2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Korkma canım bedenımızden can cıktı ve bu tarz seyler lohusayken. Cok yoklar besmelesiz hıcbıse yapma
Sağol cnm . ya bisi sorcam senin de gogus ucun yoktu slkonla emziriyodun değilmi . slkonla baya emiyormu benimki slkonla da emmiyor . enfazla bi dk zorla . nasıl yaptın . ben hastaendeykende hemşireler slkonla tutturamadı. evde deniyorum sürekli . gayet sütte geliyor ama beyefendi itiyor slkonla alışsaydi bari .s.s

Hayırlısı olsun artık. Doktora kalsa çok beklemeyecek aslında, ben normali istiyorum diye bekliyor kadın ama yok yani gelesi o belli:) birde artık riske de atmak istemiyorum ben.

Benim de henüz doğuma dair bi belirti yok aşağıda inmedigi için doktor vajinal muayeneye bile gerek duymadı ,bende perşembe gidicem epidural sezeryan isticem normalden vazgeçtim galiba

Benim yine de kontrol etti belki suni sancı kullanabiliriz diye ama yoktu hiç imkanı. Çok istediğim için 2 gün daha beklicez ama yüksek ihtimalle sezeryan olcak gibi gözüküyor.

O çok önemli ben de sordum bende de aynı mantık o kdr para vercez gelir herhalde diyordum çok şükür hangi gün saat kaç olursa olsun geliyormuş :)) sen hangi hastanede yapacaksın doğumu?

Maşallah darısı bizlere

Bende perşembe kontrolden sonra zorlamayı düşünüyorum aman o nasıl bel ağrısı eşim ztn sürahi nine gibi yürüosun diyo, eğlence çıktı adama. Yok annen gibi yürüyorum dicem olmayacak

Ben hastanede hemen sılıkonu taktım hemen aldı canım sukur sımdi bugun sılıkonsuz alıyo ya o bebekle alakalı memeyı almyan bebek gıbı işte sılıkonuda almıyo benım kızım masallah sorun cıkarmadı kesınlıkle zorla olmadı sag hep ver arkadasımın 3 ay almadı sonra aldı cok zor

bende lohusalık sürecinde kuran açıcam inşAllah sürekli en çok o güvende hissettirir çünkü kuran okunan yere gelemez hiçbirşey.

oksijensiz kalma riski olmasa bekleriz ama bizim alternatifimiz yok sağlıkla doğsunlar önemli olan o cnm

Evet çok zor gece uykudan kalk ısıt ver 3 saatte bir sağ geceleri çok zor iyikii Allahtan annem var . o bebege bakıyor ben hazırlıyorum tek olsam yetişemem heralde acıkınca çok bağırıyor bazen inatla yarım saate bir kalktığı oluyor inşallah bende pes etmiyorum deneme yapıyorum benimde çok geç olmadan tutsa bari

Hihi benimki de kanala filan girmemiş , zorlamaya başlıcam perşembeden itibaren yürüme squat filan da inşallah belim çıkmaz çooook zorlanıyorum yürürken
Benimki de girmemiş, giresi yok gibi Eşimle gezip tozuyoruz bol bol. Arkadaşlarımıza, Sinemaya, kafelere gidiyoruz. Hiç kasmıyorum kendimi. Her şey olacağına varıyor.

Sabır bana hemsıre demıstı mucadele verecksın diye zor evet ama mahrum bırakmıyosun benım kide hemen krize giriyo tabı sen hazırla et sabret canım olsun vak sutun var en azından

Mayis basinda ise başlaycam iki ay yarım gun soraki hadi eyvallah ücretsiz izin inşallah.

Ne güzel bir doğum olmuş maşallah. Allah analı babalı büyütsün inşallah. Seni yeniden burada görmek güzel :)
Teşekkür ederimm darısı bekleyen herkesin başına olsun :) tabiki kolay değil ama kısa sürmesi avantaj oldu bana.
İnşAllah canım hayırlısı neyse o olsun. C.tesi doğumu başlatabilirler suni alacak kıvamada gelsem razıyım yoksa sezeryan olucak.
Bebeğin için hangisi iyi olacaksa öyle olsun, normal doğumla da hemen toparlanamayabiliyor insan. Çok kafana takma oldu olmadı diye.
Maşallah darısı bizlere
Amin canım daha kolay olur inşallah sizin.

Ezmu0810 canım içim yandı dün.Allah sana ve eşine sabırlar versin.çok üzüldüm.ben de 4 düşük yaptım.benm üzüntüm sennkinin yanından geçmez.sen umarım en kısa zamanda toparlanırsın.inşallah Rabbim en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder canım benimm.

Benimki de girmemiş, giresi yok gibi Eşimle gezip tozuyoruz bol bol. Arkadaşlarımıza, Sinemaya, kafelere gidiyoruz. Hiç kasmıyorum kendimi. Her şey olacağına varıyor.
Ne güzel ben o kdr yapamıyorum aşırı yoruluyorum kasılıyorum filan değişik şeyler, evde durmayada alışmamışım değişik geliyor bide kv yanımda daha ne olsun

Auralee seni buralarda görmek ne güzel :) hep yaz artık.tecrübeli annelere ihtiyacımız var.

konuyu açmıcam ama dünkü olayla ilgili ben seni çağırdım mı Allah aşkına??

Ayrıca kızlar bişi sorcam . Bebişiniz hareket ettiğinde mesela itme hareketinde hiç çıt sesi duyuyu musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…