2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

  • ikiz, erkek

    OY: 0 0,0%
  • üçüz

    OY: 0 0,0%

  • Ankete Katılan
    294
Canım inciri de alıcam ama 1 pakette önlem amaçlı çaydan alayım diyorum sen
 
normalde de yoktu canım
Benimde hiç göğüs ucum yok. Aventin göğüs ucu çıkarıcısını almıştım. Hatta buraya da yazdım. Fakat ayrıntılı ultrason çektirdiğim doktora sordum kullanma dedi. Rahim kasılmasına sebep olacağı için. Doğumdan sonra emzirmeden önce kullanacağım bende. İnşallah işe yarar...
 
Benim de öyle, içimde koşturuyor sanki. Hatta vajinada hissedince korktum ama o zaman ayağa kalkmış gibi durup tepiniyormuş dediler :)

Magnezyumun mu?
Öyleyse var hapı, bana geçen ay yazdı ama ben içimi güzel diye suda eriyenden memnun kaldığımı değiltirmek istemediğimi söyledim.

Süper sevindim :)
 
Kızlar bu arada bitkisel bir damla çıkmış süt artırıcı .eğer sütüm olmazsa ki insalalh olur ondan denemeyi düşünüyorum.kullananlar çok memnun.bu still tea dan daha çok işe yaramış deniliyor yorumlarda.
 
Kızlar şeker yüklemesini sağlık ocağında yaptırayım diyordum 50lik istedi Dr ım ama bazılarınız sağlık ocağı yapmıyormuş yazmış acaba hiçbirinde mi olmuyor yoksa değişiyor mu yere göre?
 
Ben de butun yaz kiraz ve visne çekirdeklerini biriktirdim kuruttum. Ama bi islemden geçecek mi bilmiyorum. Cok az da olsa meyve kalıntısı var ustlerinde
 
Bizim sağlık odayı da yapmıyormuş önceden yapıyorduk ama artık güvenilir değil değil diye yapmıyoruz dedi.
 

Toplamda bu zamana kadar 3 kilo aldin ve kilolu bir baslangic mi yaptim diyosun. Ayy ben basimi nerelere vurayim

Canim sıkma canini dikkat ettikten sonra biseycik olmaz. Zaten surda Allahin izniyle hemen hemen 3 ayimiz kaldi. Zaten dogumdan sonra gecici bisey. Bende de cikacak diye endiseliyim. Belirtiler cok bariz ama bakalim

Bende oyleyim. Sandalet aldim kendime hemde 2 numara buyuk. Cusss dedim ya
 

Takinti yapma canim birazda hersey beyinde bitiyor. Bu arada son aylara dogru gogus uclarini uyarmanda sakinca yok aksine tavsiye edilir. Kizimda 36. Haftadan sonra gogus ucu kremiyle her gun ovardim. Çatlak olusmasini onlemek icin. Buna ragmen 42.haftada dogum yaptim.

Benimde ezelden sag gogus uxum yoktur. Emzirirken bir turlu o memeyi tutamiyordu
. silikon gogus ucu ile emzirdim. 1 hafta sonra gogus ucum cikti ve normal emzirmeye basladim. Herseyin çözümü var
 
Ben de butun yaz kiraz ve visne çekirdeklerini biriktirdim kuruttum. Ama bi islemden geçecek mi bilmiyorum. Cok az da olsa meyve kalıntısı var ustlerinde
Yok canım herhangi bir işlem.aksam eve getirdim ben çekirdekleri.baya ovalayarak yıkadım suda da beklettim.gene de az bisi de olsa var kalinti.sorun oalcagini sanmıyorum.
 
bir garip oblomov canım silikon göğüs ucuyla emzirirsin.ben öyle yapmıştım bikac gün ama sadece.yoksa silikon göğüs ucuna da alışıyor bebek.annrnin göğüs ucunu reddediyor.36.hagtadan sonra krem surmeye kenarlarına bastırarak masaj yapmaya baslarsin.ise yarıyor
 
Kızlar benim göğüslerim çok büyüdü 80 den 90 a çıktılar daha şimdiden sütle dolduklarında kaça çıkacaklar acaba. Emzirme döneminden sonra sarkıp buruş buruş olmazlar inşallah. Bi de azıcık dokunsam kocaman uçları çıkıyo inşallah sütüm de bol bol gelirse emzirme problemi yaşamam diye düşünüyorum : ) bu arada sütü çoğaltan en etkili yöntem bol su içmekmiş. Yani gebeliğimizde ne kadar içiyorsak sonrasında da dikkat etmemiz gerekiyor. Benim cahil bi komşum anlatıyor sütü artsın diye bira içmiş sonra bebeği emzirmiş bebek bütün gün gözünü açamamış :s tamam belki süt artırıcı özelliği vardır ama bi dur düşün yani bebeğe verilir mi. Bi de memelerimin kahverengi kısımlarında gözenekler oluşmuş ucunda değil de halkasında ufak nokta gibi delikler. büyüyüp gerildiği için mi büyüyor acaba gözenekler.
 
Klima olmasa bas edilecek gibi degil. Dunden onceki gun yemek almak icin ciktim disariya 5 dk yol yurudum donerken midem bulandi sorkete zor yetistim sicaktan bulandi dusun
Calisirken iki kat daha zor seni anlayabiliyorum, benim durumum da ayni ve odamiz bereket klimali yoksa cekilir mi sonra oksuruyorum o ayri.. Boyle de kotu.. Yaz sicaklari beni kistan daha kotu etkiliyor orasi kesin.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…