- 13 Mayıs 2017
- 160
- 95
- 13
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #19.681
Canım 3 doktora gittim 3 farklı doktor bu doktor ısrarla var diyor digerleride her acıdan baktık böyle bisey yok diyor.ben sorun varmış dedikce diğerleri takrar baktı ama sorun göremediler.normal gebelik bu diyorlar.organları ve diğer tüm gelişimleri normalsırf boy kilo ölçüm olsa dediğin doğru olabilir ama damarda dirençi 2. doktor görmedi mi acaba eğer besleyen damar tıkalıysa gelişim geriliği olabilir ama 2. doktorunda görmesi lazımdı...
Ben gelişimi için dedim, makinaya göre değişiyor ya. Bazı yerde bebek 600 başka hastanede 700 gr çıkabiliyor ya da boy ölçümleri oynuyor ya o aklıma geldi ama haklısın kan akışı, direnç, damar makinayla değilecwk değil sonuçt.sırf boy kilo ölçüm olsa dediğin doğru olabilir ama damarda dirençi 2. doktor görmedi mi acaba eğer besleyen damar tıkalıysa gelişim geriliği olabilir ama 2. doktorunda görmesi lazımdı...
Sim o doktorun kendi özel muayenesi hastane değil.ve harmony testi 2000 liranın üzerinde.ben 2li test yaptıramamıştım ısrarla diyor ki ikili testin olsaydı ben bunu önemsemezdim.diyorum ki doktor bey ben çocuğumu aldırmak istemi yorum oda ısrarla diyor ki olumsuz sonuç alsan istersin .O sorun var diyenin eline maddi manevi ne geçebilir ki böyle diyor peki? Ben de bunu anlamıyorum. Buralarda da okuyuruz; bir doktor kese boş alalım diyor diğeri bebek var diyor. Acaba hastayı panikletip ek test falan yaptırıp hastane para kazansın mantığı mı? Bu kadar kötü olamazlar değil mi?
Yani birde 1 saat arayla baktırdım.sonra 3 gün sonra tekrar baktirdim.birde öyle böyel fark değil 2 katı kadar falan direnç artis var diyor.Bende doktora dedim sadece siz böyle diyorsunuz diğer doktorlar normal diyor diye.doktor diyor ki yanlış acıdan bakıyordur onlar ondan.yani şimdi ben bunu deyince onur doktorlar kendileri dedi dur su acıdan da bakalım bu acıdan da bakalım diye her acıdan baktık bisey yok diyor.kendi doktor diyor ki zaten sorun olsa bile bu haftada onemsiz 26 ve 28 den sonra anlamlı olur dediler.ama şuanda senin sonucun olması gerektiği gibi dedilerBen gelişimi için dedim, makinaya göre değişiyor ya. Bazı yerde bebek 600 başka hastanede 700 gr çıkabiliyor ya da boy ölçümleri oynuyor ya o aklıma geldi ama haklısın kan akışı, direnç, damar makinayla değilecwk değil sonuçt.
birşey yaptınmı geçmesi için doktora filan sordun mu cnm bunun hamilelik le alakası mı varbir ara benimde aynıydı sanki basınçta kalmış gibi sürekli tıkalıydı uğuldama şeklinde duyuyordum ama bayadır rahatım olmuyor
Tansiyon neden cnm ben böyle tıkanınca acaba intihapmı var diye aklıma geldi ama ne biliyim emin olamadım şimdi de eşimin köyündeyim burda doktor biraz zorHamileligin en başından beri benim de aynı. Uçakta gibiyim. Tansiyonu mutlaka duzenli kontrol edin. Ben bi care bulamadım malesef
Doktorun Özel yeri falan deyince biraz önce dediğim test parası vs falan mı devreye giriyor acaba?Sim o doktorun kendi özel muayenesi hastane değil.ve harmony testi 2000 liranın üzerinde.ben 2li test yaptıramamıştım ısrarla diyor ki ikili testin olsaydı ben bunu önemsemezdim.diyorum ki doktor bey ben çocuğumu aldırmak istemi yorum oda ısrarla diyor ki olumsuz sonuç alsan istersin .
