2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Ben yaklasik 4 4.5 kilo aldim hepsi 3.5 4 aydan sonra geldi doktor cok bile almissin ayda 1.5 kilo hakkin var dedi korkuyorumm

Hani bebekleri hep yan yatirirlar ya kusarsa rahat kussun falan diye onun yastigini yapmislar bana kalsa gereksiz ama kayinvalidem alinca bisey demedim artik
İyiymiş:) ben şöyle bişey alıp yatırmayı düşünüyorum ama

Eklentiler

• IMG_3041.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 63
Arkadaslar kan pihtilasmasi icin igne kullanan var mi aranizda. Bnm gobekde yer kalmadi kola gectim bugun sizin nasil
Ben kullanıyorum Can'ım ben şimdilik göbeğe devam ben ama başlarda kola çok yapmıştım yalnız bacağa bşr kere yaptım onda da çok acıdı yapamadın sanırım

Gittik geldik canim,iyiyiz sukur. Doktorum basindan beri perinatolog zaten, riskli gectigi icin her ay kontrolumu bir perinatologun yapmasi daha iyi. Ama cok yogun oluyorlar maalesef :/ Kanamanin nedeni bulunamiyor. Sadece tahminler yurutuluyor.
Görünce yazmak istedim gidip geldiğini sonradan gördüm :) çok geriden takip edebiliyorum forumu :) bir sorun olmamasına sevindim. İnşallah kanamalar da biter bir daha görmezsin

Bende avent natural alicam canim insallah gerek kalmaz tabiki ama yinede hastane cantasina koyun diyen var. Hastanede memeyi tutmasa bile biberon verilmiyor alismasin diye siringayla veriyolar alma gerek yok diyende var. Benimde kafam karisti almadim
Medela calma diye bir biberon markası var. Benim ikiz olduğu için küçük doğar ememezya da ikisine de süt yetmez diye çok araştırdım. Anne memesine en çok benzeyen buymuş. Bebek memeden emerken nasıl vakum yapıp çekiyorsa bundan da öyle çekmesi gerekiyormuş. Biberonu ters çevirdiğinizde ya da ucunu sıktığınızda akmıyormuş süt. Bir çok bebek bibereona alışınca zamanla memeyi bırakıyor. Bunu önlemek için öneriyorlar biberonu

Yok canim gec kalmassinda alisveris zor is karar bile versen magazada bi yarim saat geciriyorsun kesin. Onada bunada bakayim derken.. arkasi bel bacak sirt agrisi su biberon konusunda tavsiyelerr acigim neyi kac aylik alacaksiniz kizlarr
Benim ozaman şimdiden başlamam lazım alışverişe hamile kıyafeti alırken bile kadın pantolon verdi denedim nefes nefese kaldım pantolon almaktan vazgeçtim tayt aldım yorgunluktan
Bende emzik vermeyi düşünmüyorum doğal kauçuk bir tane emzik alıcam evde bulunsun biberonda kullandırmayı düşünmüyorum o yüzde 2 tane cam almayı düşünüyorum biri küçük biri biraz daha büyük su meyve suyu için

Kızlar Merhaba bende aranıza katildim19 haftalık hamileyim.haftaya cinsiyet öğreneceğiz inşaallah.12 haftalikken cinsiyetine %80 kiz demislerdi ikili tarama testi sırasında.Bu durumda sonradan değişme olabilirmi acaba?Gonlumuzdeki erkek ama rabbim hayirlisini nasip etsin inşaallah

Ben kullanıyorum Can'ım ben şimdilik göbeğe devam ben ama başlarda kola çok yapmıştım yalnız bacağa bşr kere yaptım onda da çok acıdı yapamadın sanırım
Siz nasıl yapıyorsunuz bilmiyorum ama bende ne morluk oldu ne kızarıklık göbeğimin birgün sağ tarafına birgün sol tarafına yapıyorum ne beze oldu ne morluk. sizin iğnenin markasını ne.

Hoşgeldin ilk bebek mi canım. Benin doktorum bana 13 haftada kıza benziyor dedi 18 haftada erkek olduğunu gördük ve öğrendik ben kız istiyordum çok ama oğlan olduğunu öğrendikten sonra olana okadar mutlu oluyorsun ki kız erkek gerçekten hiç fark etmez diyorsun. Hayırlısı olur hakkında inşallah.

Hani bebekleri hep yan yatirirlar ya kusarsa rahat kussun falan diye onun yastigini yapmislar bana kalsa gereksiz ama kayinvalidem alinca bisey demedim artik

başka bi tür boğulma önleyici yastık da var. iri delikli sünger gibi bişey . gereksiz ne varsa almışım ben de :))) hiç kullanmadik

Canm cok gecmis olsun nicin farkli doktora gitmiyorsun ?

Gözün aydın sevindimmm bol bol dinlen inş sağlıkla gelcek :) ayy yarım kilomu olmuşşşş maşallahh siz böyle söyleyince kontrol günümü sabırsızlanarak bekliyorm benm meleğimde okaadar olmuşmudur acaba

Hangi marka acaba canım yorumlarda falan yazmıyor muydu? Bebek arabası bakıyorum bu aralar. Hiç alışveriş yapmadım daha böyle şeylerim marka modeline karar verip 25 ten sonra almayı düşünüyorum.
Ay cnm hiç bilmiyorum instagramda takip ettiğim bir sayfada gördüm varsa instagramın ekle sor istersen :)

Yok canim gec kalmassinda alisveris zor is karar bile versen magazada bi yarim saat geciriyorsun kesin. Onada bunada bakayim derken.. arkasi bel bacak sirt agrisi su biberon konusunda tavsiyelerr acigim neyi kac aylik alacaksiniz kizlarr
Bugün en fazla 2 saat diye ciktigim alisverisi 5 saat sonunda 10 parca esyayla kapattm alti üstü kiyafet ama karar veremiyor insan ve bugün karar verdim son zamana cokda birakmamak lazm su halimle bile enerjm sifira düştü son zaman nasil olurum tahmin bile edemedm bugün

Ohh canm cok sevindm senin adina gözün aydın Rabbm bebeğini korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…