2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294

Baş ağrısı ve mide bulantısı olunca genelde migren oluyor var mıydı daha önce migrenin ?

Kizlar ben ayrintilida ozel hastane tercih ettim istanbuldayim ve cok da uygun bir meblag cikarmadilar ancak devlettte iyi muammele edilmedigini dusunuyorum. Ozellikle biz hamilelere. Genc kizken veya hamile kalmadan once devlete gidip muayne oldugum oluyordu ama iyi teshis koyduklarini dusunmuyorum. Guvenemedim. Cok sukur bir sikintimiz cikmadi ancak ben dr umdan gebeligimle ozel olarak ilgilenmesini isterim.

mutlaka gitmen lazım detaylının sonucunu vereceksin ama acil şimdi git ya da 1 ay sonra git diyemem dediğim gibi benim aynı hastanede olduğu için hemen verdim . doktorunun nosu varsa sorabilirsin aslında. birde yazdığın ilaçların hepsi farklı amaca hizmet ediyorlar. maltofer kan için kan değerin yükseldiyse dediğin gibi daha düşük bir ilaç verebilir belki. ama maltoferle diğer kan ilaçların arasında fark var mı bilmiyorum açıkcası

Haa bir de mantar oldum acayip kasintim var noluyor bana ya
girersen denize bol bol şaka bir yana ihmal etme canım kaşıntıdan vajinam davul gibi olmuştu o aklıma geldikçe nasıl durdun kızım diyorum Allah korusun ya. baş dönmen göz kararman sıcaktan olabilir birde minik kızın var peşinden de koşuyorsun

Tansiyonunu ölçtürdün mü? Çıkmış olabilir.

Bu konuda o kdr çok söyleti fikir varki şeker yüklemesi çok karışık bir hal aldı Allaha emanet bebeklerimiz
Haa bir de mantar oldum acayip kasintim var noluyor bana ya
Çok geçmiş olsun sıcak ta zordur doktora gittinmi cnm

Kızlar biraz özel olmakla beraber sorum olacak.
Eşinizle ilişki konusunda değişiklik yaşadınız mı? Devam mı tamam mı? Yada ne kadar aralıklarla?

Birde yine fikir olsun diye söylüyorm benim doktorum tetanoz aşısı için bir doz yeter li dedi ben ikinciyi vurulmuycam sanırım

Cok gecmis olsun canim. Havalarda sicak bir yandan. Biz ne desek bos en iyisini doktorun bilir

Eşinizle ilişki konusunda değişiklik yaşadınız mı? Devam mı tamam mı? Yada ne kadar aralıklarla?
Haftada bir kasık ağrım olmadığı sürece izin verdi doktorum bizde haftada bir 10 günde bir oluyor o da dikkatli bir şekilde tabi Canm

bizde geçenlerde ilk defa oldu şükür sorunsuz atlattım korktuğum gibi olmadı. ben haftada bir olur diyorum şimdilik ama ağrım vs olmadığı müddetçe tabi. çünkü normal doğum düşünüyorum ve yardımcı olduğunu söylüyorlar

Haftada bir kasık ağrım olmadığı sürece izin verdi doktorum bizde haftada bir 10 günde bir oluyor o da dikkatli bir şekilde tabi Canm
Rahatladım. Eşimi uzundur baya ihmal ediyordum. Ve bu durumdan şikayetini baya dile getirmeye başladı. Üzülüyorda. Ondan uzaklaştığımı falan düşünmeye başladı. Açıkçası uzaklaşmadım ama nedense içimde de hiç istek yok. Ama sonuçta kocam dayanıcam.

Yaa bende her sabah tartılmaya başladım günlüğe benimde başlamam şart hamile kalmadan önce 8 kilo vermiştim ay ne guzeldi verir vermez hemen hamile kaldık şimdide tersine spor yürüyüş yasak olunca tabi kaldım evde aldı başına gitti kilolar neyse bende o konuya bi bakıyım belki işe yarar sagolun :)

aynen canım bende çok boşladım ama hepsi mecburiydi 3 ay doktor yasakladı 1 ay hem mantar hem idraryolu enfeksiyonu hem plasenta aşağı düştü bu kadar şey üst üste gelince 5 ayı buldu. halbuki 3. ayın sonun da doktoruma artık yasak kalktı mı diye sormuştum gerçi bizimki çok korktu ben cesaretlendim bir şey olmaz diye9 ay yapmayız diyordu bizimki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…