- 29 Haziran 2016
- 4.202
- 4.776
- 133
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #42.861
Okurken içim yandı. İnşallah yine evlatların olur. Zor ama nekadar sabredersen okadar güzellikler seni bekliyo. İnşallah eşinle birbirinize destek olup atlatırsınız bu durumu.Cumartesi kalbim sıkştı akşam gögsüm darlandı agladım annemle eşime bişy oldu ben anneyim hissedyrm dedim kızım o an iç kanama geçiriyomş pazarda hastanedn aradılr hemen gelin dedilr agrılrm çoktu dayanamdm kalktm eşimle gittim bebeginz vefat etti başınız sagolsun dedi doktr başımdan kaynar sulr döküldü inanmdm görücem dedim sardık kefene morga götrcklr orda görürsünz dediler bagırdm kızımı götrmyn orası soguk dedim bagırsım kendimden geçtim kızımı yogun bakımdan çıkardılr gittim sedyenin yanına adam yüzünü açtı sevdim yeni vefat etmişti siye sıcaktı daha başını okşadım dudklarını elledim yanaklrnı okşadım asel kızım uyan dedim annen geldi kalk uyan dedim ama uyanmdı sana birsürü süt sagdım mama hazrldm kalk gdlm dedim kalkmdı morga gittik kızımı bir defa bile kucagıma alaamadm adam al sen koy dolaba dedi yapamadm cesaret edemdm buz gibydi morg babası aldı sarldı dolaba koydu arkmza bakark çıktık maf oldum canımdan bir parça orda yatıyodu annem olmştum ben bugunde eşim gitti hastandn kızımızı aldı mezarlıga kadar kucagında getirdi orda yıkadılr annem akrabalrm yıkadı kızımı elledim buz gibi taş gibi olmuştu morarmıştı yine dokundm sevdim prenaea kızımı sonra beni dışarı çıkarp yıkadılr onlr kızıma au döktükce benim gögsümden sütler süzüldü bacaklarıma kadar sonra pamuklara kefene sardılr minik tabutta çıkardlr cenaze namazı kılındı canımın içini mezarlıga koydulr herkz toprk attı su döktüm dua ettik sonra anladım ki gerçwkten kızım melek olmş hoca aglama çok şanslısınz öbür dünyada size şefaatci olucak bebegnz dedi güçlü olmaya çalıştım onu orda bırakıp eve geldim içim gisiyo kızım gözümün önünden gitmiyo allahım hepinizin bebeklerini korusun size bagışlasın inşallah hepinz güzel annelersinz bebeklerinize iyi bakın dogum yapanlrda benim yerime öpün bebeklerinizi allahım hepinizin yardımcısı olsun
Canım benim hiç kolay değil yaşadıkların,Allah hiç kimseye evlat acısı vermesinCumartesi kalbim sıkştı akşam gögsüm darlandı agladım annemle eşime bişy oldu ben anneyim hissedyrm dedim kızım o an iç kanama geçiriyomş pazarda hastanedn aradılr hemen gelin dedilr agrılrm çoktu dayanamdm kalktm eşimle gittim bebeginz vefat etti başınız sagolsun dedi doktr başımdan kaynar sulr döküldü inanmdm görücem dedim sardık kefene morga götrcklr orda görürsünz dediler bagırdm kızımı götrmyn orası soguk dedim bagırsım kendimden geçtim kızımı yogun bakımdan çıkardılr gittim sedyenin yanına adam yüzünü açtı sevdim yeni vefat etmişti siye sıcaktı daha başını okşadım dudklarını elledim yanaklrnı okşadım asel kızım uyan dedim annen geldi kalk uyan dedim ama uyanmdı sana birsürü süt sagdım mama hazrldm kalk gdlm dedim kalkmdı morga gittik kızımı bir defa bile kucagıma alaamadm adam al sen koy dolaba dedi yapamadm cesaret edemdm buz gibydi morg babası aldı sarldı dolaba koydu arkmza bakark çıktık maf oldum canımdan bir parça orda yatıyodu annem olmştum ben bugunde eşim gitti hastandn kızımızı aldı mezarlıga kadar kucagında getirdi