- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #19.301
böyle durumlarda internete yazıp doktor sitelerindeki yorumları okuyorum ben canım. şimdiki gittiğim doktoru da o şekilde tercih ettim ve gerçektende çok memnunum yazılanlar azmış bileSlm kızlar ÖZEL ÜMİT VİŞNELİK HASTANESİ NDE "TALAT REMZİ DEMİRKOL" YADA "SABAHATTİN AKYIL "A GİDEN VARMI ARANIZDA BEN SABAHATTİN BEYE GİDİYORUM NORMALDE AMA RANDEVU BULAMADIM TALAT BEY NASIL İLGİLİ Bİ DOKTORMU BİDE "AYRINTILI ULTRASON YAPIYORMU "YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM
Canım o fotonu çekip haftanın yazdığın bir program mı? Programsa özelden adını yazar mısın?Bazen utanıyorum. Birisiyle konuşurken göbeğimi kaşıyorum ama sonradan fark ediyorum. Bu durumu yaşamayan kim bilir ne düşünüyordur
Merhaba can sıkmak gibi olmasın ama ben de cam düşünüyodum yakın zamanda komşumuzun bebeği düştü biberonla cam yüzünü kesti ve his kaybı oluşacakmış. Bem de senin gibi cam düşünüyodum ama o olaydan sonra plastik almaya karar verdimKızlar nasıl biberon almalı?
Şimdi sütüm gelir de mama vermeme gerek kalmazsa aldığım biberonlar elimde patlar mı diye düşünüyorum.
Kesinlikle dr.browns biberon alacağım cam küçüklerden mi alsam lazım olursa diye başlangıç olarak kaç ml olması gerek?
Plastik almak istemiyorum aslında en azından bir süre. Suyu da cam biberonla veririm. Olmaz mı?
Dr browns cam büyük dar akışlı almıştım tepe tepe kullandım, içinde gaz yapmayan özel aparatı var, tak yıka temizle çok kolay. Ben mama verdim, elma suyu verdim şimdi 2. İçin de kullanacağım inşallah.Kızlar nasıl biberon almalı?
Şimdi sütüm gelir de mama vermeme gerek kalmazsa aldığım biberonlar elimde patlar mı diye düşünüyorum.
Kesinlikle dr.browns biberon alacağım cam küçüklerden mi alsam lazım olursa diye başlangıç olarak kaç ml olması gerek?
Plastik almak istemiyorum aslında en azından bir süre. Suyu da cam biberonla veririm. Olmaz mı?
Kızlar nasıl biberon almalı?
Merhaba can sıkmak gibi olmasın ama ben de cam düşünüyodum yakın zamanda komşumuzun bebeği düştü biberonla cam yüzünü kesti ve his kaybı oluşacakmış. Bem de senin gibi cam düşünüyodum ama o olaydan sonra plastik almaya karar verdim
aynen bende her duruma karşı ne olur ne olmaz diye aldım. hatta saydıklarına birde meme ucu olmaması varı da ekleyeyimDr browns cam büyük dar akışlı almıştım tepe tepe kullandım, içinde gaz yapmayan özel aparatı var, tak yıka temizle çok kolay. Ben mama verdim, elma suyu verdim şimdi 2. İçin de kullanacağım inşallah.
Su için almak pek makul değil ama, ilk 6 ay bebelere su verilmiyor sonra da kendi içmeyi öğrensin diye özel alıştırma bardakları var plastik onlara geçiş yapılıyor, biberonda su hiç vermedim ben mesela.
İlk bebeğim olsa her şekilde alırdım, bunun mastiti var başka hastalığa bağlı ilaç kullandığımız zamanları var, bebeğin meme reddi yapacağı aylık dönemler var, sütümüzün yeterli gelmeyeceği ya da başka başka durumlar olabilir, en basiti kendi sağdığımız sütü bile bebeğe içirmek için bir biberon şart.
Evet çok var, süt gelmemesi de var.aynen bende her duruma karşı ne olur ne olmaz diye aldım. hatta saydıklarına birde meme ucu olmaması varı da ekleyeyimbenim en çok korktuğum şey inşallah hemen çıkar meme ucumda sağlıklı bir şekilde emziririm
işte akla gelmeyen başa geliyor her ihtimali düşünüp alışveriş yapmakta yarar varEvet çok var, süt gelmemesi de var.
