- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #43.001
Korkma canım bedenımızden can cıktı ve bu tarz seyler lohusayken. Cok yoklar besmelesiz hıcbıse yapmaÖyleymiş canm 40 gün bi aramız çukurda okuyorlar da bebeği de benide ne varsa anlamadım çekeceğimiz var heralde
Sağol cnm . ya bisi sorcam senin de gogus ucun yoktu slkonla emziriyodun değilmi . slkonla baya emiyormu benimki slkonla da emmiyor . enfazla bi dk zorla . nasıl yaptın . ben hastaendeykende hemşireler slkonla tutturamadı. evde deniyorum sürekli . gayet sütte geliyor ama beyefendi itiyorKorkma canım bedenımızden can cıktı ve bu tarz seyler lohusayken. Cok yoklar besmelesiz hıcbıse yapma
Durumumuz aynı hemen hemen bende ç.tesi kontrole kadar zorlicam kendimi belki açıklık yumuşama olur yoksa sezeryana kalıcam bende mecbur Allah biz kalanları bi avazda kurtarsın.
maşAllah darısı başımıza cnm ya. Bende servisk bile kısalmamış odamı birden kısalır acaba çok merak ediyorum. Çok istiyorum normali.
Benim de henüz doğuma dair bi belirti yok aşağıda inmedigi için doktor vajinal muayeneye bile gerek duymadı ,bende perşembe gidicem epidural sezeryan isticem normalden vazgeçtim galiba
O çok önemli ben de sordum bende de aynı mantık o kdr para vercez gelir herhalde diyordum çok şükür hangi gün saat kaç olursa olsun geliyormuş :)) sen hangi hastanede yapacaksın doğumu?Ben varım canım. Gününü bekler bence benimki.
Dün hastaneye fiyat pazarlığına gittim. Normal doğum istiyorum ama doktoruma hiç sormamistim 7/24 geliyormu diye. Hastane yetkililerine sordum sonuçta o kadar para verip acil doktorlarına kalmak var . Neyseki 7/24 kendi doktorumuz geliyormus :)) çok mutlu oldum.
Maşallah darısı bizlereBu arada doğum yapacak arkadaşlar ben erken doğum riski kalktıktan sonra yürüyebildim ancak. Ama o 1 hafta inanılmaz derecede yürüdüm. Çok ağırlaşmıştım 10 dkda bir dinlendim ama bütün günüm dışarıdaydı ve 2 günde 1 paket hurma yiyordum. Yine 6 saatimi dışarıda geçirdiğim bir gün geldi bizim kız. Evde sancıları hissetmedim kasılma olarak geldi, 2 saat takip edip hastaneye geçtik güle oynaya ve 3 saat sonra kızım kucağımdaydı. Gittiğimde 6-7 cme ulaşmıştı açıklık.
Bende perşembe kontrolden sonra zorlamayı düşünüyorum aman o nasıl bel ağrısı eşim ztn sürahi nine gibi yürüosun diyo, eğlence çıktı adama. Yok annen gibi yürüyorum dicem olmayacakAynen dün yürürken benimde belim ve karnım kazıldı hep. Dura dura yürüdüm. Ama yine de bugün tekrar yürüyeceğini. Tetiklemek zorlamak lazim biraz. doktora sordum yürüyünce filan böyle ağrım oluyor birşey olurmu diye. Hiç bisiklet olmaz dedi. Bu haftadan itibaren biraz zorlayabilir sin. 15 dk yuruyup 10 dk dinlenmek şartıyla dedi.
Ben hastanede hemen sılıkonu taktım hemen aldı canım sukur sımdi bugun sılıkonsuz alıyo ya o bebekle alakalı memeyı almyan bebek gıbı işte sılıkonuda almıyo benım kızım masallah sorun cıkarmadı kesınlıkle zorla olmadı sag hep ver arkadasımın 3 ay almadı sonra aldı cok zorSağol cnm . ya bisi sorcam senin de gogus ucun yoktu slkonla emziriyodun değilmi . slkonla baya emiyormu benimki slkonla da emmiyor . enfazla bi dk zorla . nasıl yaptın . ben hastaendeykende hemşireler slkonla tutturamadı. evde deniyorum sürekli . gayet sütte geliyor ama beyefendi itiyorslkonla alışsaydi bari .s.s
bende lohusalık sürecinde kuran açıcam inşAllah sürekli en çok o güvende hissettirir çünkü kuran okunan yere gelemez hiçbirşey.Cıddenmi ya sen kendını okuma canım bende okuyodum bız adetli gıbıyız kan gelıyoya ondan eşin okusun bizim evde kurab okuyan kalem var hatım yapıyo bastan kızımın basında hergun sende olmadı Bılgısayrdan falan ac bakara suresi cok iyi bu tarz seyler ıcın yatak odanda ac bebegın yanında bıraz uzun 3 saat yaklasık ama cok iyidir lohusayken yoklarlarmıs allah muhafaza suan herseye acıgız cunku
oksijensiz kalma riski olmasa bekleriz ama bizim alternatifimiz yok sağlıkla doğsunlar önemli olan o cnmHayırlısı olsun artık. Doktora kalsa çok beklemeyecek aslında, ben normali istiyorum diye bekliyor kadın ama yok yani gelesi o belli:) birde artık riske de atmak istemiyorum ben.
