2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Benim oğlumun minik bi yastığı vardı onsuz uyumazdı

Tecrübeli annelere bir soru da benden olacak...
Hastanede giymek için gecelik/pijama takımları arasından bir tercihiniz olmuş muydu yoksa ikisi de iş görür mü? Bir arkadaşım pijama lastiğiyle rahat edemezsin, gecelik takımlarından al demişti. Bir başkası pijama takımı daha rahat diyor. Aklım karıştı. Tavsiyeler varsa beklerim.

Cok gecmiş olsun canım inşallahh bi sıkıntı cıkmaz

Bende şuraya ilişeyim çünkü bende merak ediyorum kimi arkadaşım gecelik çok rahat oluyor diyor kimi de rahat edemezsin diyor anlamadım gitti

Bende şuraya ilişeyim çünkü bende merak ediyorum kimi arkadaşım gecelik çok rahat oluyor diyor kimi de rahat edemezsin diyor anlamadım gitti
normal doğum sezeryan farkı olabilir. normal doğumda ikisiylede rahat edilirken pijama takımı yüksek bel değilse rahatsız edebilir. tabi tecrübeler daha önemli ben ikisinden de alacağım.

Benim bildiğim geceliği doğumdan önce giyiyorlar hastaneye yatınca. Açıklık kontrolleri falan daha rahat olsun diye. Pijama da doğumdan sonra giyiliyor misafirler karşılanırken.
aynen canım ablam doğumhaneye gecelikle gitmiş zaten batıyor dedi (kan vs) o nedenle ucuz bir gecelik alacağım çok gösterişli olmayan ama gelen gideni karşılamak içinde alt üst takım alacağım

Bugün babasının kredi kartını patlattık oglumla Duvar kağıdı aldık odasına, bütün ev badana boya olacak, çocuk odası duvar kağıdı. Detaylı ultrason çektirdik çok keyifliydi ❤ sonra gidip profesyonel fotoğraf makinesi aldık, inşallah bebegimizin hep güzel fotoğraflarını çekmek nasip olur. Boyaciyla da anlaştık derken, 6 bine yakın masraf oldu bir günde. Daha mobilya, bebek arabası bile yok. Ne yapacağız bilmiyorum

Ben sezeryandan çıkınca gecelik giydirdiler, gecelik mutlaka olsun yanınızda. Ertesi sabah veya yürürken, eve geçince de pijama daha uygun. Benim şuan iki pijama bir de gecelik var

Ortopedik yatak alın. Sunger de alabilirsiniz ama sert olanlarindan olsun. Onun bi sertlik ölçü birimi var internetten arastirabilirsiniz. Evlerimiz zaten sıcak, yun yatağın içinde inanilmaz toz ve ev akarı birikir. Lütfen çocuğunuza bunu yapmayin 26 yaşındayım hala yanima saf yun kazak giymis biri otursa yuzlerce kez hapsururum

Bence tamamen tercih meselesi ben gecelikle hiçbir zaman rahat edemem normal doğum yaptım birkaç kez pansumana geliyorlar ama sorun olmadı pijama çok rahattı
doğum öncesi gecelik gereklî ama pazardan 5-10 liralık birşey olmalı doğum sonrası direk çöpe gidiyor çünkü bazı hastaneler doğum öncesi ameliyat önlüğü giydiriyorlar geceliğe gerek kalmıyor ama normalde gecelik kullanıyorsanız doğum sonrası için onu da kullanabilirsiniz sezeryan için pijamanın daha rahat olduğunu pansumanın daha kolay yapıldığın söylemişlerdi

