2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Bugün tekrar dr gittim ve bebek kafa çevresi hiç büyümemiş 32 haftalık olarak kalmış ben 37. Haftadayım ne yapsam ne desem bilmiyorum umutlarim resmen durdu ne yapacağımı bilmiyorum

Ezmu0810 Rabbim yardimcin olsun.. ne yazsak boş Rabbim içindeki acıyı dindirsin. Dünden beri ne yazsam ne desem diye düşündüm ama yok kelimeler tükeniyor. Cennette bekliyor meleğin seni bir gün kavuşacaksın ona hep yaz bize içini dök. Allah'a emanet ediyorum seni

Kızlar bana çok pahallı olmayan işimi görecek bir pompa önerebilir mısınız goguslerim akıyor sağmam lazım. Ve nasıl saklanıyor süt sonra nasıl kullanılıyor

Haha tecrübe sıfır valla bende bol ağlama krizli takılıyoruz bugün.. valla ben orda doktoru kötülediğini görünce dayanamadım kaç aylık sessizliğimi bozdum. O konuda hassasım laf dedirtmem benim gibi canı kıymetliye normal doğum yaptırabilmiş bi insandan bahsediyoruz
Yaaa cok iyiymiş simdilik 3hurma yiyorum canım 7 ye cıkartsammı.normalde pek sevmiyorum ama faydalıymıs sanırım
Valla ben hiç saymadım elime geçtikçe yedim. Faydası olmuştur mutlaka :) bu iri olanları var ya bol etli, onlardan yemiştim

69 la doğuma girdim 18 günde 59 kiloya indim daha veriyorum ama eksi yanını söyleyim karnım heryerim çatlak dolu
Oy ne güzel 50lere düşmüşsün. Ben de 64 olmuşum 73le doğuma gitmiştim. Ama göbeğin şekli şemali bi ilginç. Çatlak zaten vardı görünmeyenler de piyasaya çıktı. Bir de jöle gibi ortası göçük enteresan bi göbek.. çizgi de kaybolmadı

Aynı söylediğin gibi göbek deliğim bi tuhaf kocaman oldu ortasi gocuk kararma oldu göbek çizgim benimde gitmedi

Kızlar bana çok pahallı olmayan işimi görecek bir pompa önerebilir mısınız goguslerim akıyor sağmam lazım. Ve nasıl saklanıyor süt sonra nasıl kullanılıyor
Cnm öncelikle bütcen nedir cok cesit war manueller uygun ama biraz daha ugrasması daha fazla saklamak icinde uzun wadeli saklamak istiosan poşetler war tek kullanımlık süt saklama poşetler lansinoh awent her markada war nerdeyse bide kaplar war onları dönüsümlü sürekli kullanablrsn donduradabilirsn tercih meselesi bende kapta war poşette daha doğurmadgm icin hangisi kullanslı olcak bisi diemiorm :)

Bugün tekrar dr gittim ve bebek kafa çevresi hiç büyümemiş 32 haftalık olarak kalmış ben 37. Haftadayım ne yapsam ne desem bilmiyorum umutlarim resmen durdu ne yapacağımı bilmiyorum
Tek bir doktorun ölçümü mü bunlar? Başka yere görünebildin mi acaba.

Bende 74-75 le gırdım 62 ile hamıle kalmıstım suan 64 Üm ama uzunum ve basenım var yanı hep zayıftım 62 de olsam. Benımde ortası jöle gıbı bı toplasa o da cok sertti benım karnım ama hıc catlamadım dogum sonrası doktorumda dedi cok sukur :) buarada artık yazmana cok sevındım canım :)

Kuzum benim arkadaşımdan aldığım öneri çalışmıyorsan ve sütünün gelme problemi yoksa ki maşaallah senin de yok belli ki, manuellerden alabilirsin dedi. O mesela bana lansinoh manuel pompa önerdi, 50 tl nette. Yormuyor mu dedim, 10 dk da gayet güzel sağıyorsun baya da çıkıyor, hiç yormuyor dedi. Ben daha almadım ama ihtiyacım olursa mesela benim tercihim o olcak. Süt saklamak için de poşetler var sanırım, üzerine tarih vs yazılıyor. Lansinohun internet sitesinde de süt saklamak ile ilgili baya bilgiler varmış, oraya da bakabilirsin ayrıca:)

Ay seni burda görmek ne güzel, pozitif cıvıl cıvıl maşaallah :))

Korse kullanıyor musun canım, yani doğum yaptığımdan değil he:) korse iyi toparlıyor dediler onun için soruyorum ben de:)

Sen korse de kullanıyordun dimi canım? Korse ile toparlayamıyor muyuz ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…