2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305

Ne güzel canım darısı başımıza olsun :))

Dun kontrolümüz vardı, kızım dönmüş sonunda,başı asagidaydi. İki hafta sonra çatı muayenesi var. Tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım. Çok zor süreçlerden geçtim bu günlere gelmek icin. riske atmayip direkt sezaryen mı olsam bilemiyorum?

Zaten çok sabirsizimdir ama bebeğim bana çekmemiş olmalı gayet rahat içimde oglusum perşembe karar vericez artık doğum gununu

Durumumuz aynı hemen hemen bende ç.tesi kontrole kadar zorlicam kendimi belki açıklık yumuşama olur yoksa sezeryana kalıcam bende mecbur Allah biz kalanları bi avazda kurtarsın.
maşAllah darısı başımıza cnm ya. Bende servisk bile kısalmamış odamı birden kısalır acaba çok merak ediyorum. Çok istiyorum normali.

Benim de henüz doğuma dair bi belirti yok aşağıda inmedigi için doktor vajinal muayeneye bile gerek duymadı ,bende perşembe gidicem epidural sezeryan isticem normalden vazgeçtim galiba

maşAllah darısı başımıza cnm ya. Bende servisk bile kısalmamış odamı birden kısalır acaba çok merak ediyorum. Çok istiyorum normali.
Hayırlısını dile canım. Benim de son randevuda bişey demedi 2 gün sonra doğuö yaptım. Belli olmaz birden de gelebilir 40 haftayı da bekleyebilir dedi, beklemedi geldi 37+2de.

Lohusa arkadaşlara sormak istiyorum benim gbi gece kabus gören varmı bağırarak sıçrayarak uyanıyorum ve korkuyorum kötü kötü kabuslar nezaman geccek ????
Canım annen okusun seni eşin ? Lohusalıkta oluyo hastanede oldu bana okudular iyiyim ayetel kursi felak nas bu işin çözümü 40 gun mezarımız acık beklermıs

Ya benımkide dun beni mahvetti o kadar yoruldumki dıkıslerim agırdı bı derdi de yok mememe koyunca duruyo can sıkıntısı gıbı insallah bugun Aynısını yapmaz :)
Valla ya benimde oyle dikislerime takmiyom ama cok tatli geliyor yahu buyudukce daha zombi hale düşeceğz hele ise baslayinca nolacak bilmem babasi iki gundur zombi hale ise gidiyor

Ne güzel bir doğum olmuş maşallah. Allah analı babalı büyütsün inşallah. Seni yeniden burada görmek güzel :)

Hayırlısını dile canım. Benim de son randevuda bişey demedi 2 gün sonra doğuö yaptım. Belli olmaz birden de gelebilir 40 haftayı da bekleyebilir dedi, beklemedi geldi 37+2de.
İnşAllah canım hayırlısı neyse o olsun. C.tesi doğumu başlatabilirler suni alacak kıvamada gelsem razıyım yoksa sezeryan olucak.

Canım annen okusun seni eşin ? Lohusalıkta oluyo hastanede oldu bana okudular iyiyim ayetel kursi felak nas bu işin çözümü 40 gun mezarımız acık beklermıs
Evwt bense yaşadım okuyom kendim bile eşimin yuzune bakiyom kizimin yuzunu görüyom gerçek gibi sanki bi kere yorgana sarilmisim ama kizima sarilmisim gibi gözler acik halde

Valla ya benimde oyle dikislerime takmiyom ama cok tatli geliyor yahu buyudukce daha zombi hale düşeceğz hele ise baslayinca nolacak bilmem babasi iki gundur zombi hale ise gidiyor
Ya ben su durumda bıle calısmaya calısıyorım uyurken zaten artık evden calısacakmısım babam oyle dedi kızını kendın buyut dedi o kadar mutluyumki :) ben eşime kıyamıyorum gece cok zorlanırsam uyandırıyorum sabah işe gıdıyo bixe susturamıyoki :)

Öyleymiş canm 40 gün bi aramız çukurda okuyorlar da bebeği de benide ne varsa anlamadım çekeceğimiz var heralde

Evwt bense yaşadım okuyom kendim bile eşimin yuzune bakiyom kizimin yuzunu görüyom gerçek gibi sanki bi kere yorgana sarilmisim ama kizima sarilmisim gibi gözler acik halde
Cıddenmi ya sen kendını okuma canım bende okuyodum bız adetli gıbıyız kan gelıyoya ondan eşin okusun bizim evde kurab okuyan kalem var hatım yapıyo bastan kızımın basında hergun sende olmadı Bılgısayrdan falan ac bakara suresi cok iyi bu tarz seyler ıcın yatak odanda ac bebegın yanında bıraz uzun 3 saat yaklasık ama cok iyidir lohusayken yoklarlarmıs allah muhafaza suan herseye acıgız cunku

Canim ne diycem bilmiyorum rabbim sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…