- 23 Haziran 2012
- 1.788
- 808
- 323
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #43.061
gelsene canım sen banlandın miki? Hakaret eden sen degıldınki neden banlanmıssın?
Bugün tekrar dr gittim ve bebek kafa çevresi hiç büyümemiş 32 haftalık olarak kalmış ben 37. Haftadayım ne yapsam ne desem bilmiyorum umutlarim resmen durdu ne yapacağımı bilmiyorum
Ne güzel sütün bol demekki.aslında ben bi ara 2. El alacaktım internetten.sonra sağlıklı olmaz die vazgeçtim.manuel olanlardan alabilirsn. Lansinoh ve avent iyi diye biliyorum.Kızlar bana çok pahallı olmayan işimi görecek bir pompa önerebilir mısınız goguslerim akıyor sağmam lazım. Ve nasıl saklanıyor süt sonra nasıl kullanılıyor
Enn merak ettiğim konu :) hadii dökülün bakimm.doğumdan sonra eski kotlarımı elbiselerimi giymek istiyorummmmmKızlar doğum sonrası kilolar ne alemdeaçayım mı konusunu
Ayy teşekkür ederim :) ben 55le hamile kaldım, 53lere inip 73e çıktımBende 74-75 le gırdım 62 ile hamıle kalmıstım suan 64 Üm ama uzunum ve basenım var yanı hep zayıftım 62 de olsam. Benımde ortası jöle gıbı bı toplasa o da cok sertti benım karnım ama hıc catlamadım dogum sonrası doktorumda dedi cok sukur :) buarada artık yazmana cok sevındım canım :)
Heheh teşekkğr ederimm :)) bakma burda yazıyorum böyle de doğumdan sonraki 5 gün beni görsen böyle demezdin lohusa depresyonunun dibine vurmuştum. Hala pek sağlam sayılmam. Korse işini baya salladım ben açıkçası. İlk günler karnımın acısından dokunmak bile istemedim, şimdi de çocukla uğraşmaktan değil korse hiç kendimle ilgilenemiyorum, pek içimden de gelmiyor. Toparladı yine göbek tabi, ilk hali gibi kalmadı. Moral bozanlara inat olsun korse takmazsam sonsuza kadar kalırmış o göbekKuzum benim arkadaşımdan aldığım öneri çalışmıyorsan ve sütünün gelme problemi yoksa ki maşaallah senin de yok belli ki, manuellerden alabilirsin dedi. O mesela bana lansinoh manuel pompa önerdi, 50 tl nette. Yormuyor mu dedim, 10 dk da gayet güzel sağıyorsun baya da çıkıyor, hiç yormuyor dedi. Ben daha almadım ama ihtiyacım olursa mesela benim tercihim o olcak. Süt saklamak için de poşetler var sanırım, üzerine tarih vs yazılıyor. Lansinohun internet sitesinde de süt saklamak ile ilgili baya bilgiler varmış, oraya da bakabilirsin ayrıca:)
Ay seni burda görmek ne güzel, pozitif cıvıl cıvıl maşaallah :))
Korse kullanıyor musun canım, yani doğum yaptığımdan değil he:) korse iyi toparlıyor dediler onun için soruyorum ben de:)
O pompaların parçaları satılıyor ebebekte 55 tlye. Sütün değdiği yerler sıfır alınabilir yani, zaten asıl pahalı olan da motor olduğu için ikinci el mantıksız değil bence :) ben de 3. Elden kullanıyprum ablamınkini.Evet ama öyle uygun bulunmuş boynumuz kıldan ince :)
Neden olabilirmiş acaba?? Doktorun nasıl yorumluyor.hemen ümitsizliğe kapılma.dopum için ne dedi?
Ne güzel sütün bol demekki.aslında ben bi ara 2. El alacaktım internetten.sonra sağlıklı olmaz die vazgeçtim.manuel olanlardan alabilirsn. Lansinoh ve avent iyi diye biliyorum.