Canım ben olsam çoğunluğun dediğine inanırdım canını sıkma ve hamileliğin in tadını çıkarYani birde 1 saat arayla baktırdım.sonra 3 gün sonra tekrar baktirdim.birde öyle böyel fark değil 2 katı kadar falan direnç artis var diyor.Bende doktora dedim sadece siz böyle diyorsunuz diğer doktorlar normal diyor diye.doktor diyor ki yanlış acıdan bakıyordur onlar ondan.yani şimdi ben bunu deyince onur doktorlar kendileri dedi dur su acıdan da bakalım bu acıdan da bakalım diye her acıdan baktık bisey yok diyor.kendi doktor diyor ki zaten sorun olsa bile bu haftada onemsiz 26 ve 28 den sonra anlamlı olur dediler.ama şuanda senin sonucun olması gerektiği gibi dediler
Ben zaten kontrolleri me hep erken giderim bekleyemem yani.önce tuzdan dedi bu doktor işte 1 hafta tuz yemesin bayıldım hastanelik oldum şimdi diyor ki tuzla ilgisi yok büyük ihtimalle genetik bozukluk.yani bebeğin şuana kadar herşeyi normal.hatta ben sorun var dedikce dataylı usg de doktor lar 2 kez inceliyor falan bisey yok beyin damarları kalp böbrek damarları normal sukurDoktorun Özel yeri falan deyince biraz önce dediğim test parası vs falan mı devreye giriyor acaba?3 kuruş ek para alsın diye anne adayına yalan söyleyebilir mi acaba
Ben olsam üniversite hastanesine giderdim bir kez de, sonra da 3 haftada 1 kontrolümüz varsa 10 günde 1 falan giderdim sanırım.
Canım birde diyor ki sorun yoktur belki kendiliğinden düzelebilir 2 haftaya ama testi yapalım diyor.ikili testin olsaydı onda bi sorun çıkmasaydı bu önemsizdi diyor.Doktorun Özel yeri falan deyince biraz önce dediğim test parası vs falan mı devreye giriyor acaba?3 kuruş ek para alsın diye anne adayına yalan söyleyebilir mi acaba
Ben olsam üniversite hastanesine giderdim bir kez de, sonra da 3 haftada 1 kontrolümüz varsa 10 günde 1 falan giderdim sanırım.
Bende öyle yapacağım sanırım.canımı daha fazla sıkmak istemiyorum ben iyiyim bebeğinin hareketleri iyi şükürCanım ben olsam çoğunluğun dediğine inanırdım canını sıkma ve hamileliğin in tadını çıkar
Canım bende izmirdeyim randevu alıp muayene olmak mucize burada bende hemsireyim zorlayıp alayim diyorum ama çok can sıkıcı ortam.daha önce başka bi hastalık için gittim içimi karartmaktam başka bisey yapmadılar.onlara kalsa şuanda açlıktan olecektim herşeyi yasakladılar meyve sebze falan.sonra kendi doktorum sağolsun herşeyi ye dokunduğunu farkederse bırak dedi ona göre besleniyorim ve hiçbişey dokunmuyor şükür sağlığım düzeldi ve hamile bile kaldım binlerce kez şükür yaniBen de Çapa tıp fakültesine gittim hemşire bi arkadaşım ayarlamıştı randevu, bu kadar kötü bi ortam olamaz heralde, ne doktorların ne dediği belli ordan oraya alıyolar seni , ne bi açıklama yapıyolar:) karnıma bastırmaktan resmen canım acıyo,tepkisiz robot suratlar,ne bebeği gösteriyolar, mutsuz olup döndüm, bi ton test istedi yaptırmıcam da . Kendi doktorumun canına kurban ya:) Sadece bakar bakmaz ailede diyabet var mı dedi amniyon sıvısında artış var ama acil bi durum yok bi an önce şeker yüklemesi yaptır dedi, özelde yaptırırım. 28 cm 620 gr şuan onu da kağıttan okudum:) Haftaya özelde randevum var onu beklicem şeker yüklemesi için.
