2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Medifema ayşe hanıma gidiyorum bugün ege yaşama gittim teyit amaçlı ve salim bey var alsancalta kötü diyende salim bey zaten
Ayşe hanıma daha önce pko rahatsizligim yüzünden gitmiştim ve çok memnun kaldım kendisinden ilgili bir doktor hem. araştırdım da kendisini hep iyi yönde yorumlar okudum onun icin tabi ben 3 buçuk sene falan oldu gideli... normal kontrollerde de Ayşe hanıma mı gidiyorsun canim

Evet canım ilk baştan beri çok memnunduk.hem bazen randevu bulamıyorum ulgileniyor gel ben bakarım yinede diyor.arıyorum ilgileniyor.bu olayda da çok yardımcı oldu.sorun yok dedi zaten

Evet canım ilk baştan beri çok memnunduk.hem bazen randevu bulamıyorum ulgileniyor gel ben bakarım yinede diyor.arıyorum ilgileniyor.bu olayda da çok yardımcı oldu.sorun yok dedi zaten
Sevindim canım inşallah bir sorun yoktur doktorların dediği gibi üzme kendini. daha sık kontrollere gidersin anlaşılır zaten bebişin kilo alma durumundan falan bir sorun varsa.. benim bebiş de 23+6 da falan 350 gr gözüküyordu bir hafta sonra 680 Gr. olmuştu büyük ihtimalle yanlış ölçüm oldu birinden biri. Doktorum kilosuyla ilgili yorum yapmadı az veya cok. Bir sorun olsa söylerdi diye düşünerek birazda buradaki arkadaşlardan moral alarak kafaya takmadim pek bende. Hepimiz inşallah sorunsuz bir şekilde alırız kucağımiza yavrularimizi

Ayşe hanım normal kontrolüne gelsen bile ayda bir yeterli dedi bana ama arada bebeği merak edersen yinede gel dedi sağolsun.anlayışlı ve moral verici yaklaştı.inşallah hepimiz sağ-salim alırız. Bebislerimizi.hepimiz dua edelim sağlıcakla olsun

Kasım'da hastaneler sıcak olur diye düşündüm inşalalh paylaşırım resimlerinizi canım benim

Oğlumda böyle şeyler yoktu içimde kalmasını istemiyorum özelde Doğum yapıcam oğlanı devlette doğurmuştum ikram masası hazırlıcam bide
Canım park yatak resmi çıkmamış ben de park yatak almayı düşünüyorum hangi marka, model aldın?
yüklenmiyor nedense canım ya e bebekten aldım

Herşey yolunda görünüyor demek ki hepimizin doktorları bir sıkıntı olmadığı sürece ayda bir çağırıyorlar son haftalarda tabi daha sık gidiliyor :) ne güzel demis bak istedigin zaman gel gör diye sende içini ferah tut inşallah bir sıkıntı olmadığı kesinleşir de normal kontroller için gidersin sadece :)

Allah yardımcın olsun canım stres yapma ne olur herşey bi imtihan sık dişini dualarımız seninle

Merhaba kızlar,pijama mi gecelik mi konusunda ben iki doğumunda da pijama takımı kullandım.hastane zaten gecelik gibi önlük giydiriyor ayağa kalkana kadar,tabi her hastane aynı mı bilmiyorum.sezeryandan 8 saat sonra fln yanlış hatırlamıyorsam gelip sondayi çıkartıyorlar,o önlügu değiştirip pijama takımıni giydiriyorlaelar ve bi saat sonra fln yürütmek için geliyor hemşireler.ben gecelik kullanmadım,pijama çok rahat ettim.sezeryanda kalkması zaten çok zor 2-3 gün.ayagini atıyorsun sonra diğerini fkn yataktan kalkmak için.o hareketleri gecelikle yapmak zor gibime geldi.ayrica logusa pijamalarinin lastiği çok yumsak hiç sıkmior beli.tavsiyem bir beden büyük alın giydiginiz bedenden.gogusler sisiyor,altta da ped fln olunca daha rahat oluyor bir beden büyük ilk 2-3 gün için.

Benimde ayni bende ara stirdim hep eğitimi ve bakımını ama diyorki mutsuz olacaksin doğunca.karnında olecegine alırız diyor.sorun çıkmazsa geçer zaten diyor
Canim benim gorumcem gecen sene 16 haftalikken kontolunde bir terslik oldugunu ogrendi ayrintiliya gitti. Genetik bozukluk var dedi simdi tam thatirlayamicam kromozom sayisinda farklilik varmis.
Herneyse hakikaten kalp odaciklari 4 yerine 2 taneyedi, bjnun gibi organlarinda bir suru eksiklikler vardi ve israrla aldirmadi gunah oldugu icin.ama sende hicbir eksiklik yok sukur genetik bozukluk olmus olsaydi organlarinda herhalde farkliliklar olurdu ki gorumcemde tum doktorlar hemfikirdi. Bence sen icini ferah tut bi doktora daha git daha rahat olabilmek icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…