2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Günaydın canım. Tansiyonun normal mi peki?
Şuan ofisteyim bilmiyorum ki. Ama hani öyle tansiyonla alakalı bir şey varmış gibi bir halsizlik yok üzerimde çok şükür.
Birde kızlar şunu farkettim. Ayaklarım, ellerim şişip yanmaya başlayınca uyuşup karıncalaşıyor. Garip garip şeyler yaşıyorum.

Ben ayrıntılı ultrasona gittiğim zaman doktor senin vücudunda ödem var dedi ve kan ve idrar tahlili istemişti. Gebelik zehirlenmesi diye bir rahatsızlık varmış ondan şüphelendi. Sonuçlar iyi çıktı çok şükür. O rahatsızlıkta tansiyon da yüksek oluyormuş o yüzden sordum canım.

O zaman bu şekilde devam ederse doktora gitmeliyim Oysa yeni gitmiştim. Nedense gidince bebeğimi görcem heyecanıyla soracağım söyleyeceğim her şeyi unutuveriyorum.

O zaman bu şekilde devam ederse doktora gitmeliyim Oysa yeni gitmiştim. Nedense gidince bebeğimi görcem heyecanıyla soracağım söyleyeceğim her şeyi unutuveriyorum.
Ben geçen hafta kendi doktoruma da sordum şişlik var diye. Hemen tansiyonumu sordu. Tansiyon normal dedim birşey demedi o zaman. Tansiyonunu bir ölç istersen. Belki ayakta fazla kalıyorsan ondandır. Ben yattığım zaman yada ayaklarımı uzattığım zaman ayaklarındaki şişlik iniyor.

Tamamdır canım eve giderken bir yerlerde ölçtürücem artık. Hamilelik konusunda o kadar çok cahilim ki.

Benimde senden bir farkım yok :) cahillik değilde tecrübesizlik ilk hamilelik olunca böyle oluyor sanırım
Vallahi burası olmasa tetenoz aşısından bile bir haberim yani. Şimdi herkes şeker yüklemesi falan yaptırmaya başlamış benim bundan bile haberim yok. Herkes verilen ilaçlarını sorguluyor ya da aksatmıyor falan. Ben ne verdiyse içiyorum. Bazen unutuyorum. Çok araştırmacı ve meraklı biri olmama rağmen bu kadar bilgisizlik üzdü şuan beni.

Doktor diyetisyene yönlendirdi. Haftaya cumartesiye randevu aldım. Bugün yokmuş diyetisyen orda. Şeker çok tehlikeli dedi bebek açısından. Şeker yüklemesi yaptırmak istemeyen arkadaşlar bence yaptırın. Son ayda bebek ölümlerinin en fazla nedeni şeker dedi doktor. Artık çok dikkat edeceğim yediklerime

. Teşhis konulduğu bir yandan iyi canim en azından ona göre önlem alınır yediklerine dikkat edersin canim bazen yendiğimiz meyvelerde etkiliyor şeker oranını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…