2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
gelsene canım sen banlandın miki? Hakaret eden sen degıldınki neden banlanmıssın?

Evet ama öyle uygun bulunmuş boynumuz kıldan ince :)

Bugün tekrar dr gittim ve bebek kafa çevresi hiç büyümemiş 32 haftalık olarak kalmış ben 37. Haftadayım ne yapsam ne desem bilmiyorum umutlarim resmen durdu ne yapacağımı bilmiyorum

Neden olabilirmiş acaba?? Doktorun nasıl yorumluyor.hemen ümitsizliğe kapılma.dopum için ne dedi?

Kızlar bana çok pahallı olmayan işimi görecek bir pompa önerebilir mısınız goguslerim akıyor sağmam lazım. Ve nasıl saklanıyor süt sonra nasıl kullanılıyor
Ne güzel sütün bol demekki.aslında ben bi ara 2. El alacaktım internetten.sonra sağlıklı olmaz die vazgeçtim.manuel olanlardan alabilirsn. Lansinoh ve avent iyi diye biliyorum.

Kızlar doğum sonrası kilolar ne alemde açayım mı konusunu
Enn merak ettiğim konu :) hadii dökülün bakimm.doğumdan sonra eski kotlarımı elbiselerimi giymek istiyorummmmm

Ayy teşekkür ederim :) ben 55le hamile kaldım, 53lere inip 73e çıktım ay ama ben hamileliği özledim niye bilmem. Son zamanlar çok isyandaydım halbuki.
Ne güzel ama çatlamamam. Benim çatlaklar çok fazla ne yazık ki. Olsun diyorum artık kızımdan hatırq :)
Heheh teşekkğr ederimm :)) bakma burda yazıyorum böyle de doğumdan sonraki 5 gün beni görsen böyle demezdin lohusa depresyonunun dibine vurmuştum. Hala pek sağlam sayılmam. Korse işini baya salladım ben açıkçası. İlk günler karnımın acısından dokunmak bile istemedim, şimdi de çocukla uğraşmaktan değil korse hiç kendimle ilgilenemiyorum, pek içimden de gelmiyor. Toparladı yine göbek tabi, ilk hali gibi kalmadı. Moral bozanlara inat olsun korse takmazsam sonsuza kadar kalırmış o göbek doğumdan yeni çıktım bismillah daha hemen göbeğin kalmış gitmemiş bile diyenler oldu şaka gibiydi. Sanki gözğm göbek görüyor o an Yani ne zannediyosun ki sanki senin hemen gitmişti :)

O pompaların parçaları satılıyor ebebekte 55 tlye. Sütün değdiği yerler sıfır alınabilir yani, zaten asıl pahalı olan da motor olduğu için ikinci el mantıksız değil bence :) ben de 3. Elden kullanıyprum ablamınkini.

Bu arada 40 çıkınca giyilir bence eski kıyafetler :) şu an hala karnımı hassas hissediyorum düşük bel giyemiyorum o yğzden

Ay o kadar da olur kuzum ya, kolay mı yani biraz gel gitler de hakkımız çok kendini dinlemicen sanırım ama ne kadar mümkün bilemiyorum tabi. Sal gitsin valla artık :)) e millet baya sonra da takıyor ya, en kötü bir kaç ay sonra kendini hazır hissettiğinde takıverirsin, toparlar her türlü:) ay sorma "bir tane de içerde mi kaldı eheh" gibi saçma salak espri yaptığını sanan insanlar da oluyor sağolsunlar Ters cevap veririm diye korkuyorum öyle insanlara ama yapcak bişey yok valla :)

Bugün tekrar dr gittim ve bebek kafa çevresi hiç büyümemiş 32 haftalık olarak kalmış ben 37. Haftadayım ne yapsam ne desem bilmiyorum umutlarim resmen durdu ne yapacağımı bilmiyorum

Canım küçüklükle mikrosefali birebir doğru orantılı değil ki. Hemen yüreğini karartma, bu kadar olumsuz düşünme. Sonuçta ölçüleri tam olup da zeka geriliği de olabilir bilemeyiz ki. Umutlarım durdu diyip bu kadar kendini yıpratma.

Canım lütfen strese girme bebişte etkileniyor.nette biraz baktım.yanılma ihtimalleride oluyor.sakin ol.dua ediyorum senin bebeginede.inş cok saglıklı dogar

Korse kullandınızmı?

Esela12 ruzigarr kızlar sütü sagdiginizda kaç cc çıkıyor iki gogusunuz toplamda bi de kaç saat arayla kaç cc veriyorsunuz
Sol gögsümden 30 cc sağ gögsümden 120 cc 3 4 saate bir sagıyorum . benimkisi belli deil yarım saatte de kalkıyor 3 saatte de 60 cc 90 cc arası içiyor. . kısa saatte kalktığı zaman daha az veriyorum .

Tabı canım ortada cok kucuk kaldı karın agrım oluyo adet gıbı kasılmalar oluyo galıba toplanıyo o sekılde :)

Hamilelikte de rahim büyürken ağrılarımız olurdu, şimdi küçülürken de oluyor demek ki. Allahın mucizesi, vücut kendisini öncesine bir şekilde çeviriyor işte:)

Kızlar sezeryan dıkısleriniz nasıl ? 20. Gunum bugun dun daha kızarıktı yıne batıkonlayıkca hafıf hafıf kızarıklık kaldı kıyafetlerim hep oraya oturuyo ondan oldu galıba sizde nasıl

Hamilelikte de rahim büyürken ağrılarımız olurdu, şimdi küçülürken de oluyor demek ki. Allahın mucizesi, vücut kendisini öncesine bir şekilde çeviriyor işte:)
Aynencanım doktoruma hastanede soylemıstım kasıklarım agrıyo karnım agrıyo o da normal rahım kasılmalarla toplanacak demişti şükür rabbıme hamılelıkte cok cektım bunlar bıse degıl canım ben ameluyattan cıkınca bıle doktorum demstı agrın var ama sen heyecanından hıssetmıosn dusun artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…