2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Amin insaallah

sebnemcan canım lohusa sepetinden takım aldım terlik takımınıda internetten yaptırdım

İyi günlerde güle güle kullan arkadaşım, hastane resimlerini de görürüz bebişinle inşallah :)
Terlikler çok güzelmiş özellikle rengi ve pijamanada bayıldım ilk etapta kalın bişiler mi olsa kış sonuçta dedim ama ne kadar kış olsa da kasım başı ve hastaneler sıcacık ne kadar soğuk olabilir ki ?

Canım benim fikrim yok ama başka bir doktora gitsen belki o farklı bir acıdan Yaklaşır seni rahatlacak birşey söyler

Merhaba kızlar. İki gündür karnımda değişik bi rahatsızlık hissi var. Hani karın, kasık ağrısı ya da şişkinlik gibi değil de değişik bir şey çözemedim neden olabilir sizce? Bebeğin duruşundan falan olabilir mi? Bir de geceleri mide yanması yaşayanlar için; ılık süt içip yatınca rahatlatıyor biraz beni, deneyin belki sizde de işe yarar.

sebnemcan canım lohusa sepetinden takım aldım terlik takımınıda internetten yaptırdım
Hepsi de çok güzel güle güle giy. Kızlar ben sanki hastanede böyle bir şey giyemem gibi geliyor ne bileyim utanırım sanki ya hani babamdan kayınbabamdan falan ya da gelecek olan başka erkek tanıdıklardan. Bu hastanede giymek için değil mi? Ben daha sade, dantelsiz, dekoltesiz falan bakıyorum bulabilirsem o tarz bir şey alırım ama bunlar da çok hoş gerçekten.

Hanımlar ben perşembe günü ayrıntılı ultrasona girdim bebeğimin boyu 31 cm kilosu 425 gr doktor gayet güzel dedi ama herkes kilosu az diyor sizce nasıl kilosu boyu

sizinki uzun boylu olacak galiba:)

Ben normal ultrasona girdim cuma günü boyu 32 cm kilosu 819gr idi doktor bir şey demedi 24+ 5 idim

ben de 24 iken 32 cm 911 gr dedi doktor. böyle giderse en az 4-4,5 kg doğarmış hatta :)))

Yarın 22+1 ayrıntılı ultrasona girecegim. Eşim standarta göre kısa bi erkek. Bense epey uzun bi kadınım. Merak ediyorum bebişin boyunu 22.haftadaki boy kilo tablolarina bakınca, bazı yerde 19 20 cm yazıyor, bazı yerlerde 28 29 cm yazıyor. Kilo da 350 450 arası değişiyor. Çok değişken yazmış her sitede farklı. Neyle kiyaslayacagımı şaşırdım

Ben de senin gibi düşünüyorum canım.hastane için sade klasik penye bir takım almayı düşünüyorum.eve gelince bu tarz dantelli güzel takım giyerim diye düşünüyorum.
Ayrıca karındaki ağrılar büyüme ağrıları.bi de bu haftalarda bebekler çok değişik pozisyonda oluyorlar.o da çok rahatsız ediyor.benim bebiş iki güne kadar çok asagidaydi.onceki sezeryan yerinin orda hareket ediyordu.simdi tam yukarda midemde sanki.agri yapıyor.

canim bazilarinda bas popo uzunlugu olarak veriyor bazilarinda da bastan topuga kadar olan uzunlugu veriyor belki ondan fark ediyordur.

Sevgili anneleeerr indirimler başlamış :))
Benetton mağazasında indirim vardı. %50+%50 diyordu. 25liraya çok güzel örgü bir hırka aldım, gene 25liraya kadifemsi uzun kollu patikli tulum aldım. 20liraya çok güzel örgü patik vardı ama sadece yenidoğan için kalmıştı, 0-3 olsa alacaktım çook güzeldi :)) 40liraya elbiseler vardı. Yakınınızda mağazası var ise tavsiye edebilirim, oğlumda aldığım ürünlerden memnun kalmıştım.
Gap mağazasında da indirim vardı. 20liraya tütülü tayt ile 30liraya yumuşak ve esnek kot görünümlü bir pantolon aldım. İndirim reyonunda çok çeşit kalmamıştı ama mağazaya göre değişebilir tabii kalan ürünler. Bazı ürünleri indirimde de tuzlu olabiliyor ama arada hesaplı olanlar da var :)
Bir de zara home mağazasındaki indirime baktım, ordan da 40liraya yumuşak polar battaniye aldım. Yeni sezon ve indirim reyonu diye ayırmışlardı, baya çeşit vardı. Nevresim, yatak örtüsü, yastıklar, battaniyeler, havlular, ayakkabılar, giysiler doluydu indirim reyonunda. Hatta oda dekorasyonu için kullanılabilecek ürünler de vardı indirimde. Ben oğlumda aldığım polar battaniyeyi halen daha oğluma kullanıyorum, o kadar kullanmaya yıkanmaya rağmen yumuşacık kaldı. Memnun kaldığım için kızıma da aldım bir tane.
Bir de ebebekte prima premium care bezlerde aylık pakette indirim vardı, 84ten 69a düşmüştü. Oğluma aldım henüz kızçeme almadım ama şimdiden alacak olan olursa haberiniz olsun :)
Mothercare mağazasında ve zara mağazasında da indirim yazısı gördüm ama gezecek takatim kalmamıştı, bakamadığımdan indirimli dedikleri ürünlerde fiyatlar ne civarda bişe diyemeyeceğim yani :)
Fotoğrafını yükleyemedim aldıklarımın ama belki fikir olur diye tek tek fiyatlarıyla yazdım.. İnşallah aldıklarımızı huzurla sağlıkla giydirmek nasip olur hepimize

Teşekkürler canım bende bakacagım en kısa zaman da :)

kızlar günaydın hayırlı haftalar
bence bebeğin boyunu kilosunu şimdiden çok takmayın problem olursa zaten doktor söyler. siz güzel besleninde zaten kilo almazda sorun olursa anlaşılır. ama maşallahı var bebeklerimizin bu arada ben bebeğimi çok özledim temmuz bitmek bilmedi sanki ağustosun 2si gelse de görsem bebeğimi

Merhaba arkadaşlar, herkese iyi haftalar diliyorum.
Yine bi kaybolup geldim, umarım herkes iyidir.
1 ay önce küçük bir kanama geçirdim. Sonra korktum, kafamı toplamak için bilerek biraz uzak kaldım diyebilirim. Ama ne güzel alışverişli şeyler konuşmuşsunuz son yazılara şöyle bir baktım da... Son günlerde ben de bir sürü cici şeyler aldım, hepsi sağlıkla kullanılsın inşallah. Kızım beni son günlerde öyle bir tepikliyor ki karnımın yüzeyinden belli olmaya başladı artık inip çıkmaları

ben de öğleden sonra gidicem görmeye inşallah, ilk defa devlet hastanesine gidicem tavırları nasıl bakalım merak ediyorum =) ve umarım suyum normaldir en son fazlaydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…