2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Yani düsmeden de baticonla temizleyip banyo yaptiriyormuydun canm ? Bizimkide kanli durumda suan korkuyorum
Bizde gobek bakım setinden suruyoduk gunde birkez 4 gun mu ne kullanin dediler dustu gobusumuz ama cok minik kahverengi birsey kaldi o da zmanla dusermis canım hmen banyo yaptrdik

Son düzenleme:
Günaydın anneler
Bugün 15. Gün kontrolümüz var bakalım kaç kilo aldı oğlum.. hamileyken kilo aldı mılar bitti doğduktan sonra kilo aldı mılar başladı şimdide :))
ruzigarr Auralee kızlar benim oğlan da deri değiştiriyor kaç gündür normale dönemedi bi türlü :) kendi haline bırakmıştım ama ben de losyon süreyim bari geçecek gibi değil yoksa :)

Biz ne zaman acsak ya kaka gelio ya cis yatak yorgan kalmadi tek kullanimlik alt acmalardan aldigimdan beri de yapmiyo cadiii
Ayy biz de nerdeyse her açtığımızda çişini yapıyo bi kez de tam annemin ağzına denk getirdi eşşek pipisine takılan bi aparat varmış altını açtığında takıyomuşsun işerse eğer ona doluyormuş öyle bişey alcam sonunda

Gunaydin kizlar bana dr 23 une yatis verdi 39+2 olcam o zamana ikinci sezeryanim olcak ya kendi sancılarım baslarsa o zamana

Arkadaşım da 2. Sezeryanini beklerken 2 gün önce suyu geldi. Biraz sancısı da oldu hatta. 1-2 saat içinde sezeryana aldılar. Bir sıkıntı olmadı. Hatta su gelmesi ve dogum sancısı da yaşamış oldum diye sevinmişti :))

Hadi ya zor olur siye dusundum ama benim plesenta onde rahme yapisirsa tehlikeli bebek ve benim icin risk var yani hayirlisi olur insallah

Battı balık yan gider ay benimki pişik oldu bi de yaa :/ arıza çıkarmıyor ama benim içim gitti valla görünce
Benimki de pisik oldu :/ dogal zeytinyagi suruyom iyi geldi valla bebege. Gunduz uyuyor gece bizi uyutmuyor kiz. Zombi gibi kaliyom gece yahu kiz benim anneme ne olmus bole diye bakiyo

Günaydın kızlar. Göbek temizleme setinden bende aldım konuşulmuş içinde spreyi ve gazlı bezi var. Markası dr bebe diye geçiyor inşallah işe yarar yoksa bende batikonla bakımını yaparım artık.

Ya benım kızda oyle çiş kaka 3 tane bez gıdıyo yalnız degılmısız :)

Ay doktorun ne dıyo canım ya ne zordur bıan once dogsa keske :)

Benimki de pisik oldu :/ dogal zeytinyagi suruyom iyi geldi valla bebege. Gunduz uyuyor gece bizi uyutmuyor kiz. Zombi gibi kaliyom gece yahu kiz benim anneme ne olmus bole diye bakiyo
Ya benımkide dun beni mahvetti o kadar yoruldumki dıkıslerim agırdı bı derdi de yok mememe koyunca duruyo can sıkıntısı gıbı insallah bugun Aynısını yapmaz :)

Bende ve benim eşimde geç doğmuşuz. İnşallah benimki bize benzemez bekletmez bizi :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…