2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Ya spor sırt cantalarm felan war spor giyinince kullanablrm ama diğer kıyafetlerme uygn olsn extra canta taşimiim istiorm :) yolladgm canta nası sence kullanslı olur mu

Eklentiler

• IMG_9201.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 76
Esela12 Nasıl oldun canım arkadaşlar baticon falan diyor ya yeliz hanım sana dedi mi öyle bir şey? Kontrolde bant açıldı ben daha hiçbir şey sürmedim

Dıkıs yerındemi kanama var canım ? Benım bugun kızarıklık oldu sadece nette az bakındım iyi seyler yazmıuo endıselendım ya dıkıslerımın alt ve ust tarafı kızarık pembemsi

Taze annelere sorum war bebek cantası ne kullanıyosunuz :) anne bebek cantaları bana kaba gelio onlardan alırsam extra canta taşımam gerekicek böyle bisi alsam işimi görür mü :)
Bu cok buyuk bi canta degil ama.ekstra gozler yok.kisa gezintiler icin isini gorur ve sik bir canta. ama yedek bataniye yazin bikac atlet vs de lazim olabiliyor ilk aylarda.bende ilk oglumda da bunda da nike in spor cantalarindan aldim fazla esya koymam gerektiginde onu kullaniyordum.diger zamanlarinda da bu deri sirt isini gorur.

@LifeandFeel canım sağol,inşallah minyonlukla ya da geç döllenmeyle alakalıdır. Ben de senden doğum haberi bekliyordum hayırlısıyla sağlıkla alırsın kucağına yavrunu inşallah
Benim bebegim bir haftada yarım kilo almıs 750 ml balli sut haslanmis yumurta ve yogurt kasar peyniri beyaz peynir vs yedim bu bi haftada yediklerime dikkat ettim cikolata falan yemedim hic. Rabbim guc kuvvet nasip etsin bebegine sen rahat huzurlu ol inşaallah bebekde kotu etkilenmesin sonra

Dıkıs yerındemi kanama var canım ? Benım bugun kızarıklık oldu sadece nette az bakındım iyi seyler yazmıuo endıselendım ya dıkıslerımın alt ve ust tarafı kızarık pembemsi

yok tatlım, dikiş yerimi şişlikten ve sertlikten dolayı göremiyorum ama annem ve eşim hiç iz yok diyorlar.kızarıklık da yokmuş. kanama orda değil, normal kanamam var.dr 10 gün sonra lekelenme olur demişti ama15 gün oldu aktif adet gibi var. nette bi sürü şey yazar, takılma çok.ama kızarıklık geçmezse bi görün istersen...

Cumartesi kalbim sıkştı akşam gögsüm darlandı agladım annemle eşime bişy oldu ben anneyim hissedyrm dedim kızım o an iç kanama geçiriyomş pazarda hastanedn aradılr hemen gelin dedilr agrılrm çoktu dayanamdm kalktm eşimle gittim bebeginz vefat etti başınız sagolsun dedi doktr başımdan kaynar sulr döküldü inanmdm görücem dedim sardık kefene morga götrcklr orda görürsünz dediler bagırdm kızımı götrmyn orası soguk dedim bagırsım kendimden geçtim kızımı yogun bakımdan çıkardılr gittim sedyenin yanına adam yüzünü açtı sevdim yeni vefat etmişti siye sıcaktı daha başını okşadım dudklarını elledim yanaklrnı okşadım asel kızım uyan dedim annen geldi kalk uyan dedim ama uyanmdı sana birsürü süt sagdım mama hazrldm kalk gdlm dedim kalkmdı morga gittik kızımı bir defa bile kucagıma alaamadm adam al sen koy dolaba dedi yapamadm cesaret edemdm buz gibydi morg babası aldı sarldı dolaba koydu arkmza bakark çıktık maf oldum canımdan bir parça orda yatıyodu annem olmştum ben bugunde eşim gitti hastandn kızımızı aldı mezarlıga kadar kucagında getirdi orda yıkadılr annem akrabalrm yıkadı kızımı elledim buz gibi taş gibi olmuştu morarmıştı yine dokundm sevdim prenaea kızımı sonra beni dışarı çıkarp yıkadılr onlr kızıma au döktükce benim gögsümden sütler süzüldü bacaklarıma kadar sonra pamuklara kefene sardılr minik tabutta çıkardlr cenaze namazı kılındı canımın içini mezarlıga koydulr herkz toprk attı su döktüm dua ettik sonra anladım ki gerçwkten kızım melek olmş hoca aglama çok şanslısınz öbür dünyada size şefaatci olucak bebegnz dedi güçlü olmaya çalıştım onu orda bırakıp eve geldim içim gisiyo kızım gözümün önünden gitmiyo allahım hepinizin bebeklerini korusun size bagışlasın inşallah hepinz güzel annelersinz bebeklerinize iyi bakın dogum yapanlrda benim yerime öpün bebeklerinizi allahım hepinizin yardımcısı olsun

