2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Nereden bulursan ya da ben bulursam haberleşelim son aya girdikten 1 hafta sonra başlarız

Canim birkac gun omce bende o sekildeydi hatta gece uyuyamadim o kadardi kasiklarimda bile hissetmistim. Sanirim normal henuz cok yerleri var hareket etmek icin, kaslari da gundne gune daha bir gelisiyor

Gogus ucu olmayan arkadaslar gogus ucu cikartici minicik bir pompa var iki parmaginizla pompalayinca gogus ucunu cikartiyor hemen eczanede satiyorduk biz alanlar cok memnun kalmisti

Göğüs ucun içe çökük mü canım küçükse dert etme Doğumdan sonra hızla büyüyor

Rezene süt için değilde bebekte gaz olmasın diye
Still süt içindi

Kızlar bu arada milupanın süt arttırıcı stiil tea diye bi çayı varmış ve çok süt yapıyormuş işyerinde bi arkadaşım kullanmış aklımızın bi yerinde dursun belki lazım olur
Evet güzel süt yapıyor .ama sizw tavsiyem kuru incir.mevsimi geliyor guvendiginiz yerden kurusunu alın.icine ceviz koyup yiyin.ya da komposto gibi yapıp püre haline getirrio suyunu için acayip süt yapıyor hem still tea dan da ucuz ve doğal

Canım o ayak şişmesi yanma bende de var.39 numara sandalet aldım bugün giydim sıkti baya.hava sıcak olduğundan şişme çok oluyor.bol su içip tuzsuz ye.

3 gün ban yedim yine özledim sizleri. Pazartesi detayli ultrasona gireceğim çok heyecanliyim, uzun uzun bebisimi göreceğim inşallah herşey güzel geçer ve yüzünü gösterir.
Gece yattigimda 3 4 saat aralıksız kipirdiyor. Acaba canı mı yanıyor, rahatsız eden birşey mi var. Az da değil karnim gumbur gumbur oynuyor araliksiz 3 4 saat. Ben yoruluyorum bebegim yorulmuyor

Ben herşeyi yemiyorum.sabah aç karnına pekmez ve ari sütü 1 tatlı kaşığı günde 1 kaseye yakın ceviz findık badem.her gün muz kaşar peyniri bol meyve buğdayi haşlayıp yoğurtla yiyorum yatmadan önce ve bol su bunlar gün içinde muhakkak tükettiklerim çok araştırdım bebeğe kilo aldırıyormuş tabi normal yemekte yiyorum.bakalım haftaya kontrol var işe yarıyormu.ben 56 kiloyla hamile kaldım 58 im şimdi sende dikkat et cnm bide bu kiloları vermesi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…