2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
kızlar size bir sorum olacak...sizce 2. bebek ne zaman yapılmalı ilk bebekten sonra aralarında 2 yaş filan mi olmalı yoksa baya bir ara mi verilmeli cevaplarinizi bekliyorum hanımlar
Canım ben çocuk gelişimi mezunuyum ayrıca şuan sosyoloji artı çift ana dal yapıp psikoloji de okuyacagım kismet olursa bana sorarsan aldığım eğitim ve okuduğum bir çok kitaplardan çıkarduğım benim şu iki bucuk yaş en güzel yaş çünkü çocuk ileride iki yaşında bir olayı cok iyi hatırlayamaz bu da kıskançlığı getirmez misal ben kız kardeşimle aramda iki yaş sekiz ay var ben kız kardeşimi hep olduğunu biliyorum annemin hamile olduğunu zorlandığını hiç hatırlamıyorum ve bizim aramızda nerdeyse cok az kıskanclık oldu ve şuan o kadar iyi ki yaş farkımızın az olması her yastada bunun farkını gorduk bence annem içinde iyi olduğunu düşünüyorum biz birbirizls oynarken o işine bakabiliyordu :)

Ayy kuzum ne bileyim denizden olmus olabilir mi ki. En son bayramin 2. Gunu girdim 2 hafta olmus ama sorun 2 gundur var. Doktora yarin gidecegim bakalim neler tavsiye edecek. Kasimamaya calisiyorum ama evden disari ciktigim yok bu aralar sicaklar yuzunden kibris daha sicak ama evde de bunaliyor insan surekli klima calisiyor sukur onlar var.

Tansiyonunu ölçtürdün mü? Çıkmış olabilir.
Hayir canim evde alet yok aksam da oyle kotuydum ki hastaneye falan kalkip gidecek halim bile yoktu. Bugun neyse ki aksama nazaran iyiyim. Yarini bekliyorum kontorulumu.
Bu konuda o kdr çok söyleti fikir varki şeker yüklemesi çok karışık bir hal aldı Allaha emanet bebeklerimiz

Çok geçmiş olsun sıcak ta zordur doktora gittinmi cnm
Sagol canim benim. Yarin hastaneye gidecem.
Kızlar biraz özel olmakla beraber sorum olacak.
Eşinizle ilişki konusunda değişiklik yaşadınız mı? Devam mı tamam mı? Yada ne kadar aralıklarla?
Daha az ama devam bizde. Doktor bana yasak koymadi ilk gunden beri devam. Kizimda da ayni sekildeydi. Cok sukur sikinti yasamamistik.

Gel canım gel bi kaç arkadaş olduk orda birbirimizi motive ederiz

Canım geçmiş olsun ama doktora gittiğinde mutlaka migren olabilir mi diye sor. Çünkü aynı belirtiler son adetimde bende de vardı ve doktor migren başlangıcı demişti...

Ayrıntılıda zaten bebeğin kontrol edilecek bu yüzden bana ayrintilidan 2 hafta sonra gelsen yeterli dedi. Ben oyle yapacağım. Kan ilacı bize doguma kadar lazim, ben omega falan bittikce sormadan yenisini alıyorum devamlı.

Ben buzluga koyulup cikarilan hicbir seyi sevmiyorum canim tatlari degisiyor cunku. O nedenle hicbir sey koymayacagim kislik ne varsa onu yeriz hem kisin cesit daha cok. En guzel taze yemek.

çok geç cevap yazıyorum canım kusura bakma

benim esim pek beceremez bakacak gelecek kimse de yok mecburen idare edicez
şimdi bebek doğmadı huyunu suyunu bilmiyorum
kuzenimin ilk bebeği kuzenim odadan cikar cikmaz uyuyosa bile uyanip ağlardi hissediyo gibi, kız birak dus almayi tuvalete gidemiyodu
son yıllarda gördüğüm bebeklerde hep anneye yapışık
insallah hic birimizin gazli kolik huzursuz olmaz bebisleri çok zor yoksa insanliktan cikiyo kadın ister istemez

merhaba canim

öncelikle çok teşekkür ederim kucaklarimiza da sag salim alırız inşallah bebeklerimizi

ben de dün fasülye attim buzluga annem gelince sulu köfte aticam belki manti yapariz biraz da, hiç dolmalik biber koymadim ama ben onu da mi kavuruyosun acaba

Amin canım
Evet kızartıyorum dolmalık biberleri kızarınca dolaba da çok rahat sığıyor yer konusunda da rahat oluyor aynı zamanda da lezzetli oluyor
Mantıyı iyi aklıma getirdin bende yapayım içli köfte de yaparım sigara böreği zeytinyağlı yaprak sarma bol bol atarım dolaba misafir gelince inanılmaz kolay oluyor ağırlamak anında 4 çeşit yiyecek çıkıyor ortaya birde yanına sıcak kek oldu bitti :)

keki de yapar buzluga atardi halam çıkarıp firinda isitiyodu ya da bi gün önceden cikariyodu buzluktan ama tadi nasil oluyodu hatırlamıyorum hiç bi kac dilimle dene istersen

evet ya arkadaşlar gelirse ikramlik biseyler olmasi çok iyi olur, yaprak saramam ama borek atarım buzluga

dolmalık biberi de denicem çok teşekkür ederim canım cok iyi oldu bunu öğrendiğim

Benim oğlumda öyleydi tuvalete gidemezdim bırak banyo yapmayı o bi lüks olmuştu zaten
Normalde hiç ağlamazdı oğlum ama yanından iki dk ayrılayım başlardı ağlamaya Bi kez bebek arabasını banyoya sokup öyle banyo yapmıştım oda zar zor

Keki ilk kez duydum poğaça hamuru da atılıyor bir sürü alternatif var araştırmak lazım
Birde benim oğlum var 6 yaşında bu sene okula başlayacak sorumluluklarım bi hayli ağır ve zor olacağı için bunları şimdiden hazırlamam gerekiyor

yani o bebeği gördükten sonra bazi annelere abartiyo gözüyle bakanlari bogasim geliyo

o kadar sinirleri yipraniyo ki insanın nasıl aglarken birakip is yapcaksin ki minicik bebeği
umarim kardeşi abisi gibi olmaz çok rahat bı dönem gecirirsin canım

İstersen bırak elin ayağına dolaşır öyle ağlıyorlar etini koparmışlar gibi
Canı sağ olsunda olsun yine Yanımda taşırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…