2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
C ciarasisi canım aynı dert bende de var çok korkuyorum nasıl yapacam bilmiyorum bi de bizim oğlan sürekli hickiriyor sizinki de öyle mi
Aynen hıckırıyo tabı karnımızdada hıckırıyodu ben emzırınce ve altını alınca keyıften baslıyo ben oyle dusunuyorum mıdesi gelısecek bnce hıckırık iyi bısey gecede tutuyo beklıyorum basında gecmesini :) yıkama işini cok takıyorum ya bende

Kızlar bende hiç doğurmıcam gibi gelior artık doğurmak istiyorum ama çünkü her gece rüyamda doğum maceraları görüyorum olsun bitsin istiyorum

Ayy canm benm cok duygulandm yalnz girmek zorunda olman kötü olmuş ama sağlkla almssn cocugunu kucagına tebrik ederimm inşallah tez wakitte ewine kawusursn

Çok duygulandım canım okurken..Çok güçlü bir kadınsınGözün aydın. Allah analı babalı büyütsün

Gözün aydın cnm sağlıcakla almışsın kucağına maşallah size .

Çok şükür sağlıkla kucaklamışsın önemli olan o. Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün :)).
Teşekkür ler kızlar çok şükür diyorum hastanem çok iyidi doktorum zaten çok iyi bir insan hastane de kaldığım müddetçe yenidoğan bebek hemşireleri vardı 24 saat açık hizmet verdiler her başım sıkıştığımızda aradım hemen geldiler nöbetçi bebek doktoru da vardı onuda çağırıp sorular sorduk Allah herkese bebeğini sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin

Kızlar bebişleri sarılık olmasın diye nasıl uyandırıyorsunuz bide kaka yapması için doktor zeytinyağı Dedi sizin bildiğiniz başka yöntem varmı gaz olayımızda kalıyoruz bazen çıkıyor bazen çıkartamıyoruz Siz neler yapıyorsunuz

Kızlar bu göbek temizleme setinin markası ne? Nerede satılıyor? Eczane mi?
Can'ım markası dr bebe benim aldığımın Bebek ürünleri satan mağazadan almıştım oradaki bayan önermişti. Fiyatıda 7.50 kuruş tu. Belki eczanelerde de vardır.

Lohusa arkadaşlara sormak istiyorum benim gbi gece kabus gören varmı bağırarak sıçrayarak uyanıyorum ve korkuyorum kötü kötü kabuslar nezaman geccek ????

Lohusa arkadaşlara sormak istiyorum benim gbi gece kabus gören varmı bağırarak sıçrayarak uyanıyorum ve korkuyorum kötü kötü kabuslar nezaman geccek ????
Ben varım. Lohusa ligi dibine kadar yaşıyorum uyanıkken sürekli ağlıyorum uyurken de ağlayarak korkarak uyaniyorum

Ayaklarını sık canım hastanede öyle uyandırmisti hemşire

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…