2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294

ben kabus goruyodum sicradim galiba, ondan oldu sabaha karşıydı
ben de rapor isticem inşallah bi kaç gün verir dinlenirim biraz
inşallah bi daha olmaz hic birimizde kramp. hayatı felç ediyo resmen

Bende hep camasırımın hizasında hissediyorum hareketleri kendi kendime acaba erkek dogum riski mi fln diye evham yapıyodum
Alt taraflarda hissettiğimi söylediğimde genelde normal diyorlar. Zaten ben ilk hissettiğim zamanlardan bu yana hep alt taraflarda hissediyorum öyle bi risk olsa ultrasonda görülürdü, doktor söylerdi.

Benim de rahim hızlı büyüdüğünde Ağrım artıyor ve dediğin gibi hep sağ taraf sanki kasığımda lastik varmış da onu gerip gerip bırakıyorlarmış gibi hissettiriyor

CANIM BEN DAHA ÖNCE MEDELA KULLANDIM AŞIRI MEMNUNDUM benden sonra çok kişi faydalandı helali hoş olsun şimdi lansinoh aldım şimdi arkadaş çok memnun medela çok pahalı geldi bana lansinoh 250 ye aldım
utkumuz kizlar cok tesekkurler mutlaka onerilerinizi degerlendirecem. Yarin turkiyeye gidiyorum ordan alicam gelirken.

Kızlar affınıza sıgınarak bisey soylicem hic sizide normal dogumla ilgili korkutuyolar mı ? Kesiliyor dikis atiliyor eskisi gibi olmuyor iliski falan diyolar hic byle olanlari duyan var mi ?

Kesinlikle sacmalik bosuna kendini korkutma. Hem beynini normal doguma hazirlaman cok onemli bunu unutma. Nornal dogum kadar guzel bisey yok. Firsatin olursa sansini degerlendir asla pisman olmazsin. Dikisler gayet estetik.

Kızlar sut sagma makinasini tercih etmenizin sebebi calisiyo olmaniz mi?
Cogu kisi aliyo kullanım amacları neler acaba?
Canim disari ciktigimda falan emzirme sıkıntı olabiliyor. Emzirecek ortam her zaman bulunmuyor. Birde sutu sagdikca cogalir. Bebis diyelim ki emmedi sutu indirdi birakti emmeyi. O anda sagmak hem sutun bosa gitmemesini saglar6 hem de memeyi rahatlatir. Birde diyelim misafirliğe falan gittin. Emzirmek icin baska odaya gecmene de gerek yok. Sagdigin sutu ilit ver. Cunku kis bebegi olacak bunlar diger odanin sogukolmasi vs gibi sikintilarida var.

Kızlar iki gündür bir şeyler soruyorum ama hep arada kaynıyor cevap gelmiyor
Bu soruma geri dönüş yaparsanız sevinirim :) Pijama takımı aldınız mı ? aldıysanız nerelerden aldınız ?

kizlar normal boya kullanan var mi. doktorum organikle boyayabilirsin dedi ama ben ombre yaptirmak istiyodum ve o da organikle olmuyomus.

Bu soruma geri dönüş yaparsanız sevinirim :) Pijama takımı aldınız mı ? aldıysanız nerelerden aldınız ?

ben henüz almadim kendime hala cok rahat ediyorum pijamalarimla

ama kuzenime ve teyzeme almistim onlar çok memnun kalmıştı
ben bulunduğum semtte bi magazadan almıştım malı hoşuma gitmişti çok da iyi çıktılar
onun dışında kuzenime set almıştım. sabahlik pijama gecelik vs. o takim penyeydi lohusalıgi icin onu da baska bi magazadan almistim, coklu parcali bi setti
bide baska sehirde yasayan arkadasima gidemedigim icin internetten almıştım. o da sabahlik ve pijama üçlü setti o da çok memnun kaldığını söyledi.

ama tüm bunları alirken markaya dikkat etmedim sanırım hiç birini hatırlamıyorum

Ben netten bir model buldum ama daha açıkçası çarşıya falanda bakmadım ama merak ediyorum siz nerelerden aldınız diye fikir olur birde dantelli gecelik istemiyorum daha sonrada kullanabileceğim bir şey istiyorum.

