2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294

günaydın kuzucuk neler neler yapiyormussun öyle helal olsun

fasulyeleri kaldirdim da küçük kuruyemis posetleri oluyor ya agzi kilitli onlardan bulmaya çalışıyorum ben de, domatesleri robottan gecirip kaşıkla içine koyuyorum sonra bi paket duruma göre iki paket bi yemekte kullanmak icin hazir ölçülü oluyo, asagi yukarı bi domates aliyo içine ayni paket kiyma icin de bi yemeklik oluyo tam. cozulmesi de kolay oluyor daha yassı oldugu için kıyma. annemden isterim ben de artık o bulur heralde

hazırladığın şeyleri ben de yapabilirim aslında çok guzel pratik seyler

ben de evlendikten sonra sinava hazirlanip atandim o yüzden senin gibi buzlugum dolu oluyordu tabi anne takviyesi de aliyordum, maalesef başka şehire atandım artık tek başına yapabildiğimi yapcam. her hafta pazardan bişey alıp buzluga atsam epey idare eder bizi galiba, çünkü ben yemek yaparken en fazla vakti ne yapsam diye harciyorum düşün düşün aklima gelmiyo, buzlukta olursa elime ne gelirse onu yaparim

zaten bana gelecekler hep yasitim olan memur arkadaşlar, yemeğe gelen olmaz pek, çay için gelirler geneli bende senin tariflerini uygularim çok teşekkür ederim canım

Kızlar herkese günaydın hayırlı cumalar. Dun bi arkadas yazmıştı başım donuyor ayakta duramiyorum falan diye. Siz 6. Aya girmis bulunuyorsunuz bu aylarda ani tansiyon dusmeleri ve yukselmeleri olabilir yazıyor gebelik takip programimda. Dikkat etmeliyiz muhakkak tansiyon takibi de yapilmali gebelikge bağlı dusmeler ve yukselmeler bizim icin tehlikeli olabilir

Günaydın kızlar,
Bu sabah ikinci doz tetenoz aşımı oldum. Bu sefer sağ koluma yaptırdım. Ama diğerinin aksine baya ağrıdı yaparken. Şimdide dokununca bile acıyor. Hem aynı iğne hem aynı hemşire ama böyle farklı olması garip

ay uzun uzun ne güzel yazmışsın bu emeğin üzerine bende mi koysam dedim ben her sene sigara böreği ve lavaş yapıp koyuyorum onlarda çok güzel oluyor hamurla uğraşabilirsem lavaş yapıp koyayım bende olmadı

Muayeneye girdim herşey yolunda şuan. 985gram olmuş minnoşum boyu da uzun gidiyor dedi dr. 11 buçukta son kez kan vericem şeker yüklemesi için ama çok kötü oldum tansiyonum düştü

bende kötü olursam diye kardeşimi götüreceğim yanımda. inşallah sonuçların iyi çıkar canım. bu arada bebişe de maşallah 1 kiloya yaklaşmış

Kızlar bir ara ssvd yapan bir akrabamizdan bahsetmiştim ya hatırlayanlar vardır belki kadın üst üste doğum yapmıştı biri iki bucuk yaşında biri 1 yaşında bebislerinin hamileydi yine ve dün akşam doğurmuş şok oldum duyunca. Evde sanci çekiyor bilerek suyu gelince hastaneye gitmeye karar veriyorlar sonra merdivenlerde doğum yapmış ambulans falan gelmiş vücudu heralde alışmış artık pat diye doguruvermis maşallah oğlusu olmuş kendide bebiside iyiymis. Bende sancıları evde cekmeyi düşünüyordum fakat bu olayı duyunca vazgeçtim bu fikirden korktum baya

Gunaydin kızlar,
Bebeklerine kanguru alıcak olanlar model belirlediniz mi benim kafam karisti kanguru yenidogan mi olmali yoksa 3 aydan sonra kullanilanlardan mi yani yenidogan icin kanguru nekadar kullanilabilir.
Benim oglumda 2 yasinda olucagi icin 0 ay-4 yas almayi dusunuyorum disari cikarken birini kanguruya birini arabaya koymak icin ama cok kararsizim.

bende evde çekeceğim sancı mı hastanem çok yakın benim. maşallahı varmış bizim gelin ilk bebeğini yolda doğurmuştuyani ilki 2.si falan fark etmiyor geleceği varsa geliyorlar

yeni doğan diye ayrıca yok canım 0-4 aylıktır yeni doğduğu andan 4 yaşına kadar yani. içinde yeni doğan için yastık oluyor.ben almayı düşünüyorum ama erkek olunca bacak arasında sıkıntı olur mu acaba dedim doktoruma soracağım.

Kızlar bir konuda görüşlerinizi almak istiyorum takip ettiğim kadarıyla çoğunuzun 2. Hamileliği olduğu için tecrübelisiniz diye sormak istedim. Ben ağda yaptırmak istiyorum ama korkuyorum da hamilelik Öncesinde sürekli yaptırıyordum ama hamile kalınca Endişe ettim nette biraz araştırdım kimi son aylarda yapılmaz diyor kimi başından beri kasılma yapar diyor. Aklım karıştı. Gerçekten de Ağda Yaptırmak kasılma başlatır mi.

Bende ilk cocugum erkek oldugu icin onda almamistim simdi kızım olcak hemde sanki iki cocukla daha pratik olucak gibime geliyor.dogunca hemen konulabiliyor mu icine tamam oyle yaziyolar ama nekadar kullanilabilir axaba

Günaydn herkes iyidir insllah hayrli cumalr bende ilk doz aşımı oldum saglk ocagnda tansiyon ve kilo takibi yaptlar 1 kiloya yakin almisim byle devam ederm insllah

Aynen canım benim ki 1yaşında hayırlısıyla ikinci yi de bir buçuk yaşında iken yapmayı düşünüyorum arkadaş olur kızıma da çok yorucu bir süreç ancak ilerisi dediğin gibi güzel olur arkadaş gibi büyürler tüm sırlarını paylaşırlar bende onlarla buyurun

Aynen canım dediğin gibi benim kızım da çok kolay bir bebek değit 5 dk durmaz yerinde ancak bir arkadaş filan geldiğinde güzelce oynuyor tek kaldığında çıldırıyor sürekli oyun istiyor o yüzden ona kardeş yapmayı düşünüyorum arada çok fark olmadan ama öyle 4yaş çok fazla bence çünkü artık anlıyor ve kıskanmaya başlıyor olacak bebekle ilgilenir benimle ilgilenmiyor demeye başlayacak o zaman da hırçın olacak bence ikisi birlikte büyümekg bebeklerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…