2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Benim de henüz doğuma dair bi belirti yok aşağıda inmedigi için doktor vajinal muayeneye bile gerek duymadı ,bende perşembe gidicem epidural sezeryan isticem normalden vazgeçtim galiba
Epidural nasil bilmiyorum spinal anatezi ile doğum yaptım. Komple bayitmadim uc gün sora anca toparladim epidurali denemek istedim bi hafta kendine gelemiyo dediler korktum. Narkoz bi hafta sora gitti o tikanik felan kalmadi rahatim dikis agrisi oluyor ama bebekle ugrasinca unutuyorum agriyi.

Sabır bana hemsıre demıstı mucadele verecksın diye zor evet ama mahrum bırakmıyosun benım kide hemen krize giriyo tabı sen hazırla et sabret canım olsun vak sutun var en azından
Aynen cnm süt var da en azından anne sütü içiyor çok arada geceleri iki kere mama veriyorum oda uyusun diye

O çok önemli ben de sordum bende de aynı mantık o kdr para vercez gelir herhalde diyordum çok şükür hangi gün saat kaç olursa olsun geliyormuş :)) sen hangi hastanede yapacaksın doğumu?

Valla haftasonu filan gelmiyor deselerdi. Cepte başka bir hastaneyi tutacaktım. Medicalpark Göztepe canım :)

Bende perşembe kontrolden sonra zorlamayı düşünüyorum aman o nasıl bel ağrısı eşim ztn sürahi nine gibi yürüosun diyo, eğlence çıktı adama. Yok annen gibi yürüyorum dicem olmayacak

Benim normalde göre hiç bel ağrım yok. Çok yürüyünce veya ayakta kalınca agri saplanıyor ama 5 dk dinlenince geçiyor. Ama yurudugum gun çok kasilmam oluyor.

Valla haftasonu filan gelmiyor deselerdi. Cepte başka bir hastaneyi tutacaktım. Medicalpark Göztepe canım :)

Bi arkadaş orda yaptı doğumunu, çok memnundu hastaneden ve doktorundan.

Benim normalde göre hiç bel ağrım yok. Çok yürüyünce veya ayakta kalınca agri saplanıyor ama 5 dk dinlenince geçiyor. Ama yurudugum gun çok kasilmam oluyor.

Ben yürüyüyünce başlıyor ama senin doktorun dediği gibi 15 dk yürüyüp 10 dk dinlenmeyle olabilir gibi geldi, hadi bakalım :)

Amin canım normal olursa ne ala olmazsa yapacak birşey yok zaten sağlıkla gelsin sadece onu düşünüyorum :)). Sen tecrübeli anne sin cnm normal yapanlara sorucaktım sana sorayım bari doğumda hastanenin verdiği önlüğümü giydin yoksa kendi geceliğini giymene izin verdilermi

Bi arkadaş orda yaptı doğumunu, çok memnundu hastaneden ve doktorundan.

Ben yürüyüyünce başlıyor ama senin doktorun dediği gibi 15 dk yürüyüp 10 dk dinlenmeyle olabilir gibi geldi, hadi bakalım :)

Benim tüm doktorların o hastanede canım. Genel olarak hastaneden memnunum. Doktorum dan da menmundum hiç arayışa girmedim. Benim arkadaşlardan da orada doğum yapan var. Onlarda memnun. İnşallah bizde memnun ayrılırim.

Yaaa cok iyiymiş simdilik 3hurma yiyorum canım 7 ye cıkartsammı.normalde pek sevmiyorum ama faydalıymıs sanırım

İnşallah canım, hayırlısıyla sağlıkla bi kavuşsaydık bebişlere

Hihi benimki de kanala filan girmemiş , zorlamaya başlıcam perşembeden itibaren yürüme squat filan da inşallah belim çıkmaz çooook zorlanıyorum yürürken
Bu hareketler kanala girdikten sonra faydalı degilmi?Yani kafası kanalda değilken napsak boş gibi geliyor,doktorlar ne diyor bu konuda soraniniz oldumu

Bu hareketler kanala girdikten sonra faydalı degilmi?Yani kafası kanalda değilken napsak boş gibi geliyor,doktorlar ne diyor bu konuda soraniniz oldumu
Benimki kanala girmemişti, ama doktor ufak ufak başla demişti geçen hafta. Perşembe kontrol var, perşembeden sonra zorlucam, sorarım doktora da, çok geçe de kalmasınlar, Allah korusun kaka yapma muhabbeti var.

Ne yapiyorsun peki canim? Benim de yok ucum ve silikonla veriyorum almiyo. Biberon veriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…