- 6 Ağustos 2009
- 3.237
- 3.063
- 333
- 41
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #42.981
Bu arada doğum yapacak arkadaşlar ben erken doğum riski kalktıktan sonra yürüyebildim ancak. Ama o 1 hafta inanılmaz derecede yürüdüm. Çok ağırlaşmıştım 10 dkda bir dinlendim ama bütün günüm dışarıdaydı ve 2 günde 1 paket hurma yiyordum. Yine 6 saatimi dışarıda geçirdiğim bir gün geldi bizim kız. Evde sancıları hissetmedim kasılma olarak geldi, 2 saat takip edip hastaneye geçtik güle oynaya ve 3 saat sonra kızım kucağımdaydı. Gittiğimde 6-7 cme ulaşmıştı açıklık.
Ben pek rüya görmüyorum da geçen gece 3.ye hamile olduğumu gördüm resmen kabus gibiydiLohusa arkadaşlara sormak istiyorum benim gbi gece kabus gören varmı bağırarak sıçrayarak uyanıyorum ve korkuyorum kötü kötü kabuslar nezaman geccek ????
İnşallah kolayca kavuşur herkes :)Ne güzel canım darısı başımıza olsun :))
Zaten çok sabirsizimdir ama bebeğim bana çekmemiş olmalı gayet rahat içimde oglusumcanım hayırlısını dile, kolaylıkla sağlıkla gelsin inşallah yavrun..bak ben de çok zorlu geçirdim hamileliğimi, burda pek dillendirmedim, yanlızlık da cabası oldu..37 yi tamamlasın gelsin diyodum hep şimdi dua ediyorum daha fazla kalsın diye..sağlıkla, kolaylıkla gelsinler 38 hafta dayanmışın bak, biraz daha dayanırsın:)
Durumumuz aynı hemen hemen bende ç.tesi kontrole kadar zorlicam kendimi belki açıklık yumuşama olur yoksa sezeryana kalıcam bende mecbur Allah biz kalanları bi avazda kurtarsın.Ben de kontrolden çıktım şimdi. Karın bölgesindeki gerilik sabit devam ediyor, aslında bir kaç günde artmış, artık pek büyüyemiyoruz. Doğum şekline karar vermek için çatı muayenesi de oldum, hiç bir şey yok arkadaşlar, eğer aranızda hala olmayan varsa, cidden vajinal muayeneden farkı yok bence:) bebeğimin başı inmemiş, açılmam, kısalmam ya da yumuşama yok o yüzden suni sancı da alamıyorum. Perşembeye kadar bekleyip, kararımızı vericez inşaallah. Küçüğümü riske atmadan en hayırlısı olur umarım:)
maşAllah darısı başımıza cnm ya. Bende servisk bile kısalmamış odamı birden kısalır acaba çok merak ediyorum. Çok istiyorum normali.Bu arada doğum yapacak arkadaşlar ben erken doğum riski kalktıktan sonra yürüyebildim ancak. Ama o 1 hafta inanılmaz derecede yürüdüm. Çok ağırlaşmıştım 10 dkda bir dinlendim ama bütün günüm dışarıdaydı ve 2 günde 1 paket hurma yiyordum. Yine 6 saatimi dışarıda geçirdiğim bir gün geldi bizim kız. Evde sancıları hissetmedim kasılma olarak geldi, 2 saat takip edip hastaneye geçtik güle oynaya ve 3 saat sonra kızım kucağımdaydı. Gittiğimde 6-7 cme ulaşmıştı açıklık.
Ben de kontrolden çıktım şimdi. Karın bölgesindeki gerilik sabit devam ediyor, aslında bir kaç günde artmış, artık pek büyüyemiyoruz. Doğum şekline karar vermek için çatı muayenesi de oldum, hiç bir şey yok arkadaşlar, eğer aranızda hala olmayan varsa, cidden vajinal muayeneden farkı yok bence:) bebeğimin başı inmemiş, açılmam, kısalmam ya da yumuşama yok o yüzden suni sancı da alamıyorum. Perşembeye kadar bekleyip, kararımızı vericez inşaallah. Küçüğümü riske atmadan en hayırlısı olur umarım:)
Hayırlısını dile canım. Benim de son randevuda bişey demedi 2 gün sonra doğuö yaptım. Belli olmaz birden de gelebilir 40 haftayı da bekleyebilir dedi, beklemedi geldi 37+2de.maşAllah darısı başımıza cnm ya. Bende servisk bile kısalmamış odamı birden kısalır acaba çok merak ediyorum. Çok istiyorum normali.
Valla arkadsım 3 ay sagıp verdı biberonla ve sonra bebegı kndı aldı memeyi canım cok ugrastı simdi rahatladı bıturlu almamıstıOglum emmiyor hala biberonla iciyor
Var mi boyle olan hala...