Arkadaşlar merhabalar.geçen hafta detaylı usg de damarda direnç var diyen doktora bugün yine gittim ve aynı şekilde devam ettiğini söyledi ve 1 hafta geriden geldiğini yani 1 haftadır hiç büyümemiş.diye söyledi.ben yıkıldım.tabi geçen hafta bakan 2.doktor hiç bir problem olmadığını gelişimin normal olduğunu söylemişti. Neyse sonra bize genetik bozukluk olma ihtimali yüksek harmony test yapalım ona göre gebeliği sonlandırmaya karar verebiliriz falan dedi.ben sonlandırmak istemiyorum dedim zaten bebek karnında ölür dedi.bunun gibi birçok olumsuz şey söyledi.siz karar verin dedi biz odadan çıktık.eşim dayanamadı vebaska bi hastaneyi aradı.daha önce hiç gitmediğim başka bi isel hastane gelsek doppler bakabilir mısınız dedi.tabi dediler oraya gittik.orada bi kadın doğum uzmanı baktı bebek gelişimi adet tarihi ile birebir uyumlu hatta boyu fazla bile dedi.588gram olmuş dedi baş ve karin birebir uyumlu dedi.bende sabah doktorun söylediği olumsuz şeyleri söyledim.oda herşeye tekrar baktı başında topuğa ve kan alımlarına herşeye ve dediki herşey olması gerektiği gibi.herşey normal sorun yok sen canını sıkma dedi.10 kere falan baktı fotograf verdi.ben için normal bir gebelik hiç sorun yok dedi.gebeliğini sonlandirmayacaksan harmony falan yaptırma dedi.sağolsun.birazda psikoloji destek verdi.ben biliyorum çok üzgünsün ne dersem diyeyim aklından çıkmayacak bunlar dedi.ve beni baya rahatlattı.hem geri olsa bile 1 hafta önemsiz dedi.hem damarda sorun varsada yapılacak bisey yok dedi .ama ayrıntılı baktı bi sorun yok bencehersey normal dedi.ben bi sorun göremedim dedi.ne yapayım neye inanayım bilemiyorum arkadaslar

Sorun olduğunu söyleyen doktor sizin takibinizi baştan beri yapan doktor mu? Kendi makina ve ölçümlerine göre bebeğin gelişimini söylemiş olabilir, her hastanenin aleti farklı ölçüyor diğer gittiğiniz hastanede ölçümün farklk çıkması doğal.
İnsan iyi şeyler duyup ona inanmak istiyor ama ben sanırım en kötüsünü eşeler, başka başka hocalara giderdim. Büyük bir eğitim araştırma hastanesine gitseniz?

Canım benim yengeme de bebeğibebeğin ikiz ve biri karnında ölü diğerine ve sana zarar verir hemen alınması lazım dedi.. Bir başka doktora gittiğinde bebek ikiz değil di ve ölüm filan yok nasıl doktorlar var nasıl bakıyorlar anlamadım dedi. Ve yeğenim sağlıklı bir şekilde doğdu tek:)

Ben penye gecelik ve sabahlığını aldım, sezaryen oldum çok rahattı. Sezaryen sonrası yürütüyorlar bol bol, pijama takımlı anneler daha şık duruyordu ben gecelik üstünde sabahlık yataktan yeni kalkmış gibi (ki öyleydim de) koridorda yeni sünnet olmuş çocuklar gibi yürüyorduk. Ama dediğim gibi lastiktir, sıkmadır olmadı, kontrollerde ya da kalçadan iğnelerde kolaylık sağladı, rahattı. Aynısını giyeceğim, yeni bir şey almayacağım bu sefer.

İçin rahat etmesi için başka bir doktora git istersen

sırf boy kilo ölçüm olsa dediğin doğru olabilir ama damarda dirençi 2. doktor görmedi mi acaba eğer besleyen damar tıkalıysa gelişim geriliği olabilir ama 2. doktorunda görmesi lazımdı...

Sürekli gittiğim doktor değil detaylı ya gitmiştim.ama sürekli takibini yapan doktorda sorun yok dedi.yani diğer 2 doktor sorun yok diyor.sadece bi sorun var diyor

Sürekli gittiğim doktor değil detaylı ya gitmiştim.ama sürekli takibini yapan doktorda sorun yok dedi.yani diğer 2 doktor sorun yok diyor.sadece bi sorun var diyor
O sorun var diyenin eline maddi manevi ne geçebilir ki böyle diyor peki? Ben de bunu anlamıyorum. Buralarda da okuyuruz; bir doktor kese boş alalım diyor diğeri bebek var diyor. Acaba hastayı panikletip ek test falan yaptırıp hastane para kazansın mantığı mı? Bu kadar kötü olamazlar değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…