orda yıkadılr annem akrabalrm yıkadı kızımı elledim buz gibi taş gibi olmuştu morarmıştı yine dokundm sevdim prenaea kızımı sonra beni dışarı çıkarp yıkadılr onlr kızıma au döktükce benim gögsümden sütler süzüldü bacaklarıma kadar sonra pamuklara kefene sardılr minik tabutta çıkardlr cenaze namazı kılındı canımın içini mezarlıga koydulr herkz toprk attı su döktüm dua ettik sonra anladım ki gerçwkten kızım melek olmş hoca aglama çok şanslısınz öbür dünyada size şefaatci olucak bebegnz dedi güçlü olmaya çalıştım onu orda bırakıp eve geldim içim gisiyo kızım gözümün önünden gitmiyo allahım hepinizin bebeklerini korusun size bagışlasın inşallah hepinz güzel annelersinz bebeklerinize iyi bakın dogum yapanlrda benim yerime öpün bebeklerinizi allahım hepinizin yardımcısı olsun
Çok sağolun hepiniz. Sorun kilosunda değildi aslında kilosu boyu herşeyi uyumlu ama 3 hafta geri haliyle..ben yine dikkat edicem tabi..Allah büyük,hayırlısı olur inşallahBenim bebegim bir haftada yarım kilo almıs 750 ml balli sut haslanmis yumurta ve yogurt kasar peyniri beyaz peynir vs yedim bu bi haftada yediklerime dikkat ettim cikolata falan yemedim hic. Rabbim guc kuvvet nasip etsin bebegine sen rahat huzurlu ol inşaallah bebekde kotu etkilenmesin sonra
Ağlayarak okudum sanki ben yaşadım inan canım Rabbim sabır versin. Şefaatçi olur inşAllah sana minik meleğin benim yengemde bebeğini kaybetti ama bebeğini görmeye bile gitmedi sen nasıl yürekli bi annesin.Elimde kalan kızımın çorabı şapkası eldiveni sadce onları seviyorum öpüyorum kokluyrm melek oldu benim kızım
Canım yarın doğuma gidecek biri olarak beni de ağlattın gerçekten içimde hissettim acını baştan beri dua ediyordum sana zaten kızını evine getirebil sağsalim diye hayatta hepimiz emanetiz senin kızın da sana şefaatçi olacak kendini bırakma Allah sabırlar versin çokCumartesi kalbim sıkştı akşam gögsüm darlandı agladım annemle eşime bişy oldu ben anneyim hissedyrm dedim kızım o an iç kanama geçiriyomş pazarda hastanedn aradılr hemen gelin dedilr agrılrm çoktu dayanamdm kalktm eşimle gittim bebeginz vefat etti başınız sagolsun dedi doktr başımdan kaynar sulr döküldü inanmdm görücem dedim sardık kefene morga götrcklr orda görürsünz dediler bagırdm kızımı götrmyn orası soguk dedim bagırsım kendimden geçtim kızımı yogun bakımdan çıkardılr gittim sedyenin yanına adam yüzünü açtı sevdim yeni vefat etmişti siye sıcaktı daha başını okşadım dudklarını elledim yanaklrnı okşadım asel kızım uyan dedim annen geldi kalk uyan dedim ama uyanmdı sana birsürü süt sagdım mama hazrldm kalk gdlm dedim kalkmdı morga gittik kızımı bir defa bile kucagıma alaamadm adam al sen koy dolaba dedi yapamadm cesaret edemdm buz gibydi morg babası aldı sarldı dolaba koydu arkmza bakark çıktık maf oldum canımdan bir parça orda yatıyodu annem olmştum ben bugunde eşim gitti hastandn kızımızı aldı mezarlıga kadar kucagında getirdi orda yıkadılr annem akrabalrm yıkadı kızımı elledim buz gibi taş gibi olmuştu morarmıştı yine dokundm sevdim prenaea kızımı sonra beni dışarı çıkarp yıkadılr onlr kızıma au döktükce benim gögsümden sütler süzüldü bacaklarıma kadar sonra pamuklara kefene sardılr minik tabutta çıkardlr cenaze namazı kılındı canımın içini mezarlıga koydulr herkz toprk attı su döktüm dua ettik sonra anladım ki gerçwkten kızım melek olmş hoca aglama çok şanslısınz öbür dünyada size şefaatci olucak bebegnz dedi güçlü olmaya çalıştım onu orda bırakıp eve geldim içim gisiyo kızım gözümün önünden gitmiyo allahım hepinizin bebeklerini korusun size bagışlasın inşallah hepinz güzel annelersinz bebeklerinize iyi bakın dogum yapanlrda benim yerime öpün bebeklerinizi allahım hepinizin yardımcısı olsun
Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım inşAllah kolayca kavuşursun bebişinleCanım yarın doğuma gidecek biri olarak beni de ağlattın gerçekten içimde hissettim acını baştan beri dua ediyordum sana zaten kızını evine getirebil sağsalim diye hayatta hepimiz emanetiz senin kızın da sana şefaatçi olacak kendini bırakma Allah sabırlar versin çok
Kızlar size birşey sormak istiyorum benim doktorum bebekte solunum göremedi bu defa her zaman olmaz solunum dedi hareketleri iyiyse sıkıntı yok dedi internet çöplüğünden kötü şeyler okudum oksijensiz kalmasıyla ilgili hareketleri kötü olur değilmi eğer oksijen gitmezse Allah ım haftaya inşAllah doğum kararı alırlar kafayı yicem artık stresten
Sağolasın canım hepimizin inşallah.Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım inşAllah kolayca kavuşursun bebişinle
Kızlar size birşey sormak istiyorum benim doktorum bebekte solunum göremedi bu defa her zaman olmaz solunum dedi hareketleri iyiyse sıkıntı yok dedi internet çöplüğünden kötü şeyler okudum oksijensiz kalmasıyla ilgili hareketleri kötü olur değilmi eğer oksijen gitmezse Allah ım haftaya inşAllah doğum kararı alırlar kafayı yicem artık stresten
Kızlar bebegim canım kızım vefat etti
Hizla gözlerimden yaslar akmaya basladi sok oldum suan.daha dün anneme seni anlattim nolur her namazinda o arkadasin bebeğine sifa iste Rabbmden dedim suan cok ama cok üzgünüm Allahm sana sabirlarin en büyüğünü versin inşallah basin sagolsn acini en derinden paylaşıyorum canmÇok zor çokk dün vefat etti benim prenses kızım bugun mezarlıga götrdk dün gece morgda sogukta uyudu bugun yıkadıklrnda kızımı gögüslerimden süt süzüldü yavrum yok artk dayanmk çok zor 1 hafta tek yaşadı minik kızım
Bence sorun yok kilo da zaten son 4 hafta 1 kilo alıyor ben muz soda peynir süt yoğurt çok yiyorum ama dikkatbetmek için yapmadım beslenme bi yere kadar etkiler sağlıklı olan herseyi yemeye çalış bence. Ama her türlü son ay alır bayaa kilo doğumda 3 ü geçer o da yeter bencenasıl besleniyorsun canim doktorum bebegin minyon tipli olduğunu söyledi ama bana zayıf geliyor 36.hafta bittiği gün 2480di boyu iyi ama
Rabbim sabırlar versin. Okuyunca çok etkilendim. İnşallah en kısa zamanda yine anne olucaksın. Ve bu yaşadığın acıyı unutturacak Rabbim sana.Cumartesi kalbim sıkştı akşam gögsüm darlandı agladım annemle eşime bişy oldu ben anneyim hissedyrm dedim kızım o an iç kanama geçiriyomş pazarda hastanedn aradılr hemen gelin dedilr agrılrm çoktu dayanamdm kalktm eşimle gittim bebeginz vefat etti başınız sagolsun dedi doktr başımdan kaynar sulr döküldü inanmdm görücem dedim sardık kefene morga götrcklr orda görürsünz dediler bagırdm kızımı götrmyn orası soguk dedim bagırsım kendimden geçtim kızımı yogun bakımdan çıkardılr gittim sedyenin yanına adam yüzünü açtı sevdim yeni vefat etmişti siye sıcaktı