Canım gönlünü ferah tut iki doktor da ısrarla normal olduğun u söylemiş bugünlerini stresle geçirme boşuna.. bende özel muaye nesine gittiğim doktordan bebeğin down sendromlu olabileceğini ense kalınlığı ölçümü nun fazla çıktığını söyledi.. iki hafta sonra tekrar gelmemi istedi ama o iki hafta nasıl stresli geçti (hatta aldırmayi düşünmediğim için tüm özellikleri ve nasıl eğitim vereceğimi araştırdım sürekli)sonraki gittiğim haftada normal olduğunu belirtti ama o iki haftayı ben yaşadımBen zaten kontrolleri me hep erken giderim bekleyemem yani.önce tuzdan dedi bu doktor işte 1 hafta tuz yemesin bayıldım hastanelik oldum şimdi diyor ki tuzla ilgisi yok büyük ihtimalle genetik bozukluk.yani bebeğin şuana kadar herşeyi normal.hatta ben sorun var dedikce dataylı usg de doktor lar 2 kez inceliyor falan bisey yok beyin damarları kalp böbrek damarları normal sukur
Benimde ayni bende ara stirdim hep eğitimi ve bakımını ama diyorki mutsuz olacaksin doğunca.karnında olecegine alırız diyor.sorun çıkmazsa geçer zaten diyorCanım gönlünü ferah tut iki doktor da ısrarla normal olduğun u söylemiş bugünlerini stresle geçirme boşuna.. bende özel muaye nesine gittiğim doktordan bebeğin down sendromlu olabileceğini ense kalınlığı ölçümü nun fazla çıktığını söyledi.. iki hafta sonra tekrar gelmemi istedi ama o iki hafta nasıl stresli geçti (hatta aldırmayi düşünmediğim için tüm özellikleri ve nasıl eğitim vereceğimi araştırdım sürekli)sonraki gittiğim haftada normal olduğunu belirtti ama o iki haftayı ben yaşadım
Canım ben pijama tavsiye ederim lohusa pijamalarının lastiği yumuşak oluyorTecrübeli annelere bir soru da benden olacak...
Hastanede giymek için gecelik/pijama takımları arasından bir tercihiniz olmuş muydu yoksa ikisi de iş görür mü? Bir arkadaşım pijama lastiğiyle rahat edemezsin, gecelik takımlarından al demişti. Bir başkası pijama takımı daha rahat diyor. Aklım karıştı. Tavsiyeler varsa beklerim.
Yani birde 1 saat arayla baktırdım.sonra 3 gün sonra tekrar baktirdim.birde öyle böyel fark değil 2 katı kadar falan direnç artis var diyor.Bende doktora dedim sadece siz böyle diyorsunuz diğer doktorlar normal diyor diye.doktor diyor ki yanlış acıdan bakıyordur onlar ondan.yani şimdi ben bunu deyince onur doktorlar kendileri dedi dur su acıdan da bakalım bu acıdan da bakalım diye her acıdan baktık bisey yok diyor.kendi doktor diyor ki zaten sorun olsa bile bu haftada onemsiz 26 ve 28 den sonra anlamlı olur dediler.ama şuanda senin sonucun olması gerektiği gibi dediler
Canim izmirdeymissin bende izmir deyim hangi hastane ve hangi doktorlara gittin acaba?Canım 3 doktora gittim 3 farklı doktor bu doktor ısrarla var diyor digerleride her acıdan baktık böyle bisey yok diyor.ben sorun varmış dedikce diğerleri takrar baktı ama sorun göremediler.normal gebelik bu diyorlar.organları ve diğer tüm gelişimleri normal
Ben gelişimi için dedim, makinaya göre değişiyor ya. Bazı yerde bebek 600 başka hastanede 700 gr çıkabiliyor ya da boy ölçümleri oynuyor ya o aklıma geldi ama haklısın kan akışı, direnç, damar makinayla değilecwk değil sonuçt.
Yok canim hic bisi yapmadim doktorada sormadim kendi gectibirşey yaptınmı geçmesi için doktora filan sordun mu cnm bunun hamilelik le alakası mı var
Medifema ayşe hanıma gidiyorum bugün ege yaşama gittim teyit amaçlı ve salim bey var alsancalta kötü diyende salim bey zatenCanim izmirdeymissin bende izmir deyim hangi hastane ve hangi doktorlara gittin acaba?
Allah yardimcimiz olsun valla ic rahatligimiz bebegimizin sagligi sanki doktorlarin 2 dudaginin arasinda gibi hissediyorum bazrn ve cok canim sıkıliyor bu duruma
Yok canim hic bisi yapmadim doktorada sormadim kendi gecti
canım herşey için en iyisini diliyorum senin için. hayırlısı ile sağlıkla al kucağına
Çok geçmiş olsun inşallah hayırlısıyla sıkıntısız atlatırsın bu günleri yarık dudak olda ultrasonda görünürdü aslında
Umarım sebepsizdir
Geçmiş olsun iyi ki pazar gitmişsin hastaneye.
güzel dilekleriniz için hepiniz çok sagolun kızlarcanım bebişinin maşallahı var demekki. sana da geçmiş olsun yat dinlen inşallah kısa zamanda atlatırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?