2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Ben lansinoh süt pompası aldım onun iki tane biberonu var şimdilik onlarla idare ederim diye düşünüyorum. Sonra ihtiyaç olursa yine alırım.

Benim bebeğimin hareketleri de genelde aşağıda iç çamaşırı çizgisinin oralarda sanırım başı yukarda ayakları aşağıda diye düşünüyorum. bazen göbek deliğimden aşağı doğru dalgalanmalar oluyor o an ne yapıyor anlamış değilim. bazen de iki tarafta birden tümsekler yapıyor sanki hem elleriyle yumruk atıyor hem de tekme atıyor şu sıralar baya aktifleşti hareketleri.

Kilo almıyorum diye endişeleniyordum ben de bugün tartıldım son 3 haftada 1 kilo almışım toplamda 4 kilo oldu. Bi de geceleri mide yanmasından uyuyamıyorum. İlla sola yatayım diye uğraşınca da uyuyamıyorum. sağa yattığım da oluyor, sırtüstü yattığım da. Zaten çok da önemli değilmiş, sadece riskli gebeliklerde günde 2 saat sola yatmak yeterliymiş.

Biberon ilk doğduğunda kullanmamak en doğrusu.bütün biberonlar anne memesine göre daha akıcı mama vermek yada sütümüzü vermek için ilk zamanlar kaşık kullanmak gerekli diye düşünüyorum.emzirirken biberon akışkanlığını bekliyor bebek ve aynı hızla gelmediği için ağlayıp emmeyi bırakabiliyor. çevremde biberon kullandığı için emzirmede sorun yaşayan çok oldu aklınızda bulunsun kızlar

Biraz önce doktorum aradı seker yükleme sonucun yüksek çıkmış insulinlik bir durum yok ama diyet verilecek büyük ihtimalle dedi dahiliye doktoruna gosterecekmisim sanırım o da diyetisyene yonlendircek..her canımın çektiğini yiyemicem artık özellikle meyve yemeyen ben her meyveyi yer olmuştum hamileligimde şimdi bebisimin sağlığı için ne yazarsa listede onu yiyeceğim yeter ki saglikli iyi olsun iyi ki yaptırdım şeker yüklemesini Allah korusun iri bebek olabilirmiş en çok istediğim normal doğum yapmak o da iri bebek olursa zormuş falan tabi bilemeyiz yinede gerekli durumda sezeryanada razıyim yeterki sağ salim kucağıma alayım bebisimi:)

sormayı unutmusum kızlar gebelik şekeri olan varmi acaba veya benim gibi sonucu yüksek çıkan varmı?

bebek aç olunca o kadar güzel emiyor ki biberonu da memeyi de ablam mecbur kalınca biberonu kullandı istemese de ama oğlu memeyi hiç bırakmadı inatla süt getirene kadar uğraştı. keyfi verilmemeli bencede ama zorunda kalınınca yapacak bir şey de yok her ihtimale karşı biberon bulundurulmalı bence

benimde çıkabilir bugün ağız kuruluğum çok fazlaydı korkmaya başladım bende meyve yemezdim ama hamileliğimin başından beri yemediğim kalmadı bakalım benim nasıl çıkacak ağustosun 2sinde yaptıracağım bende

Ben de akışına bıraktım açıkçası

Herkese selam uzun süredir yazmıyodum da bakamıyodum da bugün ayrıntılı ultrasona girdim şükür bi sorunumuz yok inş sağ salim gelir bebişlerimiz herkes bi alışveriş telaşında ben bi çöp bile almadım daha yavaş yavaş alırız ya ablasından beşiğimiz faln var zaten kıyafet biberon falan alıncak bakalım
utkumuz sayfaları gezip bakamadım çok canım cinsiywt bellidir artık merak ettim kız mı yoksa erkek bebiş mi geliyo

Benimde bu aralar inanılmaz iştahım qçıldı tatlı yiyorum sürekli

Bende hep camasırımın hizasında hissediyorum hareketleri kendi kendime acaba erkek dogum riski mi fln diye evham yapıyodum

merhaba kizlar

umarim herkes iyidir

benim salı gece bacağıma kramp girdi uyurken, dün işe gittim geldim alışveriş pazar yemek derken iyice yoruldum, aksam da aynı tarafimda ayağıma kramp girdi

bugün de topallayarak işe gidip geldim o kadar ağrıyo ki başına gelen var mi ne kadar sürede geçti kramptan sonra ağrınız, ne yapmam gerekiyo bunun için

Aynısı bana oldu kalçadan başlayan bıçak saplanmış gibi ağrı idi. Tam 4 gün çektim. Magnezyum ve devit 3 aldım dr tavsiyesi ilr. Ayrıca kas gevşetici bengay isimli bir kremi de kalçamdan bacağıma uyguladım

pazartesi gidicem ben doktora, ama benim kalcadan değil de alt bacaga girdi kramp canım, su an kramp gibi bi sorunun var mi devam ediyo musun magnezyuma devite
umarim tekrar yaşamazsın

çalışıp hamile olup evi de cekip cevirmek yoruyo insanı
bugün is yerinde de sol elimin bas parmağına kramp girdi
dün tesadüfen daireye gelen bi kadin doğum doktoru stresten dedi krampa ama bence eksik olan degerlerim var, herseyi strese baglamamak lazim

Şuan ağrım yok. Ancak karpal tunnel sendromu yaşıyorum sağ bileğim şişik ve ağrıyor. Bunlar normal yani kramplar vs. Allah dermansız drt vermesn. Hala devam ediyorum ilaçlarıma

Bende çok yaşadım canım sabah uyanır uyanmaz çok şiddetli kramplar giriyodu bacağıma 3 günde anca geçti benim ama 3 gün boyunca topalladım magnorm istedim doktordan onu içince daha azaldı ve şimdi yatakta gerinmeyince kramp girmiyo sende gerinmemeye çalış

Şuan ağrım yok. Ancak karpal tunnel sendromu yaşıyorum sağ bileğim şişik ve ağrıyor. Bunlar normal yani kramplar vs. Allah dermansız drt vermesn. Hala devam ediyorum ilaçlarıma

çok geçmiş olsun canım ya insallah en güzel şekilde herseyi atlatip minigini kucagina alırsın cooookkkkk mutlu olursunuz hep birlikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…