2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305

Canim cok geçmiş olsun.rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin .

İnşAllah bi sıkıntı yoktur canını sıkma ama mutlaka doktora git bende rahatsız oldum fitili kullan demesinden çünkü Allah korusun erken doğum ihtimalini düşünmesi lazım iğne filan o durumda iğne olması lazım bebeğin ciğer gelişimi için geri dönüşü olmayan birşey nasıl bu kadar rahat anlamadım. Benimde vajinamda ve dudaklarımda zonklama sızlama var kayınvalide yaşlı bizde kendimi çok yordum korkuyorum bende.

Son düzenleme:
Hayırlısı olsun :) evet bu yanılmalar her yonden insanın aklını karıştırıyor isim ayrı, kıyafet ayri :) bir daha 16. Hafta da randevum var bakalım ne diyecek kendi doktorum bu defa.

Hayırlısı olsun :) evet bu yanılmalar her yonden insanın aklını karıştırıyor isim ayrı, kıyafet ayri :) bir daha 16. Hafta da randevum var bakalım ne diyecek kendi doktorum bu defa.

Benim 11. Haftada söylemişti doktor kız diye. Bebeğin pozisyonu, ultrason cihazının kalitesi vs her şey etkiliyor. Allah sağlıkla kavuştursun inşallah sizi.

Kizlar mothercare de indirim var biberon emzik baktik bizde yuzde 30 indirim var ama başlıklar uygun degildi zaten kafamizda karisti buyuk boy mu kucuk boy mu kac aylik alalim diye :)

Biz yine alisverisi abarttik tirnak makasi bogulma yastigi kopuk şampuan bi kac kıyafet daha aldik
Ohhh güzel güle güle giysinnn. Ben malesef daha almadım birşeyler mağazadan alacağım için ama çoğu şeye bakıp kara verdim en azından oda iyi değilimi bu gidişle korkuyorum hiçbirşey alamamaktan eşimi beklemekten

Inşallah canlar bundan sonrası daha keyifli gececege benziyo bu ay iyice hamis gibi oldum sizlerde öyledir bu aya kadar hamile olduğumu ben bile unutuyodum artık hamisligin tadını cikaralimm minik ponciklerimizlee
Aynn canim artik iyice sistik disardn goren hamile msn diyor yolda karnima falan bakiyorlar hosuma gidiyor

Offf sen de bendensin akraba,tanıdık falan yok mu? Eşinin arada bir gelme imkanı da mı yok?
Annemle kalıyoruz Can'ım belki bundan sonra rapor alır çalışmam.eşim asker olduğu işin 2yıl kalacak malesef.izni var aslında ama ben ne kadar geç gelse o kadar iyi diye düşünüyorum.aralık gibi gelecek inşallah, en azından bebeğin alışverişini birlikte yaparız.

Yok canim gec kalmassinda alisveris zor is karar bile versen magazada bi yarim saat geciriyorsun kesin. Onada bunada bakayim derken.. arkasi bel bacak sirt agrisi su biberon konusunda tavsiyelerr acigim neyi kac aylik alacaksiniz kizlarr

Yok canim gec kalmassinda alisveris zor is karar bile versen magazada bi yarim saat geciriyorsun kesin. Onada bunada bakayim derken.. arkasi bel bacak sirt agrisi su biberon konusunda tavsiyelerr acigim neyi kac aylik alacaksiniz kizlarr

Alış veriş işi zor Bn en son çıktığımda karar verdim sona bırakmıcam çünkü daha şimdiden 2 saat gezdim yorgunluktan öldüm resmen.. cnm Dr browns dediler biberon için ama o da mika malzemesi cam değil o yüzden bende tereddütte kaldım almadım yoksa e-bebekte indirimdeydi bi ara aslında

Banada avent dediler cam bosuna agirlik plastik al dediler birde. Emzik direk nuk aldik vermeyi dusunmuyorum o yuzden pahaliya kacmiyim el altinda dursun dedim..

Banada avent dediler cam bosuna agirlik plastik al dediler birde. Emzik direk nuk aldik vermeyi dusunmuyorum o yuzden pahaliya kacmiyim el altinda dursun dedim..

Ya ama plastik temizlerken sorun değil mi yani sıcak suda kaynatıp temizleniyor sonuçta ve plastik sicak suda çok zararlı

Bana avent'in yenidoğn biberonu hediye geldi. Şimdilik onun dışında bir şey düşünmüyorum. İnşallah biberona ihtiyacımız kalmaz bol bol anne sütü alırlar. Emzik de yine avent'in soothie olanını aldım. Anne memesine yakın dediler. Ancak bunu çoğu bebek zor kullanıyormuş o yüzden bir tane daha alırım sanırım. Daha normal bir şey.

Kizlar geldik biz. Bebek iyi sukurler olsun. Normal ve vajinal muayene yapti doktor. Herhangi bir acilma yokmus. Sadece akintinin yogun oldugunu soyledi. O da kanamayi arttirabilir dedi. Bir de bebegin kafasi daha asagidaymis o nedenle baski da yapiyor olabilir dedi. Servikal uzunlugu da normalmis. Progestani vajinal kullanmami tavsiye etti ve yine pruloton igne oldum. Tam bir hafta olmamisti ama yogun olunca kanama vs.yapiliyormus.
Progestani 32.haftaya kadar kullananlar varmis. Bunlarin disinda yine surekli yatmam gerektigi soylendi. Yemek,wc disinda kalkmiyorum zaten. Bu arada boy 28 cm. Kilosu da 540 gr civari dedi. Haftasiyla uyumlu cok sukur.

Gecmis olsun canim, yapabildigin kadar dinlen sen de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…