Benim sütüm 12.gün geldi, ister istemez 12 gün mama ile besledik. Bu da aklımıza gelmeyen bir ihtimaldi başımıza geldi
Yazdım canım.Canım o fotonu çekip haftanın yazdığın bir program mı? Programsa özelden adını yazar mısın?
Dr browns cam büyük dar akışlı almıştım tepe tepe kullandım, içinde gaz yapmayan özel aparatı var, tak yıka temizle çok kolay. Ben mama verdim, elma suyu verdim şimdi 2. İçin de kullanacağım inşallah.
Su için almak pek makul değil ama, ilk 6 ay bebelere su verilmiyor sonra da kendi içmeyi öğrensin diye özel alıştırma bardakları var plastik onlara geçiş yapılıyor, biberonda su hiç vermedim ben mesela.
İlk bebeğim olsa her şekilde alırdım, bunun mastiti var başka hastalığa bağlı ilaç kullandığımız zamanları var, bebeğin meme reddi yapacağı aylık dönemler var, sütümüzün yeterli gelmeyeceği ya da başka başka durumlar olabilir, en basiti kendi sağdığımız sütü bile bebeğe içirmek için bir biberon şart.
ben aventin plastiklerinden aldım gayet sağlıklılar. ablam cam biberonun patladığını söyledi steril ederken ayrıca uyku sersemi bebeğin yüzüne düşürenleri de çok okudum 260 ml aldım ben bir tane su için daha sonra alacağım en miniklerinden zaten doktorlar 6 ay sadece anne sütü diyorlar gerçi ablam doğduğundan beri kaşıkla az da olsa verdi su ama ben verir miyim bilmiyorum
Ben daha hiçbirşey almadım desem yeridir ama alırsam plastik alıcam. Mama yiyen çocuğa bizim aile büyükleri su veriyor ama anne sütü alanlara su vermiyorlar. İnşallah bizim bebeklerimizin mamaya ihtiyacı kalmazben aventin plastiklerinden aldım gayet sağlıklılar. ablam cam biberonun patladığını söyledi steril ederken ayrıca uyku sersemi bebeğin yüzüne düşürenleri de çok okudum 260 ml aldım ben bir tane su için daha sonra alacağım en miniklerinden zaten doktorlar 6 ay sadece anne sütü diyorlar gerçi ablam doğduğundan beri kaşıkla az da olsa verdi su ama ben verir miyim bilmiyorum
canım philips aventin de aynı anne memesine en yakın emziği var biberonun tercih senin iki markada güzelO zaman küçük almaktansa direkt büyük almak iyi uzun süre kullanma açısından diyorsun özetle . Doğru nuyum ?
Dr. Browns biberonlara gaz yapmasını engelleyecek aparat olduğunu biliyorum. Anne memesine en yakın akımı o biberon sağladığı için bir kaç kişi almış. Hatta arkadaşımın bebeklerinde gaz sorunu vardı. Dr. Browns sayesinde yendi diyebilirim.
inşallah canım ablam ağustosta doğum yaptığı için verdi ve aile büyükleri de vermesini söylemişler emzirdiği halde kaşığın ucuyla içirdi yani. hatta sarılık olmamasını su vermesine bağladı ablam ne kadar doğru bilmiyorum. sanırım yazın doğum yapsaydım bende verirdim ama kış olacağı için duruma göre bakacağım artıkBen daha hiçbirşey almadım desem yeridir ama alırsam plastik alıcam. Mama yiyen çocuğa bizim aile büyükleri su veriyor ama anne sütü alanlara su vermiyorlar. İnşallah bizim bebeklerimizin mamaya ihtiyacı kalmaz
Bence şimdilik sadece bi tane al canım ilk aldığın cam olsun bence ben oğluma çeşit çeşit biberon ve emzik almıştım hepsi çöp oldu ağzına bile sürmedi memeden başka bişey almadı ileride kullanır belki dedim 4-5 aylıkken yine öyle devam etti suyu dahi sulukta içmedi bardakla içtiKızlar nasıl biberon almalı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?