2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Bana da öyle geliyor acaba doğurmayan kaç kişi kaldık ki :)
Az kaldık ya mart anneleri olarak hızlı cıktık:)subat annelerini okuyunca hep sonlara kalmıslardı.görüncede doguranları heyecanlanıyorum ya benimkide hemen gelsin istiyorum:)

Yürürken baskı var sadece okadar. Bizimkisi dönmemişti bile yarın belli olacak ne durumda. İnşallah seninkide girmiştir kanala
İnşallah canım.28.haftada döndü benimki ama sanırım cok hareketli olmadıgımdan kanala girmiyor.38+3 oldum hala kanala girmedi.37ye kadar calıstıgım için yürüyüş vs yapamadım.simdide agrı oluyor yürüyünce.ne yapacagımı bilemedim

Ben varım. Lohusa ligi dibine kadar yaşıyorum uyanıkken sürekli ağlıyorum uyurken de ağlayarak korkarak uyaniyorum
Aynen ya bunaldık artık resmen acı çekiyorum kabus gorunce birden bağırarak kalkıyorum .. niye böyle nezaman geccek ya

Benimkiler de aynı hastanede kan şekerleri çok düşük doğdukları için direk mama verdiler 3 gün sonra sütüm geldi, 1 hafta oldu memeyi veremiyorum. Çok da tecrübesizim
Benim.ilk günlerde ucu olmadığı için alamadı sonra sariliktan hastanede yatınca iyice biberoncu oldu çıktı memeyi gördüğü an çığlığı basıyor

Aynen ya bunaldık artık resmen acı çekiyorum kabus gorunce birden bağırarak kalkıyorum .. niye böyle nezaman geccek ya
Bilmiyorum ama geçsin artık esim 9 ay hamile olduğunu anlamadım bu bir haftada bitirdin beni diyor

Benim.ilk günlerde ucu olmadığı için alamadı sonra sariliktan hastanede yatınca iyice biberoncu oldu çıktı memeyi gördüğü an çığlığı basıyor
Benimkilerin de sarılık riski vardı çok yüksek olmasa da, biraz da ondan aç kalmasınlar diye sürekli besledik.
Ne yapmalıyız acaba tecrübeli anneler tavsiye verebilir mi ?

Bilmiyorum ama geçsin artık esim 9 ay hamile olduğunu anlamadım bu bir haftada bitirdin beni diyor
Aynen snein gibiyim bende hamileligim iyiydi bu lohusalik berbat bisi ben esime de iyi davranmıyorum bi tuhaf oldum çıktım ... benimde bebeğim memeyi görünce çığlığı basıyor biberon dan içiyor . .s .s.s

Ben de kontrolden çıktım şimdi. Karın bölgesindeki gerilik sabit devam ediyor, aslında bir kaç günde artmış, artık pek büyüyemiyoruz. Doğum şekline karar vermek için çatı muayenesi de oldum, hiç bir şey yok arkadaşlar, eğer aranızda hala olmayan varsa, cidden vajinal muayeneden farkı yok bence:) bebeğimin başı inmemiş, açılmam, kısalmam ya da yumuşama yok o yüzden suni sancı da alamıyorum. Perşembeye kadar bekleyip, kararımızı vericez inşaallah. Küçüğümü riske atmadan en hayırlısı olur umarım:)

Malesef bende aynı durumdayım hemde hamileliğin ilk gününden itibaren hep böyleydi. Ne çok isterdim 12lere kadar uyumayı

Ben pek uykuyu sevmem aslında. Özellikle sabah uykusu vakit kaybı gelir bana. Allah 9 a kadar uyusam daha iyi olur. Zorla anca 8 e kadar uyuyabiliyorum :)

Bana da öyle geliyor acaba doğurmayan kaç kişi kaldık ki :)

Ben varım canım. Gününü bekler bence benimki.
Dün hastaneye fiyat pazarlığına gittim. Normal doğum istiyorum ama doktoruma hiç sormamistim 7/24 geliyormu diye. Hastane yetkililerine sordum sonuçta o kadar para verip acil doktorlarına kalmak var . Neyseki 7/24 kendi doktorumuz geliyormus :)) çok mutlu oldum.

Benimkilerin de sarılık riski vardı çok yüksek olmasa da, biraz da ondan aç kalmasınlar diye sürekli besledik.
Ne yapmalıyız acaba tecrübeli anneler tavsiye verebilir mi ?
Benimki 17 günlük daha yeni memeye geçti. Sarılık riskini bi atlatın ondan sonra meme için zorlarsın bence. Dün sonundq tuttu memeyi. Her biberon öncesi inatla vermeye çalıştıö sonında tuttu çok şükür.

Ya ben de istiyorum ama dehşet bel ağrısı oluyor gözüm kesmiyor tek başıma çıkmayı kv de yanıma almak istemiyorum açıkçası.

Aynen dün yürürken benimde belim ve karnım kazıldı hep. Dura dura yürüdüm. Ama yine de bugün tekrar yürüyeceğini. Tetiklemek zorlamak lazim biraz. doktora sordum yürüyünce filan böyle ağrım oluyor birşey olurmu diye. Hiç bisiklet olmaz dedi. Bu haftadan itibaren biraz zorlayabilir sin. 15 dk yuruyup 10 dk dinlenmek şartıyla dedi.

Bu arada doğum yapacak arkadaşlar ben erken doğum riski kalktıktan sonra yürüyebildim ancak. Ama o 1 hafta inanılmaz derecede yürüdüm. Çok ağırlaşmıştım 10 dkda bir dinlendim ama bütün günüm dışarıdaydı ve 2 günde 1 paket hurma yiyordum. Yine 6 saatimi dışarıda geçirdiğim bir gün geldi bizim kız. Evde sancıları hissetmedim kasılma olarak geldi, 2 saat takip edip hastaneye geçtik güle oynaya ve 3 saat sonra kızım kucağımdaydı. Gittiğimde 6-7 cme ulaşmıştı açıklık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…