2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Zor bulunuyor dedi arkadaşım bi de doğumdan 2-3 gün önce başlamak iyi oluyo dedi

Kızlar bu arada milupanın süt arttırıcı stiil tea diye bi çayı varmış ve çok süt yapıyormuş işyerinde bi arkadaşım kullanmış aklımızın bi yerinde dursun belki lazım olur
Ben kullandım onu canım Doğuma bir ay kala onu ve rezene çayı kullanmıştım doktorum tavsiye etmişti Doğumdan sonrada bi kaç ay kullanmaya devam etmiştim
Gerçekten Sütüm çok oldu ve bebeğimde gaz olmadı çok şükür bu kez yine 8. Ayıma girince başlıcam

Zor bulunuyor dedi arkadaşım bi de doğumdan 2-3 gün önce başlamak iyi oluyo dedi
bende çaydan alayım bari ne olur ne olmaz doğumdan 2-3 gün öncesini nasıl hesaplıcaz ama

Bende bol bol kayısı alıp çekirdeklerini çıkarıp buzluğa atmayı planlıyorum ki kışın gaz için iyi gelir diye düşünüyorum . Kompostu falan yaparım.

kayısılı meyve suyu da iş görüyor. ameliyat olanların gaz çıkarması gerekir ya onun için kayınvalidem söylemişti ziyarete giderken kayısı suyu alın diyebenim stok yapacak yerim olmayacak sanırım. şimdiden misafirler için ikramlık yapıp attım bile

Doğuma bir ay kala başlattı beni doktorum birde meme ucu için krem de Kullanmaya başlamıştım bir ay kala

Kızlar aklımda soru işareti kalıcağına gittim yaptırdım tetanoz aşımı sağolun doktoruma da gittim şeker yüklemesini yapalım kafamız rahat olsun dedi ilk kızımda da yaptırmışrım 2 hafta sonra 75 lik yaptırıcam inş sorun çıkmaz
Eşim uzun boylu kızım da uzun ve 3700 doğmuştu bu da iri olucak gibi doktor irilik şekerden mi değil mi diye düşünmeyelim dedi

Benim de aklımda süt getiren/ çoğaltan ile ilgili kalanlar/ kullandıklarım;

Ananas (günde yarım yerdim süt fışkırırdı)
Malt içecekleri (marketlerde maltana falan diye satılıyor)
Gnc nin malt vitamin hapları
Çörekotu- bal karışımı
Isırganıtu çayı
Milk tea (bende işe yaramadı arkadaşlarım da yaramıştı)
Humana still tea (en favorim bu)
Rezene (anlatıldığı kadar etkisini görmedim)
İlk süt getiren de dut, incir, kayısı, üzüm kaynatıp suyunu içmek olmuştu.

Doğuma bir ay kala başlattı beni doktorum birde meme ucu için krem de Kullanmaya başlamıştım bir ay kala
ya ben birde göğüs uçlarımı çıkartıcı aparatlar var onları soracağım acaba onlar doğumdan önce kullanılır mı? kimi bebek doğduktan sonra geç kalınıyor diyor ama doktorlarda uçlarını uyarmayı diyor off en çok sıkıldığım konu bu birde uçlara taktım ya psikolojik olarakta sanki hiç sütün olmucakmış gibi geliyor bana göğüslerim sanki eski haline döndü

ya arkadaşım yeni doğum yaptı, sıfır uç var memede görünce çok şaşırdım hatta , ama sütü geliyodu , göğüs ucu şeklinde aparatlarla emziriyo bebeğini

ya kızlar sizler şimdi çay isimleri yazıyorsunuz ya ablam geldi aklıma yeğenimin doğduğundan beri gece uykusu hiç yok 2 yaşına geldi 2-3 saat fazla uyursa ablam bayram ediyor o derece. neyse biri demiş uyumuyorsa anason ver bebeğine diye ablamda kıyamamış kendi çayını demleyip içmiş sütten bebeğe geçsin diye sonuç ölü gibi uyumuşAllahtan kardeşim varmış yanında yoksa bebek ağlamaktan çatlıcak. bana anlattıklarında yarılmıştım gülmektençaresizlik neler yaptırıyor insana

Ödem mi fazla? Ödem testi yapıyor musunuz?
Diz kapağının altının sol tarafına işaret ve orta parmağınızı yanyana yapıştırıp bastırıp çekiyorsunuz, eğer iz kalıyorsa göçme ezilme oluyorsa ödem toplamışsınız, hemen düzeliyorsa ödemsizsiniz demek. Ödem tehlikeli hamilelikte el ayak şişmesini doktorunuzla paylaşın lütfen.

ya arkadaşım yeni doğum yaptı, sıfır uç var memede görünce çok şaşırdım hatta , ama sütü geliyodu , göğüs ucu şeklinde aparatlarla emziriyo bebeğini
ya bende ona alıştırmak istemiyorum işte en son çare onu alırım diyorum ama başka seyler de deneyeceğim bakalım inşallah çıkar. bizde ırsi sanırım ablamında hiç yokmuş ama doğum yaptım odaya geldim emzirmek için bir baktım uçları vardı diyor. hatta ben yardım ettim ilk emzirmesine gerçektende vardı ben evlendikten sonra çıktı sanıyordumbende ablamdaki mucize gerçekleşir mi bilmem

O çaresizliği bana sor.
Kızım ilk 72 gün uyumadı.
Anasonu kendim de içtim kızıma da içirdim; sonuç ikimiz de uyumadık

Bunu yaptığımda ödemliymişim gibi görünmüyor. Ama bacaklarım ayaklarım baya şiş görünüyor. Bide portekel portekel olmuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…