Enn merak ettiğim konu :) hadii dökülün bakimm.doğumdan sonra eski kotlarımı elbiselerimi giymek istiyorummmmm
Heheh teşekkğr ederimm :)) bakma burda yazıyorum böyle de doğumdan sonraki 5 gün beni görsen böyle demezdin lohusa depresyonunun dibine vurmuştum. Hala pek sağlam sayılmam. Korse işini baya salladım ben açıkçası. İlk günler karnımın acısından dokunmak bile istemedim, şimdi de çocukla uğraşmaktan değil korse hiç kendimle ilgilenemiyorum, pek içimden de gelmiyor. Toparladı yine göbek tabi, ilk hali gibi kalmadı. Moral bozanlara inat olsun korse takmazsam sonsuza kadar kalırmış o göbekdoğumdan yeni çıktım bismillah daha hemen göbeğin kalmış gitmemiş bile diyenler oldu şaka gibiydi. Sanki gözğm göbek görüyor o an Yani ne zannediyosun ki sanki senin hemen gitmişti :)
Bugün tekrar dr gittim ve bebek kafa çevresi hiç büyümemiş 32 haftalık olarak kalmış ben 37. Haftadayım ne yapsam ne desem bilmiyorum umutlarim resmen durdu ne yapacağımı bilmiyorum
Canım lütfen strese girme bebişte etkileniyor.nette biraz baktım.yanılma ihtimalleride oluyor.sakin ol.dua ediyorum senin bebeginede.inş cok saglıklı dogarBugün tekrar dr gittim ve bebek kafa çevresi hiç büyümemiş 32 haftalık olarak kalmış ben 37. Haftadayım ne yapsam ne desem bilmiyorum umutlarim resmen durdu ne yapacağımı bilmiyorum
Bende cok merak ediyorum cok kilo akan biri olarak dogumda ne kadar gitti ve ilk haftalar nekadar gircek meraktayım:)Kızlar doğum sonrası kilolar ne alemdeaçayım mı konusunu
Korse kullandınızmı?Oy ne güzel 50lere düşmüşsün. Ben de 64 olmuşum 73le doğuma gitmiştim. Ama göbeğin şekli şemali bi ilginç. Çatlak zaten vardı görünmeyenler de piyasaya çıktı. Bir de jöle gibi ortası göçük enteresan bi göbek.. çizgi de kaybolmadı
Kullandım canım son 5 gundur bıraktım bol kalıyo diye 40 gune kadar toplancak dedi doktorumSen korse de kullanıyordun dimi canım? Korse ile toparlayamıyor muyuz ya
Kullandım canım son 5 gundur bıraktım bol kalıyo diye 40 gune kadar toplancak dedi doktorum
Tabı canım ortada cok kucuk kaldı karın agrım oluyo adet gıbı kasılmalar oluyo galıba toplanıyo o sekılde :)O zaman süper:)) zaten bol kalıyorsa demek ki maşaallah baya gitmiş karnın.
Selam şekerimmmm :)
Sol gögsümden 30 cc sağ gögsümden 120 cc 3 4 saate bir sagıyorum . benimkisi belli deil yarım saatte de kalkıyor 3 saatte de 60 cc 90 cc arası içiyor. . kısa saatte kalktığı zaman daha az veriyorum .
Tabı canım ortada cok kucuk kaldı karın agrım oluyo adet gıbı kasılmalar oluyo galıba toplanıyo o sekılde :)
Aynencanım doktoruma hastanede soylemıstım kasıklarım agrıyo karnım agrıyo o da normal rahım kasılmalarla toplanacak demişti şükür rabbıme hamılelıkte cok cektım bunlar bıse degıl canım ben ameluyattan cıkınca bıle doktorum demstı agrın var ama sen heyecanından hıssetmıosn dusun artık :)Hamilelikte de rahim büyürken ağrılarımız olurdu, şimdi küçülürken de oluyor demek ki. Allahın mucizesi, vücut kendisini öncesine bir şekilde çeviriyor işte:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?