2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
benim sabah sağ kasığım çok ağrıdı bağırttı yani o kadar soldan sağa dönüyordum canım çok yandı sanırım yine rahim büyümesi atağı yaşıyorum rahmim büyüdüğünde hep sağ tarafım ağrıyor araştırdım rahim kasları sağ taraftaymış o nedenle ağrı yaparmış

benim uykularım geri geldi sanki hamileliğimin ilk aylarında gibiyim sıcakların etkisi büyük sanırım birde çok yorulmaya başladım son aylarda nasıl çalışcam hiç bilmiyorum. yemek yedikten sonrasını hatırlamıyorum hangi ara uyuyorum acaba

Kızlar instagramda gördüm kızın biri 25+2de doğum yapmış
benim arkadaşımda 26. haftasında bebeği öldü diye ameliyata alındı ama bebeği yaşıyormuş hemen küveze almışlar 3 ay dan fazla kalmıştı küvez de çıktığında hala minicikti şimdi 4 yaşında malesef yaşıtlarından baya geri söyleneni anlıyor çok akıllı ama konuşamıyor özel eğitim alıyor malesef bebekte kalıcı hasar olabiliyorAllah yardımcıları olsun

Bende öyleydim bu gece yaa gögüslerim ve kaburgalarım özellikle çok kötü acıdı ve hala acıyo nasıl geçireceğimi bilemedim en son saate baktığım da 4 dü sabahda 6:30 da kalktım uyuyamadım off

Canım benim ilk gebeligimde de vardı bundada var doktorum normal olduğunu söyledi.ultrasonla kontrol ediyorlar serviks te incelme yoksa sorun yok diyorlar.bu kasılmalar herkeste oluyormuş ama bazı kirişler hissediyormuş.

Kızlar günaydın bi sorum olcak çok kötü diş ağrısı çekiyorum doktoruma söyledim birkaç erken maddesi olmayan antibiyotik önerdi diş doktoruna götürdüm anlamadı internetten baktı bulamadı alfoksil yazdı kullanmakta tereddüt ettim dişlerimin iltahabi boğazlarıma indi çok fenayım ne yapcam korkuyorum bilemedim bi tavsiyeniz olurmu

Gebelikte güvenle kullanılan antibiyotikler var.endişelenme verdiyse kullan yoksa yasadigin stres bebeği daha çok etkileyebilir.ben kötü bir eklem enfeksiyonu gecirdim ve 1 hafta çektik en son antibiyotik verildi.aynı gün ağrılarım hafifledi .1 hafta uyuyamadım yani o daha kötü

Ben öyleyim malesef diş ağrısından çok fenayım bide bazen nereye yatsam bebek oraya batıyor geceler uykusuz gündüzler ağrılı geçiyor

kizlar giittim kontrole ilk bebegime gore bu bebegimin asagida oldugunu dusunuyordum yanilmamisim ve asagida arti bas asagi duruyormus ya durus ve hareketli olmasindan agrim yada enf dan idrar tahlili verdim somuclara gire tekrar konuscaz dr ile

Öncelikle herkese merhabalar ben sessiz bir takipçiyim:) sizin rahatsızlığınızı okuyunca sessiz kalamadım doğrusu.20+5 aylık hamileyim, bende de geçen hafta diş ağrısı başladı hatta bademciklerim de şişmek üzereydi bol sarımsaklı yoğurt yedim 3 4 gün şimdi daha iyiyim.Sarımsağın antibiyotik etkisi olduğunu duymuştum kendimce böyle bir çözüm buldum bende işe yaradı. Tabi ki doktora sorarak yapmak en doğrusu

benim oglum gibi bas asagi ve asagida olan var mi riskleri olur mu agrilarimda var zaten
Merhabalar.ben de bebeğimin baş aşağı döndüğünü hissediyorum.hareketlerini kasiklarimda ve daha asagida hissediyorum.herhangi bir tehlikesi yoktur bence.sadece bizim hareketlerimizi kisitliyorlar. Yere eğilme ve ani hareketlerde çok ağrı sancı yapıyor

kizlar giittim kontrole ilk bebegime gore bu bebegimin asagida oldugunu dusunuyordum yanilmamisim ve asagida arti bas asagi duruyormus ya durus ve hareketli olmasindan agrim yada enf dan idrar tahlili verdim somuclara gire tekrar konuscaz dr ile
Bu önemli değil daha çok değişecek ve dönecek.benim her gittiğimde başka bi pozisyonda duruyor bazen kasıklarına vuruyor bazen mideme çıkıyor yani

Slm kızlar ÖZEL ÜMİT VİŞNELİK HASTANESİ NDE "TALAT REMZİ DEMİRKOL" YADA "SABAHATTİN AKYIL "A GİDEN VARMI ARANIZDA BEN SABAHATTİN BEYE GİDİYORUM NORMALDE AMA RANDEVU BULAMADIM TALAT BEY NASIL İLGİLİ Bİ DOKTORMU BİDE "AYRINTILI ULTRASON YAPIYORMU "YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…