2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    305
Ay doktorun ne dıyo canım ya ne zordur bıan once dogsa keske :)

Ben de geç doğduğum için normal diyor. Cumaya kadar bekleyecek, gelmezse cuma önce fitil ve suni olmazsa sezaryen dedi.

Bende ve benim eşimde geç doğmuşuz. İnşallah benimki bize benzemez bekletmez bizi :)))

İnşallah. İnsan daha da sabırsızlanıyor böyle beklerken :)
 
Rabbim sanada sabırlar versin güzel kızına hayırlı uzun ömürler nasip etsin canım
 
Kızlar benım kızı annem yıkıyo ıkı gunde bır herzaman annem olmaz tabı nasıl alısıcam ya cok korkuyorum ben siz napıyosunuz?
 

Normalde düzeni neyse onu takip ediyorum canım. Mesela gün içinde çok oynuyor demişsin ya, onlarda azalma var mı dikkat et. Benim de gece oynuyor mu bilmem bile çünkü uyandırmıyor hiç. Sadece sabah 6 da oynar hep mesela, ona bakıyorum birde gün içinde çok hareketlendiği saatler var o zaman dinliyorum. Rutinine uyuyorsa sıkıntı yoktur :)

Bakıcak işte açılmam var mı ne durumdayım, eğer yoksa hiç bir belirti suni veremem çok dirençli bir bebek değil doğru olmaz dedi. O durumda da tabi mecburen sezeryan olcam.
 
Ay çok ozendim size ne güzel artık yanınızda,benimkinden daha tik yok her an kontroldeyim iyimi degilmi aklım hep karnımda,sancim tutsada hemen doğursam diye can atıyorum,ufacık bi sancı girse duaya başlıyorum devamı gelsin diye
 
canım hayırlısını dile, kolaylıkla sağlıkla gelsin inşallah yavrun..bak ben de çok zorlu geçirdim hamileliğimi, burda pek dillendirmedim, yanlızlık da cabası oldu..37 yi tamamlasın gelsin diyodum hep şimdi dua ediyorum daha fazla kalsın diye..sağlıkla, kolaylıkla gelsinler 38 hafta dayanmışın bak, biraz daha dayanırsın:)
 
Kendi adıma birçok işi iş başa düşünce öğrendiğimi düşünerek, yalnız kalınca öğrenirsin canım merak etme :)
Bende oyle dusundum hastaneden beri amelıyat demedim kızımın herseyını kendım yapıyorum sadece annem yıkıyo kulagına kacar bıyerı agrır falan dıye dusunuyorum neyse bakalım artık :)
 
Benimki de pisik oldu :/ dogal zeytinyagi suruyom iyi geldi valla bebege. Gunduz uyuyor gece bizi uyutmuyor kiz. Zombi gibi kaliyom gece yahu kiz benim anneme ne olmus bole diye bakiyo
Yaa sonunda kavuştun sen de miniğine :)) çok sevindim canım ya allah güzrl ömürler versin :))
Günaydın kızlar. Göbek temizleme setinden bende aldım konuşulmuş içinde spreyi ve gazlı bezi var. Markası dr bebe diye geçiyor inşallah işe yarar yoksa bende batikonla bakımını yaparım artık.
Yarar herhalde ya. Bizim 9 günde falan düştü göbek.
Kızlar benım kızı annem yıkıyo ıkı gunde bır herzaman annem olmaz tabı nasıl alısıcam ya cok korkuyorum ben siz napıyosunuz?
Yaa ben de yıkayamıyorum henğz :/
Tadını çıkar bencee. Hamileliği de çok özlüyor insna. Benim son aylarım çok zorluydu erken doğum riski vs. Ama ne tatlı dönemlermiş. O uykusuzluk da uykusuzluk değilmiş zaten. Tabi hayırlı vakitte yanına gelmesi de çok güzel :)
 
C ciarasisi canım aynı dert bende de var çok korkuyorum nasıl yapacam bilmiyorum bi de bizim oğlan sürekli hickiriyor sizinki de öyle mi
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…