2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Artık 36dan sonra nstye girerken (özelde ise) bir miktar ek ödeme yapacağız, paralı işlemler bitiyor şeker ile artık. Gerisi rutin kontrol olacak inşallah.

Elmalı sprite gibi bir kutu içecek veriyorlar evet. Eczanelerde de satılan ama özel hastanelerin pahalıya kakaladığı içecek
ablam yanında limon götürmüş içine sıkıp içmişbende öyle yapmayı düşünüyorum şeker oranına etki eder mi diye soracağım ilk başta

kızlar sanırım benimde kemik ağrılarım başlıyor yavaştan. sabahleyin sanki hiç uyumamış hatta akşam dayak yemiş gibi kalktım. bacak aralarım ve sırtım baya ağrıyordu

Kızlar ayaklarınızda kasılmalar oluyormu kalcamdan baslıyor bacagıma kadar agrı oluyor sabah kalktıgımda ozellikle anneme sordum erkek kardeslerime hamileyken annemde de oluyormus erkek cocuk hamileliği zordud diyorlar

selam herkese dün gece depremi hissedenlere çok geçmişolsun biz manisadan bile hissettik valla bişey sorucam size ben ilk kızımda tetanoz yaptırmamıştım şükür bi problem yaşamadım doktorum gerek yok demişti şimdi tereddütte kaldım yine yaptırmadım ama hala şansım var yaptırsam mı yaptırmayan vr mı benim gibi

Kızlar ayaklarınızda kasılmalar oluyormu kalcamdan baslıyor bacagıma kadar agrı oluyor sabah kalktıgımda ozellikle anneme sordum erkek kardeslerime hamileyken annemde de oluyormus erkek cocuk hamileliği zordud diyorlar
bence artık yavaş yavaş kasılmalar kramplar ağrılar olması normal canım sen yine de doktoruna da danış ama normal bence

Günaydın sonucun güzel çıkmasına sevindim umarım bende güzel sonuçlar alırım annem şeker hastası ailemde şeker var maalesef bu da korkutuyor beni açıkçası
Bazıları iki saat bekletiyormuş ilk sonucu yüksek çıkarsamı bekletiyorlar acaba tekrarlamak için

Slm bende ilk hamileliğimde yaptırmamıştım doktorum gerek görmemişti pek üstüne düşmemiştim olmazsam ne olur diye
Şimdi işi şansa bırakmak istemediğim için yaptırdım aşıyı

Slm bende ilk hamileliğimde yaptırmamıştım doktorum gerek görmemişti pek üstüne düşmemiştim olmazsam ne olur diye
Şimdi işi şansa bırakmak istemediğim için yaptırdım aşıyı
aynen canım bne de aynı durumdayım şimdi o kadar boşveremiyorum ya bişey olursa diye doktorum illa gerek yok sana kalmış dedi aslında ama yine de tereddütteyim

Erkek yada kız bebekle alakası yok arkadaşım ama magnezyum ve kalsiyum eksikliğinde kramplar oluyor.bebek sendeki tüm magnezyum ve kalsiyumu aldığı için.doktoruna söylediğinde zaten direk magnezyum yazıyor.

Günaydın kızlar,bir sorum vardı ama kimse yaşamadı mı?
Canım bende de oluyor o ıslaklık sabah ilk kalktığımda özellikle çamaşırım çok ıslanıyo ama ben vajinal jel kullanmaya başladıktan sonra olmaya başladı çamaşırını kuru tut enfeksyonun en büyük sebeblerinden biriside nemli çamaşır ben dikişli olduğum için ekstra dikkat ediyorum bazen günde iki çamaşır değiştiriyorum eğer kokusuzsa korkulacak bişey yok Rabbim meleğini sana bağışlasın

