2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
ben özelde yaptırdım 30 dk falan sürdü 10 sayfalık bi döküm verdiler bize dosya halinde bide cd yaptılar
Doktoruma göstereceğim şimdi olmazsa perşembe günü özele de gideceğim kafam da soru işareti kalmaz en azından. Devlette yoğunluktan dolayı böyle oluyor sanırım doktor kendisi inceliyor bize bir şey söylemiyor. Aslında çok da iyi bir doktor bebek ultrasonun da ama biz illa duymak istiyoruz her şeyi.

evet canım dr özel bi hastanede burası yeterli değil dedi onun özel bi yere yönlendiricem dedi gittik yaptırdık oğlumda da aynı yere yaptırmıştık bişey çıkmadı çok şükür

Benim ayrintili yaklaşık 40 dk sürdü. Benim de tiroidime, dalak, böbrek, meshane, safra her yerime baktı ultrasonla. Bebeği de uzun uzun inceledi. 3 sayfa rapor var. Asistanina milimetrelerle yazdırdı sürekli. Ama sizinkilerle benzer aşağı yukarı. Kalp, böbrek, sag el, sol el, sag ayak, sol ayak, parmaklar, dudak, burun tek tek ayrıntılı yazılmış. Daha cok tıbbi terimler, çoğunu anlamadım bile. Ama hic bi sorun görünmüyor dedi. Önemli olan o zaten. Ac karın çevresi, fl bacak kemiği boyu sanırım 7 ile çarpınca yaklaşık bebek boyu çıkıyor, digeri kafa cevresi. Önemli olan bunlar. Plesanta ve amniyon sıvısı da iyi. Bir de serviks boyu önemli muhtemelen onu da olcmustur, normal olmasa söylerdi. Icinizi ferah tutun :) kilosu zaten yaziyor masallah tosbik bebeğe. Sata göre bir hafta ilerde sizinki. Parantez icindeki olcume uygun haftayi belirtiyor

evet canım dr özel bi hastanede burası yeterli değil dedi onun özel bi yere yönlendiricem dedi gittik yaptırdık oğlumda da aynı yere yaptırmıştık bişey çıkmadı çok şükür
Sevindim canım. Bende de bir sorun yok dedi çok şükür. Ama onca şey duyunca okuyunca içim rahat etmedi.

Teşekkür ederim canım açıklama için. Evet biraz tombiş bi oğlum olacak sanırım. Annesine hiç durmadan yemek yediriyor Bu sonuçları ben her geldiğimde söylüyor. Aynı ölçüleri veriyor bana da o yüzden biraz tereddüt ettim canım.

kızlar çok aşırı bel ağrım var sizde durumlar nasıl bazen dayanılmaz oluyor ayağımın üstüne basamıyorum bazende
Benim de öyle hatta bazen bobreklerim de ağrıyor gibi oluyor, belim vuruyor herhalde. Bir de kalça kemiklerim ağrıyor. Bacaklarima vuruyor. Rahim buyuyor artik, baskı yapıyor. Hamilelige uygun pilates rahatlatıyor diyorlar ama tembelligimden yapmıyorum. Siz deneyin isterseniz

Bende işgal oldum geçen hafta dışarda yemekten s
Benimde ayni merak etme.sabaha kadar su tüketmiyoruz diye

bütün gün çalışıyorum yemek zor yapıyorum evde ne olcak bu halim gerçekten bilmiyorum ekim gelsede izne ayrılsam

Geçmezse git bi reflor alabilirsin demişti doktorum bana.geçen hafta.dışardan yemek yememeye çalışalım en iyisi ellerimizi de sürekli yıkayalım.bende kendimi çok kötü hissetmiştim.bebege zarar verir mi acaba diye düşünüp durdum 3 güne falan gecti

Ben sandaletle gidiyorum işe artık. Ayakkabının içinde alev alıyo ayaklarım resmen

Kızlar iyi akşamlar işten grldim ölüyorum ayak bileklerim son günlerde o kadar şişiyo ki cok rahatsız oluyorum artık. Bol suda içiyorum bu şişmeler için ne yapmamız gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…