki adı üstünde detaylı nasıl 5 dk. Da yaparlar şaşırdım açıkçası.Devlet hastanesi miydi peki, benimki devletti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?