2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Günaydınlar,
En bilgili tanıdığımız bile en bilgisiz kadın doğum doktorundan daha bilgisizdir bence, bu yüzden doktora inanıp çevreyle kafa bulandırmamak lazım. Hepimiz nasıl farklıysak bebekler de öyle olacak. Bizim gruptan 45cm doğan da oldu 54 cm de, 2,5 kg doğan da vardı 4,800 de...Doktor sağlıklı dedikten sonra gerisi boş bence.

inşallah canım ya ama takip eden başka bir durum yoksa korkmayın diyorlar biraz zayıf doğar sadece dedi kafayı yemek üzereyim bugün fetal eko var inşallah temiz çıkar sola yatmam gerektiğini bana da söyledi kan akışı açısından en iyisi oyleymıs kuzular tek damarla beslenmek zorunda

bende aynı durumdayım çok şükür herseyi yiyebiliyorum rabbbim daha büyük dertler vermesin inşallah bende yorumlarda kötü hiç birsey okumadım sadece biraz daha fazla özen göztermek zorundayız kendımıze

Günaydın kızlar. Dün doktora gittim yatış verdi yine. Hem suyum cok fazla hemde suyum geliyor. Aşağı baskı yaptıgından fazla su birden zari yirtma ihtimalı varmiş . Bu arada 27 haftalik gozukuyor. Tahmni dogm tarihi 22 ekim diyor

nasıl bi tedavi yöntemi var acaba peki, çözüm beklemek mi, bi de su alımıyla alakası yok değil mi suyun fazlalığının? çok geçmiş olsun :/

Kızlar daha önce muhakkak konuşulmuştur ama ben kaçırmış olabilirim. Ben hergün doğal maden suyu içiyorum içine limon sıkıp. Bi zararı var mıdır sizce. İnternette kimi yerde zararlı diyor, kimi yerde hergün için diyor, kimi yerde de içilse de olur içilmese de diyor :) doktora danıştınız mı hiç?

ben zararı yok diye biliyorum hatta yararlı cünkü diyabet olanların listelerinde görüyorum maden suyunu =) mineral sonucta

Geçen ay doktora gittiğimde bacağımın kastığını söyledim magnezyum eksikliğinden olduğunu ve günde 3 4 şişe maden suyu içmemi söyledi istersen ilaç yazayım dedi ben ilacı kabul etmedim 3 4 şişe olmasa da günde 1 2 şişe içmeye çalışıyorum şimdilik bir sıkıntım yok. içine limon sıkınca nasıl bir etki yaratır onu bilemiyorum.

Bebeğin uzun boylu olması kilolu olması önemli değil bebeklerimiz sağlıklı olsun sağlıcakla doğsun doğduktan sonrada alır kilo ben gene yememe içmeme dikkat ediyorum rabbim herkesin evladını sağsalim kucağına almayı nasip etsin

Tedavisi yok. Tek yapabildikleri antibiyotik verip olası zararli enfeksiyonları önlemek. Bebegin dış dünyadan enfeksiyon almasida kötü sonuclar dogurabilir. Su icmekle evet kesinlikle alakasi yok. Fazla su 2 seyden kaynaklanirmis bir bebekteki genetik rahatsizliklardan. Ikinciside annedeki rahatsizliklardan seker vs gibi. Cocukta suan belirgin bir genetik rahatsizlik yok. Bende seker yuklemesi yaptrdim sınırda çıktı. Bazen yarık dudak yarık dalak gibi dogustan olan rahatsizliklar olabilirmis . Ve ya yemek borusu tikanikligi gibi. Bunlar ancak dogumdan sonra belli olurmus. Bebek suyu yutamazmis ve su annede birikirmis felan. Ama bazende nedensiz olabilirmis su fazlalgi. Rabbim hayirlisini versin. Kotu sonuclari dusunmek bile istemiyorum. En kotusude hareketlerini hissedemiyorum artik cok nadir. Fazla su oldugundanmis bu da

Canım çok geçmiş olsun...
İçini ferah tut önemli olan senin iyi düşünmen ve pozitif olman çünkü bebeklerimiz bizim hissettiğimiz her şeyi hissediyor.

Canım çok geçmiş olsun...
İçini ferah tut önemli olan senin iyi düşünmen ve pozitif olman çünkü bebeklerimiz bizim hissettiğimiz her şeyi hissediyor.
cok hareketliydi ama suyum arttigi icin hissedemiyorum artık. Ben hep iyi dusunmeye calisiyorum. Bebisim iyi olacak. Normalde 24 haftalik olmamiz gerekiyordu ama suan 27 hafta gozukuyor ultrasonda. Ve ultrasonda o kadar hareketli ki anlatamam :) sanrm ustune görme dedigimiz durumu yaşadım ondan satla uyusmuyor bebis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…