Eklentiler

• 7a7a98ce-7884-4048-98ec-022fff01463c.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 97
Ben de öyle tek biberonla başlamak istiyorum sonra gidişata göre alınır ama elinde kalması daha kötü

Hoşgeldin canım,oğlumuz olacak inşallah.ben de daha alışverişe başlamadım,hicbisi almadım.eylul gibi fln insalalh alırım diyorum

Ben netten bir model buldum ama daha açıkçası çarşıya falanda bakmadım ama merak ediyorum siz nerelerden aldınız diye fikir olur birde dantelli gecelik istemiyorum daha sonrada kullanabileceğim bir şey istiyorum.

bu çok güzelmiş canım çok hafif ve rahat görünüyo, ben bi markalara falan bakip giyip almak istiyorum. dokunmadan almak zor benim için

ama bebeğin herseyi alinmadan kendime bisey alır mıyım bilemedim ona almadan kendime almak gelmiyo icimden

Kızlar pazartesi benimde şeker yüklemem var kısaca bahsedermisiniz neler yapılıyor bi de çok mu kötü aç karna gidicem sabah 8de
Önce parmak ucundan kan alınıyor bu sizin açlık şekeriniz oluyor, sonra bir kutu içecek veriliyor elmalı gazoz gibi, onu içiyorsunuz bir süre sonra tekrar kan veriyorsunuz bu vücudunuza ani şeker girdiğinde ne kadar şekeriniz zıplıyor diye, bir saat sonra da tekrar kan alıyorlar bunda da vücut şekerle nasıl mücadele etmiş, kendi kendini dengeleyebilmiş mi değer düşmüş mü eskiye inmiş mi vs diye bakılıyor.
Parmak ucu biraz acıtmıştı, içecek lezzetliydi ve aç aç beklemek çok sıkıcıydı.(eski deneyimimden aklımda kalanlar)
Ben haftaya 27. Haftamda yaptıracağım.

Eminönünden gecelik almıştım sanırım aynısını kullanırım. Bana rahat gelmişti.
Ben yazmasam da takip etmeye çalışıyorum. Cevap yazmadıklarım genelde tecrübe etmediklerim oluyor

Bir de sizinle alakası yok da mesela ayrıntılıyı günlerce konuştuktan sonra ertesi gün biri gelip " kızlar ayrıntılı yaptıracak mısınız?" Falan dediğinde içimden "yahu sayfalarca konuştuk işte iki sayfa okusan fikir alacaksın" diyorum
Hiç takip etmeyip sadece kendi sorusuna cevap için yazanlar oluyor yani, halbuki ara ara okusa cevaplarımız sorularımız hep ortak yani

kizlar normal boya kullanan var mi. doktorum organikle boyayabilirsin dedi ama ben ombre yaptirmak istiyodum ve o da organikle olmuyomus.
kına kullanıyorum. Kınalı yapıncak gibiyim

Tabi ki bulundurulmalı sadece ilk doğduğunda biraz daha dikkatli kullanmak lazım her bebek farklı ben de kızımda hiç sorun yaşamadım memeye çok düşkündü ama çevremde ilk günlerde biberonla sütünü verdiği için aylarca biberonla devam etmek zorunda kalanlar oldu ki sürekli sütünü sağmak zorunda kalmak anne için çok yorucu oluyor. Sadece biberondan bahsedilince paylaşmak istedim

Azkullanilmiskaynanamvar ayy ben cok seviyorum kinayi kucukken babaannem hem ellerime hem sacima yakardi. Ama esim hic sevmiyor. Dugunumde bile ben kina yaktirmadim. Avucuma pecete koydurdum kinayida pecete ustune koyup elimi oyle bagladilar. ilk geceden bosarim seni dedi de

Bu arada senin oglusun kordonuyla son durumu nedir canim duzelme yok mu. Son zamanlarda ben giremedim pek gecmisi okuma firaatimda olmadi kacirmis olabilirim.

Yaa sorma bende de acayip bi şekilde var abartısız üç dilim pandispanya keki yedim üstüne iki tabakda rus salatası yedim sonradan yuh dedim kendime ben nasıl bişi oldum ya

Ben de kokusunu sevmiyorum aslında da işte doğal olsun kafasından dolayı yakıyorum bir de beyaz saçlar sebep tabii
Oğlum iyi inşallah canım, 10 güne kontrol ve şeker yüklemem var, sürekli gidip kendimi üzmeyeyim dedim , elden gelen zaten bir şey yok.
Dua edip oturuyorum.

Çok teşekkür ederim canım bilgi verdiğin için bakalım nasıl yaptırıcaz benim en büyük korkum bu şeker ya (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…