2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
günaydın kızlar. ağrılarınız ne durumda benim öğlen 3-4 gibi başlıyor ta ki akşam yatıp sabah kalkana kadar kasık ve bel bölgem çok ağrıyor.

Günaydın kızlar. Benim gibi bel, kasık ve karın ağrısı çeken var mı?

Kızlar benim de kuyruk sokumu kemiğin ağrıyor ve de şiddetli sırt ağrısı.sabahlari sırt ağrısından çok fena uyanıyorum.1 saat fln kendime gelemiyorum.kuyruk sokumu ağrısı hiç geçmiyor.oturmak bazen yürümek bile zor geliyor.vuxudumuz iyice agirlasiyor gün geçtikçe.

Yani kalp odaciklari tam kazandıklarım açılıp kapanmasını bile gösterisi doktor midesini bagirsaklarini herşeyi iyi dediler.ama bu. Benimde iyi düşünmemi sağlayan bu çok teşekkür ederim

sırt veya kasık ağrısı çekmiyorum şimdilik ama ayaklarım ve ayak bileklerim çok sık ağrıyor.
Benimde çok hareket ettiğimde ayak bilenlerin onun dışında iyiyim çok şükür.ağrım yok ama sıcaklardan dolayı sürekli halsız hissediyorum.arada da midem bulanıyor.sanki sıcak çarpmış gibi bütün gün klimayla oturuyorum

bir arkadaşım demişti şimdi senin vücut sıcaklığın olanın 5 derece üstü diye, hakkı var galiba :) dün akşam eşim de dedi amma sıcaksın diye. işten eve gelince kapalı olan pencereleri açana kadar havale geçiriyorum. işyerinde de pc'ye bağlanan mini vantilatörüm çalışıyor klimaya ek olarak. :) bütün akşam ayaklarımı uzattım yukarı dün. şansıma istanbul'da öyle aman aman boğucu da geçmiyor bu yaz, hep rüzgarlı.

eşimde diyor yanıyorsun diye baya sıcaklıyorum işten eve gelipte ayakkabılarımı çıkarınca ayaklarımın altı yanıyor resmen dün akşam izmirde de hava güzeldi bir ara sıcak bastı ama sonra rahat uyumuşum

Ayıptır söylemesi, çok kötü ishal olmuşum. Her yerime kramplar giriyor. Wc girince çıkamıyorum. İşteyim bide iyice köşeye sıkışmış gibi hissediyorum. Afedersiniz su gibi çıkarıyorum.
canım patates haşla ye, bir çay kaşığı kahveye limon sık ye, ya da nişastalı su yapıp iç küçük bir çay bardağına bolca nişasta koy suyla seyreltip iç bunlar benim isalimi hemen keser

canım patates haşla ye, bir çay kaşığı kahveye limon sık ye, ya da nişastalı su yapıp iç küçük bir çay bardağına bolca nişasta koy suyla seyreltip iç bunlar benim isalimi hemen keser
Öyle bir yerde çalışıyorum ki. Söylediklerini yapabilecek bir ortam yok. Ama şükür şuan biraz hafifledi. Ağrılarımda öyle arada garip sesler geliyor karnımdan.
Sizde neden oluyor böyle birden

Öyle bir yerde çalışıyorum ki. Söylediklerini yapabilecek bir ortam yok. Ama şükür şuan biraz hafifledi. Ağrılarımda öyle arada garip sesler geliyor karnımdan.
Sizde neden oluyor böyle birden
Suya cok dikkat etmeniz lazim, bol bol su. Ve maden suyu icin. Vücudunuz su kaybetmesin. Hic birsey yapamiyorsaniz muz yiyin bir kac tane. Aksam da oblomovun dediklerini yaparsın. 2 3 gunden uzun surerse doktora gidin

Alpibogul canim allaha sigin ve bol bol dua et rabbim istedikten sonre neler olmaz ki bu kadar kafa karisikligi ve stresin bebegini etkilemesine izin vermmeye calis benim de dopplerde kalbinde parlaklik var dediler bir hafta yedim kendimi sonra kendi doktorum bunun bi onemi yok dedi ama stresten bebegim kasildi zor toparladim hep dua ederek geciyo zamanim Allah yardimcimiz olsun hep isimlerimizi kullanarak bebeklerimize dua edelim.iyi dusunelim inanalim.iyi olsun rabbim.mis kokularini saglikla hepimiz nasip etsin insallah

Suya cok dikkat etmeniz lazim, bol bol su. Ve maden suyu icin. Vücudunuz su kaybetmesin. Hic birsey yapamiyorsaniz muz yiyin bir kac tane. Aksam da oblomovun dediklerini yaparsın. 2 3 gunden uzun surerse doktora gidin
Tamamdır canım teşekkür ederim ikinizede. bir garip oblomov şuan dönüp dönüp su içiyorum. Kayıp yaşamışım gibi geliyor bana da çünkü. Bir de wc maceramdan sonra bebek içimde aşırı haraketli. Sürekli kıpırdıyor. Yer mi açıldı noldu. Rahatsız edici bir sarsıntı ama olsun.

Ayıptır söylemesi, çok kötü ishal olmuşum. Her yerime kramplar giriyor. Wc girince çıkamıyorum. İşteyim bide iyice köşeye sıkışmış gibi hissediyorum. Afedersiniz su gibi çıkarıyorum.
Canım bulduğun yerde kahve varsa şade Türk kahvesi iç o da iyi geliyo ishale

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…