Benim yine de kontrol etti belki suni sancı kullanabiliriz diye ama yoktu hiç imkanı. Çok istediğim için 2 gün daha beklicez ama yüksek ihtimalle sezeryan olcak gibi gözüküyor.
Bana da öyle geliyor acaba doğurmayan kaç kişi kaldık ki :)
Evet çok zor gece uykudan kalk ısıt ver 3 saatte bir sağ geceleri çok zorBen hastanede hemen sılıkonu taktım hemen aldı canım sukur sımdi bugun sılıkonsuz alıyo ya o bebekle alakalı memeyı almyan bebek gıbı işte sılıkonuda almıyo benım kızım masallah sorun cıkarmadı kesınlıkle zorla olmadı sag hep ver arkadasımın 3 ay almadı sonra aldı cok zor
Hihi benimki de kanala filan girmemiş , zorlamaya başlıcam perşembeden itibaren yürüme squat filan da inşallah belim çıkmaz çooook zorlanıyorum yürürkenBennn...Bebek daha Doğum kanalında bile değil. Annesi gibi eli ağır
Benimki de girmemiş, giresi yok gibiHihi benimki de kanala filan girmemiş , zorlamaya başlıcam perşembeden itibaren yürüme squat filan da inşallah belim çıkmaz çooook zorlanıyorum yürürken
Sabır bana hemsıre demıstı mucadele verecksın diye zor evet ama mahrum bırakmıyosun benım kide hemen krize giriyo tabı sen hazırla et sabret canım olsun vak sutun var en azındanEvet çok zor gece uykudan kalk ısıt ver 3 saatte bir sağ geceleri çok zoriyikii Allahtan annem var . o bebege bakıyor ben hazırlıyorum tek olsam yetişemem heralde acıkınca çok bağırıyor bazen inatla yarım saate bir kalktığı oluyor inşallah bende pes etmiyorum deneme yapıyorum benimde çok geç olmadan tutsa bari
Mayis basinda ise başlaycam iki ay yarım gun soraki hadi eyvallah ücretsiz izin inşallah.Ya ben su durumda bıle calısmaya calısıyorım uyurken zaten artık evden calısacakmısım babam oyle dedi kızını kendın buyut dedi o kadar mutluyumki :) ben eşime kıyamıyorum gece cok zorlanırsam uyandırıyorum sabah işe gıdıyo bixe susturamıyoki :)
Teşekkür ederimm darısı bekleyen herkesin başına olsun :) tabiki kolay değil ama kısa sürmesi avantaj oldu bana.Ne güzel bir doğum olmuş maşallah. Allah analı babalı büyütsün inşallah. Seni yeniden burada görmek güzel :)
Bebeğin için hangisi iyi olacaksa öyle olsun, normal doğumla da hemen toparlanamayabiliyor insan. Çok kafana takma oldu olmadı diye.İnşAllah canım hayırlısı neyse o olsun. C.tesi doğumu başlatabilirler suni alacak kıvamada gelsem razıyım yoksa sezeryan olucak.
Amin canım daha kolay olur inşallah sizin.Maşallah darısı bizlere
3 ayda sutunde azalma oldumu peki?Valla arkadsım 3 ay sagıp verdı biberonla ve sonra bebegı kndı aldı memeyi canım cok ugrastı simdi rahatladı bıturlu almamıstı
Ne güzel ben o kdr yapamıyorum aşırı yoruluyorum kasılıyorum filan değişik şeyler, evde durmayada alışmamışım değişik geliyor bide kv yanımda daha ne olsunBenimki de girmemiş, giresi yok gibiEşimle gezip tozuyoruz bol bol. Arkadaşlarımıza, Sinemaya, kafelere gidiyoruz. Hiç kasmıyorum kendimi. Her şey olacağına varıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?