2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Merhaba kizlar umarim herkes iyidir:) bir sorum var da benim :) benim sabahlari ilk idrarimin rengi acayip koyu oluyor neredeyse turuncuya caliyor rengi ama gun icinde normal doktoruma soyledim yanma sizi yoksa sorun deil dedi.gunde on iki saat uyuyorum acaba bu arada vucudum susuz kaldigi icin mi oluyor sabah idrari koyulugu.bir de gece yatmadan decavit iciyorum o da koyulastirir mi rengini bir fikriniz var mi :)

Bende ilk 2 hamileliğimde çalıştım onlar kızdı çok rahattım annem derdi oğlan götü ağır olur diye valla doğruymuş

26. Haftadayım dişlerim belim bacaklarım çok ağrıyor bide bebek göğsüme batıyor gece gündüz yatsam da kötüyüm kalksamda
Benim de o batma cok oluyor canim hatta ben de hamileligimin basindan beri var sag kaburgam batiyor resmen.sirt ustu yatinca geciyor sadece ama o da bebek icin iyi deilmis.sutyenimi evin icinde takmiyorum bir nebze olsun azaldi bir de sutyen demirlerini de cikardim daha az baski oluyo boylece:)

Decavit koyulastiriyor canim korkma birde gece hic mi kalkmiyon tuvalete falan o arada da ic su ablam gece kalkip mutlaka ic diyor

Ben geceleri neredeyse saat başı uyanıp su içiyorum acayip kuruyor ağzım yani sırf geceden sabaha kadar bi buçuk litre su içiyorumdur. 2 litre kadar da gün içinde içiyorum tabi böyle olunca sık sık tuvalete gidiyorum. Bi de benim kız çok aşırı hareketli bazen hiç durmaksızın 3 saat hareketlerini hissediyorum yani sırf bu yüzden doktora gitmeyi bile düşündüm acaba bi rahatsızlığı mı var da sürekli hareket ediyor diye. İnternetten araştırdığım kadarıyla harekette alt limit varmış ama üst limit yokmuş.

Benim de öyle oluyo. Bence uzun bi süreden sonra lavaboya gittiğimiz için öyle

F filmgibi merhaba canım hatırladığım kadarıyla sen henüz hiç kilo almamıştın, doktora soracağım diyordun sordun mu bebişin kilosu iyi mi?
22.haftadayim son 2 haftada 2 kilo aldım. Dün ayrintilida 430 gram çıktı bebeğim. Haftasiyla uyumlu çok şükür. Kendi doktoruma goturmedim henüz sonuçları. Ama haftasina uyumlu kilosu. Insallah bize degil bebege yarasin yediklerimiz

Güzell anneler hepinize merhaba. Umarım herkes iyidir. Ben bugün detaylıya girdim devlette. 10-15 dk anca sürdü. Doktor baya bir baktı. Hemşireye bir şeyler yazdırdı rapora. Sonra bana da bir sıkıntı yok dedi çıktım. Ama hiç bir şey anlamadım. Bazı arkadaşlar kemik yapısı sayısı mide kalp her şeyi söylüyor demişlerdi. Ben de hiç öyle şeyler söylemedi. Sonuç kağıdında da sadece bunlar yazıyor.

Eklentiler

• IMG_20170725_144508.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 94
Ben ara ara çok hissediyorum hraketlerini bazen de hiç oynamıyor. Sizde de durum böylemi
Ben hissetmeden geçirdiğim 1 saati hiç bilmiyorum. Feci hareketli. Bazen ben yoruluyorum, o yorulmuyor ama bu haftalarda her hareketini hissetmemek cok normal. 28.haftadan sonra eğer 2 saat hic hissetmediyseniz, biraz uzanip dinleyin diyor doktorlar.

anladım canım, maşallahh.. ben 65 ile başladım 4 kilo vermiş 61 olmuştum son 3 haftadır 2 kiloyu geri alarak 63 olmuşum:) inşallah benim bebişin kilosu da normaldir.

Decavit koyulastiriyor canim korkma birde gece hic mi kalkmiyon tuvalete falan o arada da ic su ablam gece kalkip mutlaka ic diyor
Ben normalde de geceleri kalkmazdim tuvalete hatta gun icinde de cok az giderdim hamilelikte de cok sksmiyorum su alimini arttirmam lazim sanirim o zaman dogal olarak kalkarim kalkinca da bol nol su icerim insallah cok tesekkur ederim:)

ben özelde yaptırdım 30 dk falan sürdü 10 sayfalık bi döküm verdiler bize dosya halinde bide cd yaptılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…