2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305

Gözün aydın canım, herşeyin yolunda olmasına sevindim. İnşallah bebeğin bir daha korkutmaz seni :)

Fitil baskiyi ve kasilmayi azaltmak icin suyu azaltiyor bir miktar. Kontrol edilmeden bebegin suyunu da azaltmak istemedim acikcasi.

Bu alışveriş muhabbetine bayılıyorum. Okulda 6 aylık hamile bi arkadaş var. Alışveriş yapmış baya bişe almış. Bana sen bekle daha diyip duruyo gıcık oluyorummmmm.

Gozun aydin cnm cok sevindim gittin en azindan icin rahatladi bol bol dinlen insallah saglikla alirsin kucagina

Kızlar ya ben bebeği tam hissedemiyorum sadece elimi koyunca hissediyorum ne zaman tam hissederim?

Geçmis olsun canim sakin kalmaya calis. Bu kadar moralin bozulup korktuysan doktora git canim cagirmasi gerekmez illa. bir perinatolog bulup ona da gidebilirsin 2. Bir fikir olur hem onlar riskli gebeliklerde de uzman

Ne güzel,annen yanındaymış en azından. Ne güzel çalışmama gibi bir imkanın da varmış. Hem Aralık ayına ne kalmış Allah sağlık sıhhat versin. Herşey geçiyor

benim ayrintili dündü her sey yolundaymis. sadece bebegin esinin yaninda kanama alani goruyorum ama kan akisi normalken sorun olmaz dedi . benim ilk aylarda lekelenmem olmustu onu soyleyince onun kalintisidir dedi ama yin e de aklima takildi boyle bir durum yasayan var mi?

Geçmis olsun canim sakin kalmaya calis. Bu kadar moralin bozulup korktuysan doktora git canim cagirmasi gerekmez illa. bir perinatolog bulup ona da gidebilirsin 2. Bir fikir olur hem onlar riskli gebeliklerde de uzman
Gittik geldik canim,iyiyiz sukur. Doktorum basindan beri perinatolog zaten, riskli gectigi icin her ay kontrolumu bir perinatologun yapmasi daha iyi. Ama cok yogun oluyorlar maalesef :/ Kanamanin nedeni bulunamiyor. Sadece tahminler yurutuluyor.

Aynen canım benımde cumartesı gunki kontrolde plasentamdan bagımsız yakın kanama alanları gordu inan canım bende anlamıyorum neden oluyo bu

Ya ama plastik temizlerken sorun değil mi yani sıcak suda kaynatıp temizleniyor sonuçta ve plastik sicak suda çok zararlı

Canim benim bildigim kadariyla sorun olmuyo plastik maddesi ozel oldugu icin annelerimiz bile bakkaldan aldigi biberonlari kaynatirdi hatirliyorum bi sorun olacagini sanmıyorum

Gecmis olsun canim hic kalkma. Bnim servikal olcum kisa cikti 33 ama ne kadarda olsa insan egilip kalkiyor korkuyorum birsey olacak diye. 30 haftaya kadar gelseydik bi rahatlicam

Bende avent natural alicam canim insallah gerek kalmaz tabiki ama yinede hastane cantasina koyun diyen var. Hastanede memeyi tutmasa bile biberon verilmiyor alismasin diye siringayla veriyolar alma gerek yok diyende var. Benimde kafam karisti almadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…