2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
. Teşhis konulduğu bir yandan iyi canim en azından ona göre önlem alınır yediklerine dikkat edersin canim bazen yendiğimiz meyvelerde etkiliyor şeker oranını.
İyi oldu dediğin gibi diyet programına göre beslenirim ben meyve ve dondurma çok tüketiyordum. Kavun karpuz şeftali bunlar şeker bombası dedi doktor. Kendisinde de şeker rahatsızlığı varmış bu arada :)

Bana 75 ilk yuklendi uc kez kan verdim sonucumu pazartesi göstereceğim doktoruma doktorum bugün çalışmıyor canim

hanımlar merhaba size misafir olarak geldim aslında kısmetse aralık annesiyim ama bizim grupta detaylıya pek giren yok o yüzden bir türlü cevap alamadım bebeğe giden kordonda 3 damar olması gerekiyomus ama bende iki damar var onu takip eden bir sıkıntı yok hersey yolunda dedi ama garantıye almak ıcın pazartesi fetal eko yaptırıcam bu sorıunu yaşayan varmı lütfen yardımcı olur musun ?19+5 haftalıgım

Bana da 75luk yapıldı daha simdi eve geldim hatta ama ben kilolu değilim neden 75luk yapıldı bilmiyorum
Boylu musunuz? Ben 1.80 kilo 85 falandı sana 75lik yapalım demişti doktorum, o dönem başkalarına 50lik falan yapılınca cüsseyle alakalı demek demiştimalakası yoktur belki bilemedim.

Bizim grupta bildiğim kadarıyla organlarda hafif parlaklık yaşayan arkadaşlar ve kordonu dolanmış bebesi olan ben varım, gerisi sıkıntısızdı maşallah. Sizin de ekonuz güzel sonuçlanır inşallah.

Bizim grupta bildiğim kadarıyla organlarda hafif parlaklık yaşayan arkadaşlar ve kordonu dolanmış bebesi olan ben varım, gerisi sıkıntısızdı maşallah. Sizin de ekonuz güzel sonuçlanır inşallah.
sağol canım çok yaşanılan bir durum değilmiş inşallah sorunsuz alırız bebeğimizi kucağımıza

Benim de bebeğe giden damarlarda direnç var demişti doktor ama şuanda iyi tekrar yaptırdım bisey çıkmadı.sorun yok demesine sevindim ama fetal eko için erken değil mi daha.hatta detaylı için bile bu haftalar erken bence.şimdi sorun çıkanlar da 1 kaç haftaya toparlayabiliyor.başka bi yere daha yaptırsan bence daha iyi olur.hem yaptirsan bile yapacak hiç bisey yok şuanda anne karnında.doktorumda bilmek istiyorsan yaptır ama yapacak bisey yok bi sorun varsa doğumda da farkedilir dedi.

Vişne çekirdeğindem yasyık nasıl oluyo kuşım bi anlatsana ben ilk kez duyuyom

ya normalde 20. haftadayım ama geç döllenme olduğu için 1 hafta geriden geliyoruz fetal eko da inşallah temiz çıkarda tekrar detaylı ultrasona giricem bu karamsarlıkla nasıl beklerim bilmiyorum

ya normalde 20. haftadayım ama geç döllenme olduğu için 1 hafta geriden geliyoruz fetal eko da inşallah temiz çıkarda tekrar detaylı ultrasona giricem bu karamsarlıkla nasıl beklerim bilmiyorum
İnşallah önemli bisey çıkmaz benim içinde geçen hafta kabus gibiydi.çok şükür bi sorun olmadığını ogrendim.umarım sen de rahatlarsın bi sorun çıkmaz

Teyzem kinaya cay ve rastik katardi, tabii rastik su an hamilelik doneminde oldugumuz icin saglikli olmayabilir. Cayi deneyebilirsiniz.

Vişne çekirdeğindem yasyık nasıl oluyo kuşım bi anlatsana ben ilk kez duyuyom
Termal yastık canım.yetiskinlerde boyun, sirt ağrısı,karın agrisi için kullanılıyor.mikrodalga fırında ya da normal fırında ısıtıp kullanıyorsun.bebek için de sancılı olduğunda ayak ucuna bu yastığı ısıtıp birakabiliyorsun.google a yazinca baya kullanım alanı çıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…