2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
İyi geceler kızlar
Bende perşembe günü şeker yüklemesi yaptırcam
Dayımın kızına şeker yüklemesinde bir kutu gazlı içecek içirmişler glukoz vermemişler böyle birşey duyanınız oldu mu

Aynı benim koca
Kendisi de çok takıktır kınaya bende bayılırım kokusuna küçükken çok yakardı annem ellerime koklaya koklaya uyurdum
Nerelere gittim şimdi

İyi geceler kızlar
Dayımın kızına şeker yüklemesinde bir kutu gazlı içecek içirmişler glukoz vermemişler böyle birşey duyanınız oldu mu
Ben de Çarşamba yaptıracağım. Bir arkadaşım da öyle dedi :) onu içirene Kadar güzel bi tatlı verseler ya yesek :)

Kızlar bişey soracağım ya kendimi soru bankası gibi hissetmeye başladım. Sizde de akıntı oluyor mu?
Akıntı dediğim bazı sabahlar kalktığımda çişimi kaçırmışım gibi 1 çorba kaşığı kadar alan ıslak oluyor kokusuz. Gün içinde çok bi ıslaklık olmuyor ya da havalar sıcak terleyince ayırt edemiyor insan. Bazı sabahlarda o ıslaklığın yanında az bi beyazlık oluyor. Erken Doğum riski değildir dimi? Başka şikayetim Yok çünkü. Açık anlattıysam affedin. Haftaya doktora gidene kadar sormak istedim.

Benim de uyku düzenim bozuldu erken yatıp erken kalkardım şimdi geç yatıyorum geç kalkıyorum
Aynen bende o durumdayım Doğum öncesi egzersiz aslında
Oğlum beni hiiiiç uyutmazdı da sağolsun Doğumdan sonra en zor süreç bu zaten uykuyu sevenler için uykusuzluğa alışmak

Hoşgeldin canım,oğlumuz olacak inşallah.ben de daha alışverişe başlamadım,hicbisi almadım.eylul gibi fln insalalh alırım diyorum
HOşbulduk
Hayırlısı olsun canım Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inş aynen ben de eylül gibi başlarım yavaş yavaş alınır güzel telaşlar bunlar

Günaydın kızlar bugün kısarak uyandım resmen. Neden böyle oldu anlamadım. Sarı su kustum:/ neden geri döndü bu kusmalar anlamıyorum hala

Günaydın kızlar,bir sorum vardı ama kimse yaşamadı mı?

Günaydın kızlar,bir sorum vardı ama kimse yaşamadı mı?
Hepimiz yaşıyoruz bu tarz akıntılar daha önceki sayfalarda da cok konusuldu, ama erken doğum riski yoktur demek ne kadar dogru onu bilmiyorum, doktorunuz en doğru bilgiyi verecektir.
Enfeksiyon olmaması için en az 2 litre su içmek lazım onu biliyor ve uyguluyorum sadece ..

Günaydın ben her sabah yataktan kalkınca dediğin gibi akıntım geliyo gün içinde de oluyo ama çok yoğun değil Dr. Ma sordum normal dedi

hislerime tercüman olmuşsun aynı soruları her sayfada görünce ben de böyle hissediyorum, hatta ben bi sorunum oldugunda önce arama kısmında aratıyorum yukarıdan, daha önce cevaplanmamışsa ona göre soruyorum gereksiz kalabalık yapmamak için

****Bir de sağlık ocağı şeker yüklemesini yapmıyormuş aradım sordum, yine özel hastanelere kaldık galiba, artık daha fazla para vermek istemiyorum ya

Keşke ama nerde üstüne üstlük birde aç bırakıyorlarmış bir iki saat hamile bi kadına işkence değilde ne bu
Günaydın ben de Çarşamba günü yaptırdım şekerli içecek güzeldi ama sonra hafif bulantı yaptı 1 saat sonra geri çağırdı tekrar kan aldı sonucum da güzel çıktı çok şükür. 1 saat beklemek zor olmadı açıkcası

İyi geceler kızlar
Elmalı sprite gibi bir kutu içecek veriyorlar evet. Eczanelerde de satılan ama özel hastanelerin pahalıya kakaladığı içecek

günaydın kızlar hayırlı cumalar
bende aynı soruların durup durup sorumlasından muzdaribim acaba okunmuyor mu boşa mı yazmışız diyorum halbuki çok gerilerde de kalmıyor asıl sorulan ilk kez konuşulacak konular aralarda kaynıyor cevap verilmiyor atlanıyor hissi yaratıyor insanlarda

mormelodi geçen haftalarda benimde iç çamaşırımı ıpıslak yapacak derecede akıntım vardı bu hafta Allahtan yok şüphe duyuluyorsa mutlaka doktora gidilinmeli suyunuza baktırmalısınız kızlar.
sebnemcan canım ben daha almadım takım ama güzel bir alt üst takım alıp ucuzlarından da gecelik alacağım. geceliği doğumdan hemen sonra giyeceğim kan vs oluyor çünkü pijamayı da gelenleri karşılarken giyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…