2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kızlar doktorum bugün şeker yüklemesi yaptırmamaı söyledi. Ordayken sormayı unuttum seker yüklemesi için özel hastanelerde ne kadar ücret ödeniyor biliyor musunuz

Benim doktorum ilk 3 ay sonrası saç boyalarına da diplere çok değdirmemek kaydıyla izin veriyor , rahat birisi ama ben pek rahat olmadığımdan kınayı tercih ettim. Kınaya zeytinyağı, çay demi, tuz, şeker koyuyorum. Bu haliyle doğalımsı oluyor. Kokusu 3 gün geçmiyor, rengi akıyor her yere ve tipimi Yıldız Tilbe yapıyor o yüzden hiç sevmiyorum ama beyazlarım için 2 ayda bir yakıyorum.

Bazı doktorlar boyaya izin veriyor ama boyadaki kimyasallar gebe olmayan bir kadının bile genlerini etkilerken hamilelikte olması kesinlikle çok tehlikeli bence.ben sağlık personeliyim.üniversitede okurken saçlarımı herhafta boyatırdım.bizden sorumlu olan bi doktor abimiz farketmiş ve beni yanına çağırdı.evet değişik ve güzel oluyorsun ama çocuklarına bunu yapmaya hakkın yok genlerini bozuyor demişti.ve son 2 yıldır kesinlikle kullanmiyorum ki hamileliklte hiç doğru değil.boyayan arkadaslarim vardı doktorların sözüne güvenip ama riske atmamak lazim

Azkullanilmiskaynanamvar beyazlar tupturuncu oluyr ya, o beni çok dusunduryr, diğer saça yakın bir renk olsa kokusu, akması tolere edilebilir şahsım adına, bu karışımda beyazlar inz çok belli oluyor mu
Saçım normalde koyu kahve. Kınanın kahve olması için içine katılan malzemeler varmış ama hem doğal değil hem de açıkçası kızıllığı kırabileceğine mantıken ikna olamadığımdan denemedim. Temeldeki saç rengime yakın bir saç çıkmıyor tabii, bebek saçları ve beyazlayan kısımlar parıl parıl parlayan açık kızıl ortalar orta kızıl uçlara doğru koyu kızıl oluyor. Şu dönem çalışmadığım için ve saçlarım kıvırcık olduğundan renk geçişleri falan arada kaynıyor idare ediyorum ama doğum sonrası kesinlikle tekrar denemem. Saçlarınızın beyazı ve şu anki durumu sizi çok rahatsız etmiyorsa bence hiç risk almayın derim.

Slm bende 19+2 haftalikken yaptirdigim detaylida ayni sorunla karsilastim doktorum 28. Haftada testi tekrarlayacagini o vakte kadar bebegin gelisiminde sorun olmayacagini soyledi ve surekli sol tarafa yatmami,cok fazla yorulmamami,hergun en az 1 saat uzanip dinlenmemi soyledi ayrica protein agirlikli bebe mamasina benzer birsey verdi.bende 28.haftayi bekliyorum ins hepimiz yavrularimizi sagsalim kucagimiza aliriz

Iyi aksamlar kızlar. Ultrason tarihine gore mi hareket etmeliyiz yoksa sata gore mi ?
12. Haftaya kadar olan ultrason tarihi takip edilmeliymiş. Ileriki haftalarda annenin beslenmesine bağlı olarak ya da genetik faktörlere bağlı olarak bebeğin gelişimi yani ultrason tarihi değişebiliyor Dr gebeliğin başındaki ultrason sonucunu sat ile karşılaştırıp tutarsızlık varsa erken ya da geç döllenme olarak belirtir ve ultrason tarihi takip edilir yani böyle bir durum yoksa doğum tarihi sat a göre düşünülür

İnşallah hiç bir sıkıntınız olmaz hallolur.şimdi benim ilki sorunlu çıkmıştı 2.de bisey cikmadı ama aklımda hala milyonlarca soru var hala.zor bir durum.insallah budonemi kısa sürede atlatiririz da sağlıkla alırız bebisleri kucagimiza.doktor birde stres yapma dedi bu dönemde bebeği etkiler diye.bende düşünmeyeyim diyorum buraya falan bakıyorum takiliyorum iyi geliyor vakit geçiyor.iyi ki varsınız gerçekten

Ilk ogrendigimde cok kotu olmustum sonra bayagi bir arastirdim ve bir cok kisinin sorunsuz dogum yapmis olmasi beni motive etti doktorum da sakin yapili bir kadin korku senaryolari uretip gozumu korkutmadi acikcasi.stres olayini atlattim ama endiselenmedende olmuyor.bebege ne kilo aldirirsa onu yemege calisiyorum gelisimi icin

Kızlar ultrasona göre 25+4 gunluk hamileyim. Ve daha once bahsetmistim suyumun geldiginden . Bugun sabah uyurken birden yine islaklik hissettim ve kalktim baktm sirf kokusuz kivamsiz bir su. Sonra tuvalete gidip geldikten sonra tekrar yataga uzanym derken bir daha oldu.. sizce korkmali miyim yine ? Erken dogum riskim var zaten suyum fazla oldugu icin. Dokotra gitmeli miyim ? Inanin artik yoruldum doktorlara gidip gelmekten..

Canim bende de oluyor islaklik ama farkeder derecede değil dediğin gibi fazla oluyorsa doktoruna danis öyle git..ama sakın ihmal etme derim madem doktor riskli gordu

Ben olsam giderdim, içerideki suyu armut/ havuç suyu falan arttırıyormuş ama dışardan takviye epey zor. O aşamaya gelmeden suyu kontrol ettirirdim. Su fazlalığı da keseye zarar verip patlatabiliyor Allah korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…