daha başını okşadım dudklarını elledim yanaklrnı okşadım asel kızım uyan dedim annen geldi kalk uyan dedim ama uyanmdı sana birsürü süt sagdım mama hazrldm kalk gdlm dedim kalkmdı morga gittik kızımı bir defa bile kucagıma alaamadm adam al sen koy dolaba dedi yapamadm cesaret edemdm buz gibydi morg babası aldı sarldı dolaba koydu arkmza bakark çıktık maf oldum canımdan bir parça orda yatıyodu annem olmştum ben bugunde eşim gitti hastandn kızımızı aldı mezarlıga kadar kucagında getirdi orda yıkadılr annem akrabalrm yıkadı kızımı elledim buz gibi taş gibi olmuştu morarmıştı yine dokundm sevdim prenaea kızımı sonra beni dışarı çıkarp yıkadılr onlr kızıma au döktükce benim gögsümden sütler süzüldü bacaklarıma kadar sonra pamuklara kefene sardılr minik tabutta çıkardlr cenaze namazı kılındı canımın içini mezarlıga koydulr herkz toprk attı su döktüm dua ettik sonra anladım ki gerçwkten kızım melek olmş hoca aglama çok şanslısınz öbür dünyada size şefaatci olucak bebegnz dedi güçlü olmaya çalıştım onu orda bırakıp eve geldim içim gisiyo kızım gözümün önünden gitmiyo allahım hepinizin bebeklerini korusun size bagışlasın inşallah hepinz güzel annelersinz bebeklerinize iyi bakın dogum yapanlrda benim yerime öpün bebeklerinizi allahım hepinizin yardımcısı olsun
Kahroldum suan icim paramparça Allahm sana sabırlar versin Rabbm yar ve yardımcın olsunCumartesi kalbim sıkştı akşam gögsüm darlandı agladım annemle eşime bişy oldu ben anneyim hissedyrm dedim kızım o an iç kanama geçiriyomş pazarda hastanedn aradılr hemen gelin dedilr agrılrm çoktu dayanamdm kalktm eşimle gittim bebeginz vefat etti başınız sagolsun dedi doktr başımdan kaynar sulr döküldü inanmdm görücem dedim sardık kefene morga götrcklr orda görürsünz dediler bagırdm kızımı götrmyn orası soguk dedim bagırsım kendimden geçtim kızımı yogun bakımdan çıkardılr gittim sedyenin yanına adam yüzünü açtı sevdim yeni vefat etmişti siye sıcaktı daha başını okşadım dudklarını elledim yanaklrnı okşadım asel kızım uyan dedim annen geldi kalk uyan dedim ama uyanmdı sana birsürü süt sagdım mama hazrldm kalk gdlm dedim kalkmdı morga gittik kızımı bir defa bile kucagıma alaamadm adam al sen koy dolaba dedi yapamadm cesaret edemdm buz gibydi morg babası aldı sarldı dolaba koydu arkmza bakark çıktık maf oldum canımdan bir parça orda yatıyodu annem olmştum ben bugunde eşim gitti hastandn kızımızı aldı mezarlıga kadar kucagında getirdi orda yıkadılr annem akrabalrm yıkadı kızımı elledim buz gibi taş gibi olmuştu morarmıştı yine dokundm sevdim prenaea kızımı sonra beni dışarı çıkarp yıkadılr onlr kızıma au döktükce benim gögsümden sütler süzüldü bacaklarıma kadar sonra pamuklara kefene sardılr minik tabutta çıkardlr cenaze namazı kılındı canımın içini mezarlıga koydulr herkz toprk attı su döktüm dua ettik sonra anladım ki gerçwkten kızım melek olmş hoca aglama çok şanslısınz öbür dünyada size şefaatci olucak bebegnz dedi güçlü olmaya çalıştım onu orda bırakıp eve geldim içim gisiyo kızım gözümün önünden gitmiyo allahım hepinizin bebeklerini korusun size bagışlasın inşallah hepinz güzel annelersinz bebeklerinize iyi bakın dogum yapanlrda benim yerime öpün bebeklerinizi allahım hepinizin yardımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?