2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
P Pembe42 telaslanmayin ama mutlaka amniyon sivisinda renk değiştiren pedlerden bulundurun evde. En azından ne olduğunu bilirsiniz.
Evet 1 hafta sabah akşam taze sıkılmış havuç içmek amniyon sivisina gerçekten çok fayda ediyor. Defalarca tecrübe edilmiş birşey. Ihtiyaci olan varsa mutlaka denesin. Amniyon sivisinin hic bi caresi yok cunku malesef

Benim doktorum baya bi korkuttuğu için tabiki endişelendim.bi sürü şey söyledi .şimdi başka bi doktora tekrar yaptırdım ve hiç bir sorun olmadığını söyledi.ama ilk doktorum söylediklerini de unutamıyorum.tadına varayım şöyle rahat bi hamilelik geçireyim derken ve orayada bisey yokken beni çok üzdü.Allah kimseye yasatmasin inşallah.

Hanımlar ben perşembe günü ayrıntılı ultrasona girdim bebeğimin boyu 31 cm kilosu 425 gr doktor gayet güzel dedi ama herkes kilosu az diyor sizce nasıl kilosu boyu

Kızlar merhaba bu aralar maddi açıdan sıkıntılı günler geciriyorum evde kokulu taş yapip satiyorum eger ilgilenen olursa ozelden bilgi verebilirim

kalbim mucizelerim
Canım bence etraftakilerin sözlerine takılıp sıkma canını. Doktorun kilosunu az bulsa söylerdi diye düşünüyorum. Ben 22+5te detaylıya girdim, 29cm 470gr dendi kızım için. Doktor kilosu gayet iyi dedi. Senin ufaklık daha küçükmüş, bizimkinin kilosu iyi ise seninkinin kilosu da bence iyi sadece maşallah biraz boyluca bir ufaklıkmış :)

İçimi rahatlattınız inşallah bebeklerimizi sağsalim kucagımıza alırız

Kızlar park yatak olarak böyle bi şey aldım
Güzel günlerde giyin inşallah Ben de oğlumda bunun aynı renk ve modelde gecelik ve sabahlık takımını almıştım n11den :) kumaşı yumuşacık, yıkandıktan sonra da yumuşacık kaldı :)
tşk ederim canım rabbim giymeyi nasip etsin inşallah insan zaman geçtikçe heyecanlanıyor

Hanımlar ben perşembe günü ayrıntılı ultrasona girdim bebeğimin boyu 31 cm kilosu 425 gr doktor gayet güzel dedi ama herkes kilosu az diyor sizce nasıl kilosu boyu
Canım doktor bana kiloya çok takılma dedi . bu haftalarda önemli değil 28 29 haftadan sonra onemliymis doktorunda sorun yok demiş hiç canını sıkma.

Kızlar bende küçük bambu besinlerden düşünüyorum lokmandayız evimiz küçük ancak sığarız 1 yaşına kadarda kullanabileceğiz inşallah

Benimde bu akıntıyla başım dertte kızlar sabah uyanınca özellikle aşırı derecede akıntı geliyor ama sadece şu değil beyaz sarı kremsi akıntı etrafı ıslak ama çok rahatsız oluyorum doktorum idrar testi yaptı mantar dedi fitil verdi ama fitil kullanınca akıntı daha da artıyor sanki ve akıntı gelince çok hafif 1 2 dk kasiklarimda adet sancısı gibi bi sancı oluyor doktorum pek üzerinde durmadı ama yaklasık 1.5 aydır var bu durum bilen anlayan var mı kızlar bu durumu fikirlerinize ihtiyacım var bu kadar akıntı normal mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…