Canım annen okusun seni eşin ? Lohusalıkta oluyo hastanede oldu bana okudular iyiyim ayetel kursi felak nas bu işin çözümü 40 gun mezarımız acık beklermısLohusa arkadaşlara sormak istiyorum benim gbi gece kabus gören varmı bağırarak sıçrayarak uyanıyorum ve korkuyorum kötü kötü kabuslar nezaman geccek ????
Bende senın gıbıyım kucuklugumden beri aynıyım :) sevmem vakıt kaybı :)Ben pek uykuyu sevmem aslında. Özellikle sabah uykusu vakit kaybı gelir bana. Allah 9 a kadar uyusam daha iyi olur. Zorla anca 8 e kadar uyuyabiliyorum :)
Valla ya benimde oyle dikislerime takmiyom ama cok tatli geliyor yahu buyudukce daha zombi hale düşeceğz hele ise baslayinca nolacak bilmem babasi iki gundur zombi hale ise gidiyorYa benımkide dun beni mahvetti o kadar yoruldumki dıkıslerim agırdı bı derdi de yok mememe koyunca duruyo can sıkıntısı gıbı insallah bugun Aynısını yapmaz :)
Bu arada doğum yapacak arkadaşlar ben erken doğum riski kalktıktan sonra yürüyebildim ancak. Ama o 1 hafta inanılmaz derecede yürüdüm. Çok ağırlaşmıştım 10 dkda bir dinlendim ama bütün günüm dışarıdaydı ve 2 günde 1 paket hurma yiyordum. Yine 6 saatimi dışarıda geçirdiğim bir gün geldi bizim kız. Evde sancıları hissetmedim kasılma olarak geldi, 2 saat takip edip hastaneye geçtik güle oynaya ve 3 saat sonra kızım kucağımdaydı. Gittiğimde 6-7 cme ulaşmıştı açıklık.
İnşAllah canım hayırlısı neyse o olsun. C.tesi doğumu başlatabilirler suni alacak kıvamada gelsem razıyım yoksa sezeryan olucak.Hayırlısını dile canım. Benim de son randevuda bişey demedi 2 gün sonra doğuö yaptım. Belli olmaz birden de gelebilir 40 haftayı da bekleyebilir dedi, beklemedi geldi 37+2de.
Evwt bense yaşadım okuyom kendim bile eşimin yuzune bakiyom kizimin yuzunu görüyom gerçek gibi sanki bi kere yorgana sarilmisim ama kizima sarilmisim gibi gözler acik haldeCanım annen okusun seni eşin ? Lohusalıkta oluyo hastanede oldu bana okudular iyiyim ayetel kursi felak nas bu işin çözümü 40 gun mezarımız acık beklermıs
Ben pek rüya görmüyorum da geçen gece 3.ye hamile olduğumu gördüm resmen kabus gibiydi
Ya ben su durumda bıle calısmaya calısıyorım uyurken zaten artık evden calısacakmısım babam oyle dedi kızını kendın buyut dedi o kadar mutluyumki :) ben eşime kıyamıyorum gece cok zorlanırsam uyandırıyorum sabah işe gıdıyo bixe susturamıyoki :)Valla ya benimde oyle dikislerime takmiyom ama cok tatli geliyor yahu buyudukce daha zombi hale düşeceğz hele ise baslayinca nolacak bilmem babasi iki gundur zombi hale ise gidiyor
Öyleymiş canm 40 gün bi aramız çukurda okuyorlar da bebeği de benide ne varsa anlamadım çekeceğimiz var heraldeCanım annen okusun seni eşin ? Lohusalıkta oluyo hastanede oldu bana okudular iyiyim ayetel kursi felak nas bu işin çözümü 40 gun mezarımız acık beklermıs
Cıddenmi ya sen kendını okuma canım bende okuyodum bız adetli gıbıyız kan gelıyoya ondan eşin okusun bizim evde kurab okuyan kalem var hatım yapıyo bastan kızımın basında hergun sende olmadı Bılgısayrdan falan ac bakara suresi cok iyi bu tarz seyler ıcın yatak odanda ac bebegın yanında bıraz uzun 3 saat yaklasık ama cok iyidir lohusayken yoklarlarmıs allah muhafaza suan herseye acıgız cunkuEvwt bense yaşadım okuyom kendim bile eşimin yuzune bakiyom kizimin yuzunu görüyom gerçek gibi sanki bi kere yorgana sarilmisim ama kizima sarilmisim gibi gözler acik halde
Canim ne diycem bilmiyorum rabbim sabır versinÇok zor çokk dün vefat etti benim prenses kızım bugun mezarlıga götrdk dün gece morgda sogukta uyudu bugun yıkadıklrnda kızımı gögüslerimden süt süzüldü yavrum yok artk dayanmk çok zor 1 hafta tek yaşadı minik kızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?