Arkadaşlar bu arada dün doppler ve detaylı usg yi tekrar yatırdım.ilk diplerinde sorun vardı.doktoruma sorun olduğundan hiç bahsetmedim ve baştan sona hepsini yaptı.sorun olmadığını söyledi.bittiğinde doktoruma bunun ikinci usg miz olduğunu ve ilk usg de göbek kordonundan kan akımında bi sorun oldugunu söyledik bunun üzerine bi kaç kez tekrar baktı ve sonra bizede gösterdi .bakın olması gerektiği gibi hiç bir sorun yok ki zaten bu haftalarda dediginiz sorun görülebilir ama çok anlamlı değil 28 29 haftadan sonra önemli dedi.hangi durumda sorun olur anlattı.ki bebeğin kilosu ve gelişimi uyumlu güzel dedi.ileriki zamanda bebeğin yeteri kadar gelişmezse bu test tekrarlanabilir dedi.1 haftadır tuz tuketmedigim izin dün hastanede baygınlık geçirdim bu arada.ve doktorum senin hiç bir riskin yok abartmamak şartıyla tuz tüketebilirsin dedi.bu havalarda tuz kaybınız çok olur dedi.buba da sevindim çünkü kurabiye reçel ve çikolata dışında hiçbişey yiyemiyordum.dün çok güzel haberler aldım yani çok şükür.belkide hayatımdaki en zor gunlerdendi geçen hafta.çok çok çok şükür ediyorum .Allah im kimseye yasatmasin gerçekten.ve inşallah bebişim normal olarak devam eder.inşallah bi sorun çıkmaz.çünkü bebeğin gelişimi yavaşlarda tekrar bakacağız dedi.

Günaydın kızlar hepinize hayırlı cumalar

Ben de çok korktuğum için yaptırmayı düşünmüyordum canım. Ama ablamın dediğine göre ilk bebeğinde oda bilmediği için yaptırmamış. Doğumundan hemen sonra kist oluştuğu için ameliyat olmak zorunda kalmıştı. Baya bir zor geçmiş ve yara izi enfeksiyon kapmış. İkinci bebeğinde daha bilinçli olduğu için aksatmadan yaptırdı.

Bende çarşamba günü şeker yüklemeyi yaptırdım kızlar. bundan aldirdilar bize eczaneden 5 lira 75g olanıni.. şeker yüklemeyi de sağlık ocağındaki cihaz bozuk olduğu için özelde yaptırdım devlet hastanesindede yapiliyormus ben özelde 27 lira verdim.. bir garip oblomov canım bana verdikleri kâğıtta böyle yazıyordu bilseydim bende limon götürürdüm :)) bir de benim içtiğim içeceğin üzerinde limonlu yazıyordu sevindim ama yinede tadı bı tuhafti

o zaman yaptırayım ben de canım çok sağolun işi şansa bırakmamak lazım galiba doktorların bi bildiği var tabiki

Azkullanilmiskaynanamvar sonuçlarım şu sekilde.. bugün sağlık ocağında izlemim vardı tetanoz asisini da oldum hemşire de istersen direk diyetisyene göster dedi çünkü bu sonuçlara bakarak doktor şuna dikkat etcen ekmeği şekeri kescen vs. böyle söyleyip uyduruktan bir liste verebilir dedi napsam bilemedim şimdi bende direk diyetisyene mı gitsem

Bende ilk gebeligimde tetanoz yatırmamıştım.bu geneliyim de doktorum ısrarla yaptırmamı istedi.doğum sonrası riski çok büyük adını yaptır dedi ve 2 doz yaptirdim hiç bi sıkıntıda olmadi öyle çok fazla ağrı sizi falan olması yani ve bu adının uzun süre koruyuculuğu varmış

Ben de ağrı çekiyorım senin gibi, doktor magnezyum verdi o şekilde baya hafifledi ama içerken midem bulanıyor. Arada kaçmak yapıp içmiyorum magnezyumu. Birde uyurken bacağımın arasına yastık koyuyorum onun da baya faydasını gördüm bel ve bacak için. Kalçalarıma da iğne yapılmış gibi batıyordu şimdi daha iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…