2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kızlar, neredeyse yürüyemez hale geldim. Dün bir numara büyük terlik almama rağmen ayaklarıma olmuyor şuan resmen. Oysaki sabah işe gelmeden önce çok rahat oluyordu. Tabanım komple yanıyor, özellikle topuklarım. Kızarmış adeta iğne batıyor

Bende yaptırmak istemiyordum ama doktorum ben gerekli görüyorum ve yaptırmanı istiyorum dedi :) Doktorum dediğine göre yaptıracağım bende 2 hafta sonra :)

Tmm canım teşekkürler mantıklı geliyor egitim araştırma hastanesi.. araştırmak lazım :)

Kızlar benim de bir sorum olacak. Bugün bebeğimin hareketleri daha bi fazla. Eskiden ara ara hissediyodum . Oysa bugün her hareketini hissediyorum. Tam 23 haftalık oldu. Sizce normal mi bu kadar hareketli olması.Hareketleri afedersiniz vajinama dekhissediliyor

kuzum bazen günde kaç sefer vajinama vuruyor bilmiyorum her vurduğunda da tuvalete gidiyorum. bacak aram sızlıyor resmen benimde çok hareketli artık göbeğimi baya dalgalandırıyor

Çok güzel canım. Ben de bu tarz istiyorum. Hangi marka model bu

Çok şık dimi bende çok beğendim :) n11 de var birde kendi sitesinde var markası da Catherine's 822
Catherine's 2017 koleksiyonu imiş ama sanırsam n11' de uygun kendi sitesinde daha pahalı :) ama dantelsiz ve şık :)

Bizim de 2 tarafta şeker hastası anneler çok şükür ona rağmen iyi çıktı sonuç. Ben araştırdım yüksek çıkınca tekrar yapıyorlar şeker yüklemesini

Kızlar bu arada milupanın süt arttırıcı stiil tea diye bi çayı varmış ve çok süt yapıyormuş işyerinde bi arkadaşım kullanmış aklımızın bi yerinde dursun belki lazım olur

kızlar gecelik ve pijama işini de halam aldı saolsun ondan da kurtuldumistediğim gibi olur olmaz düşünmüyorum artık üstümden bir yük kalktığına seviniyorum çünkü daha şimdiden kolumu kaldırcak halim yok çarşıda saatlerce lohusa takımı bakamayacaktım

Çok şık dimi bende çok beğendim :) n11 de var birde kendi sitesinde var markası da Catherine's 822
Catherine's 2017 koleksiyonu imiş ama sanırsam n11' de uygun kendi sitesinde daha pahalı :) ama dantelsiz ve şık :)
Bayıldım valla :) bakıyorum bazı modellerin o kadar abartı detayları var ki. Sade daha iyi :) hem rahatlık da çok önemli görüntü kadar.
Kızlar bu arada milupanın süt arttırıcı stiil tea diye bi çayı varmış ve çok süt yapıyormuş işyerinde bi arkadaşım kullanmış aklımızın bi yerinde dursun belki lazım olur
Ben bi paket humana still tea aldım canım. Hastane çantama koymayı düşünüyorum. Bir çok yerde süt arttırdığını okudum. İnşallah çok çok sütümüz olur :)

Bende bol bol kayısı alıp çekirdeklerini çıkarıp buzluğa atmayı planlıyorum ki kışın gaz için iyi gelir diye düşünüyorum . Kompostu falan yaparım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…