Esela12 Nasıl oldun canım arkadaşlar baticon falan diyor ya yeliz hanım sana dedi mi öyle bir şey? Kontrolde bant açıldı ben daha hiçbir şey sürmedim
Bende burda okuyunca tuhaf oldum . ne baticon ne krem hiç bisi vermedi . benimde kontrolde bant açıldı gazlı bez koydu gönderdi bu iz giderici kremler faln nie vermedi ben bılmıyormmm

Ağlayarak okudum rabbim sabırlar wersin cok acı allah herkesn ewladını bağışlasın ((

Canım çok acı gerçekten şuan ağlıyorum ne yaşadıysan hissettim içim cizzz etti Rabbim sana güç kuvvet versin meleğin cennette sni bekliyor elinden tutacak . Allahm dualrım senin Rabbim hayırlı sağlıklı evlat versin birdaha inşallah düzelecek . güçlüsün Rabbim dahada güç versin

Elimde kalan kızımın çorabı şapkası eldiveni sadce onları seviyorum öpüyorum kokluyrm melek oldu benim kızım

Sen çok mübarek bir kadınsın, bir melek annesisin. Gerçekten teselli edecek cümlemiz yok, sen ağlıyorsun inan bizde ağlıyoruz ama yaz burda, paylaş, bizlere içini dök. Şefaatçi bir meleğin var, Rabbim sana güç versin, Peygamber Efendimizin sabrından versin. Elinden tutmak çok isterdim, öyle hissettim hislerini. Allahım seni korusun...

Elimde kalan kızımın çorabı şapkası eldiveni sadce onları seviyorum öpüyorum kokluyrm melek oldu benim kızım

Allahım içim parçalanıyo şu an Allah sabır versin gerçekten bğr şey diyemiyorum ama hep dua edicem senin için dayanma gücü versin diye elden ne gelir ki başka.

Ahh kuzum benim annenin içini yaktığın gibi benim de içimi yaktın kavurdun göz yaşlarımı tutamıyorum akıyorlar şimdi cennettesin hz ibrahim (as) huzurunda kuran ögreneceksin anneciğini bekliyeceksin şefatçi olacaksın onlara bizede dua et emi kanatsız meleğim

Canim söylenecek çok şey yok okurken çok ağladım rabbim sana sabir versin acini bende hissettim. melegin diğer dünyada seni bekliyor. rabbim kucağını bos birakmasin en kisa zamanda hayirli evlatlar nasip etsin

Ezmu0810 hungur hungur agladım dayanılır gıbı degıl gercekten rabbım sana sabır versın hıc gunah sahıbı olmayacak bı melege sahıpsın ahırette sefaatcın olacak kapıda o karsılayacak seni sen hepımızden cok daha fazla annesin rabbım yuregını sogutsun

Okurken kendimi senin yerine koydum çok kötü gözyaşlarıma hakim olamadım cok zor bi imtihan hem senin için hem eşin için. Kızın şimdi cennet bahçelerinde parklarda meleklerle oynuyo annesini bekliyo sabırla bekle Allahın imtihanı bu. Allah sana sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…