2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Çok üzüldüm gerçekten . Allah sabır versin demekten başka elimizden birşey gelmiyor.

Aynen canım bende çok korkuyorum cumaya kadar bana vakit geçmez artık Allah ım evlatlarımızı korusun hareket kontrolünü nasıl yapıyorsun benim oğlum geceleri hep uyur dürtersem anca bi iki hareket yapar ama gündüz maşAllah ı vardır. Sen sezeryan mı olucaksın?

Yani düsmeden de baticonla temizleyip banyo yaptiriyormuydun canm ? Bizimkide kanli durumda suan korkuyorum
Dusmeden de banyo yaptirdim ama biraz pisman oldum kanlaninca. Sonra 4gun fln banyo yaptirmadim gobek dustu baticonla sile sile. Bi gun de ustune gecti oyle yikadim. Yalniz oglumun acayip cildi soyuluyo pul pul. Deri mi degisiyor ne oluyorsa artik

Hangi spreyle canm ? Ya bn hic bsy yapmadm şimdiye kadar

Gazli bezle felan mi kuruttnz canm normal havluyla mi
Bize hiç batikon demediler, düşene kadar bakım yaptırdılar. Göbek bakım seti var bi dezenfekte edici sprey, kurulama mendili ve gazlı bezden oluşuyor. Spreyi sıkıp kurulayıp etrafına gazlı bez dolayıp bıraktık, düşünce de bir kez daha spreyi sıktım sonra yıkadıktan sonra hep havluyşa kuruladık kalan kalıntılar da gitti

Dusmeden de banyo yaptirdim ama biraz pisman oldum kanlaninca. Sonra 4gun fln banyo yaptirmadim gobek dustu baticonla sile sile. Bi gun de ustune gecti oyle yikadim. Yalniz oglumun acayip cildi soyuluyo pul pul. Deri mi degisiyor ne oluyorsa artik
Canım benimki de soyuluyor banyo sonrası unibabynin losyonunu sürüyoruz baya düzeldi. Bizim nöbetler aynı saat galiba

O setiben de aldim ama bizimki kanlaninca baticona donduk. O cok iyi geldi ama 1 gunde kuruttu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…