2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Okurken içim yandı. İnşallah yine evlatların olur. Zor ama nekadar sabredersen okadar güzellikler seni bekliyo. İnşallah eşinle birbirinize destek olup atlatırsınız bu durumu.

Canım benim hiç kolay değil yaşadıkların,Allah hiç kimseye evlat acısı vermesin

Çok sağolun hepiniz. Sorun kilosunda değildi aslında kilosu boyu herşeyi uyumlu ama 3 hafta geri haliyle..ben yine dikkat edicem tabi..Allah büyük,hayırlısı olur inşallah

Elimde kalan kızımın çorabı şapkası eldiveni sadce onları seviyorum öpüyorum kokluyrm melek oldu benim kızım
Ağlayarak okudum sanki ben yaşadım inan canım Rabbim sabır versin. Şefaatçi olur inşAllah sana minik meleğin benim yengemde bebeğini kaybetti ama bebeğini görmeye bile gitmedi sen nasıl yürekli bi annesin.

Ezmu0810 Allah sabır versin sana..veren de Allah alan da Allah..evlat acısını anneannemden bilirim dayımın ölümünden sonra adını andıkça öyle erirdi ki kadıncağız..meleğin senin şefaatçin olacak ahirette, Allah sizi cennetinde buluşturacak inşallah

Canım yarın doğuma gidecek biri olarak beni de ağlattın gerçekten içimde hissettim acını baştan beri dua ediyordum sana zaten kızını evine getirebil sağsalim diye hayatta hepimiz emanetiz senin kızın da sana şefaatçi olacak kendini bırakma Allah sabırlar versin çok

Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım inşAllah kolayca kavuşursun bebişinle

Kızlar size birşey sormak istiyorum benim doktorum bebekte solunum göremedi bu defa her zaman olmaz solunum dedi hareketleri iyiyse sıkıntı yok dedi internet çöplüğünden kötü şeyler okudum oksijensiz kalmasıyla ilgili hareketleri kötü olur değilmi eğer oksijen gitmezse Allah ım haftaya inşAllah doğum kararı alırlar kafayı yicem artık stresten

Merhaba arkadaşlar 4 Mart cumartesi günü nişanlısının gelmesi ile bebeğim dünyaya geldi. Oysa bigün önce nst ve ultrason da hiçbirşey cıkmamıştı. Sadece suyunun biraz fazla olduğunu bi hafta sonra tekrar kontrolle gün belirleyeceğimizi söylemişti doktorumuz. ben de geceleri cok hafiften kaşıntı olduğunu söylediğimde karaciğer testi istemişti. Ertesi sabah nişan gelmesi ile hastaneye gittik ultrasonda plasenta da kanlanma olduğunu en geç akşama sancılarımın başlayacağını ve karaciğer değerlerimin de yüksek olmasından dolayı doğumun olması gerektiğini söyledi. Apar topar epidüral le sezaryena alındım. Doğum esnasında kordonda gerçek düğümlenme tespit edildi. Neticesinde bebeğim 6 saat yoğum bakımda kaldı. Rabbime binlerce şükrediyorum ki sezaryen ile doğurmuşum sancımı beklememişim. Siz siz olun arkadaşlar şu doğum bu doğum diye inat etmeyin Rabbimden hayırlısını isteyin. Ki bu 3.doğumum. İlki normal ikincisi mecburi genel anestezi ile sezaryen olmuştu.

Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım inşAllah kolayca kavuşursun bebişinle
Sağolasın canım hepimizin inşallah.
Canım anne karnında soluk almazlar ki zaten kordondan besleniyolar solunum hareketi dediği hıçkırma mı acaba ya da onu taklit ediyolar sanırım alıştırma için ama gerçek soluk alma değil o oksijensiz kalmaz merak etme

Merhaba arkadaşlar;
Tecrübe edineyim diye sizi bir mayıs annesi olarak takip ediyorum. Fakat yazmadan edemedim
Ezmu0810 rabbim sana eşine sabırlar versin. Çok etkilendim Allah kimseye yaşatmasın ve bu acıyı unutturacak bi evlat nasip etsin inşallah.
Yürekten paylaşıyorum acınızı. Duamdasınız.

Öyle bir durum olsa hareketleri azalır canım. Benim de gittikçe gerilemeye başladığımız için oksijensiz kalma ihtimaline karşılık hep hareketlerini kontrol et diyor doktorum, onun için hareketliyse içini ferah tut. Ama seni anlıyorum cidden çok stresli, bizim yarın günümüz belli olcak Allah izin verirse, ben de korkuyorum çünkü. Cidden böyle sürekli tetikte olmak zorluyor insanı.

Y yesilagac44 canım sana da hayırlı, güzel doğumlar diliyorum. Sağlıkla evladını kucağına alırsın inşaallah:)

Kızlar bebegim canım kızım vefat etti

Hizla gözlerimden yaslar akmaya basladi sok oldum suan.daha dün anneme seni anlattim nolur her namazinda o arkadasin bebeğine sifa iste Rabbmden dedim suan cok ama cok üzgünüm Allahm sana sabirlarin en büyüğünü versin inşallah basin sagolsn acini en derinden paylaşıyorum canm

nasıl besleniyorsun canim doktorum bebegin minyon tipli olduğunu söyledi ama bana zayıf geliyor 36.hafta bittiği gün 2480di boyu iyi ama
Bence sorun yok kilo da zaten son 4 hafta 1 kilo alıyor ben muz soda peynir süt yoğurt çok yiyorum ama dikkatbetmek için yapmadım beslenme bi yere kadar etkiler sağlıklı olan herseyi yemeye çalış bence. Ama her türlü son ay alır bayaa kilo doğumda 3 ü geçer o da yeter bence

Ezmu0810 canım öncelikle başın sağolsun Rabbim sabrını dayanma gücünü versin inşallah.. burda beraber beklediğimiz günlerde aslında ne kadar da çok birbirimizi sahipleniyormuşuz şimdi daha iyi anladım. İnan çok ama çok üzüldüm ve süreci okumaya gönlüm elvermedi.. ne desek boş yada ben söyleyecek birsey bulamıyorum bilmiyorum

Rabbim sabırlar versin. Okuyunca çok etkilendim. İnşallah en kısa zamanda yine anne olucaksın. Ve bu yaşadığın acıyı unutturacak Rabbim sana.

Ezmu0810 yazdiklarini okurken resmen icim eridi Allahim sabir versin yasamayan bilemez bunun acisini o yuzden ne desek bos
bnmde ilk gebeligim dusukle sonuclandi o bile icimi yakip kavurmustu senin yasadiklarin daha zor her zamn yanindayiz

Kahroldum suan icim paramparça Allahm sana sabırlar versin Rabbm yar ve yardımcın olsun

Kizlar bebislerinizin göbegi düşünce naptiniz birseyle temizlediniz mi ? Hemen banyo yaptırdıniz mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…