- 1 Eylül 2011
- 2.728
- 2.715
- 448
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #43.081
Yok canim direnç fl haftasıyla uyumlu latin çevresi 1 hafta kadar geride kafası buyumedigi için beyni de gelişmiyoryumiti canım karın çevresi ve FL demi geriden geliyor sende direnç varmıydı
Dr lar mikrosefali diyor ama herhangi bir sıkıntı olup olmayacağı doğmadan belli olmaz diyorlar kafa çapı büyümedigi için beyni de büyümüyor mental bir sıkıntısı olup olmadığı doğduktan sonra belli olacakEvet ama öyle uygun bulunmuş boynumuz kıldan ince :)
Neden olabilirmiş acaba?? Doktorun nasıl yorumluyor.hemen ümitsizliğe kapılma.dopum için ne dedi?
Ne güzel sütün bol demekki.aslında ben bi ara 2. El alacaktım internetten.sonra sağlıklı olmaz die vazgeçtim.manuel olanlardan alabilirsn. Lansinoh ve avent iyi diye biliyorum.
Enn merak ettiğim konu :) hadii dökülün bakimm.doğumdan sonra eski kotlarımı elbiselerimi giymek istiyorummmmm
Aynencanım doktoruma hastanede soylemıstım kasıklarım agrıyo karnım agrıyo o da normal rahım kasılmalarla toplanacak demişti şükür rabbıme hamılelıkte cok cektım bunlar bıse degıl canım ben ameluyattan cıkınca bıle doktorum demstı agrın var ama sen heyecanından hıssetmıosn dusun artık :)
Vajinama iğne batırıyorlar sanki. Bu da mo doğum belirtisi değil 
İmza: 40+4'den bildiren anne adayı
Doğrudur:) benim de sezeryan olcak gibi duruyor, bugün de doktoruma sordum, öyle ızdırap vercek ağrıların olmuyor öyle düşünme, normal de ağrın oluyor, ağrısız değil ki o da dedi. Bakalım ilk evlendiğimde vajinal uçuk ve hemoroid ile uğraşmıştım. Allah düşmanımın başına vermesin ikisi bir arada kabus gibiydi. Onun için benim de dikişlerden gözüm korkmuyor valla :)
Görümcemin öyle iğne batmalarıyla açılması olmuş bak:) herkesin farklı tabi ki umutlandırmak istemiyorum ama sen yazınca o aklıma geldi:))
Ay hadi inşallah. Oturamıyorum batmasından. Ayna tutup baktım ama anlamadım tabi bir şey :) cumaya kadar gelmezse suni sancı verecek doktorum. Kendi sancımla gelsin istiyorum. Hayırlısı hakkımızda.
Allah gönlüne göre versin inşaallah canım. Umarım şu an kendisi gelmek için çabalıyordur:)
Cnm öncelikle bütcen nedir cok cesit war manueller uygun ama biraz daha ugrasması daha fazla saklamak icinde uzun wadeli saklamak istiosan poşetler war tek kullanımlık süt saklama poşetler lansinoh awent her markada war nerdeyse bide kaplar war onları dönüsümlü sürekli kullanablrsn donduradabilirsn tercih meselesi bende kapta war poşette daha doğurmadgm icin hangisi kullanslı olcak bisi diemiorm :)
Kuzum benim arkadaşımdan aldığım öneri çalışmıyorsan ve sütünün gelme problemi yoksa ki maşaallah senin de yok belli ki, manuellerden alabilirsin dedi. O mesela bana lansinoh manuel pompa önerdi, 50 tl nette. Yormuyor mu dedim, 10 dk da gayet güzel sağıyorsun baya da çıkıyor, hiç yormuyor dedi. Ben daha almadım ama ihtiyacım olursa mesela benim tercihim o olcak. Süt saklamak için de poşetler var sanırım, üzerine tarih vs yazılıyor. Lansinohun internet sitesinde de süt saklamak ile ilgili baya bilgiler varmış, oraya da bakabilirsin ayrıca:)
Ay seni burda görmek ne güzel, pozitif cıvıl cıvıl maşaallah :))
Korse kullanıyor musun canım, yani doğum yaptığımdan değil he:) korse iyi toparlıyor dediler onun için soruyorum ben de:)
Kızlar ya ben 1 kilo wermişim normal midir acaba şaşırdım :)60 la hamile kaldm 71,5 cıktm geçen gün bugn 70,5 cıktm enteresan geldi bana :)
En çok ağlama sebebi bebeğime yetemiyoruö düşüncesiydi bende. Çok şükğr şu an duruldum. Bebeğine odaklan dinleme lafları sen :) ben cevap vermedim hiç. Gideceğini biliyorum o göbeğin, doğal süreç bu sonuçta. Birden şişmediği gibi birden inmiyor.Ay o kadar da olur kuzum ya, kolay mı yani biraz gel gitler de hakkımızçok kendini dinlemicen sanırım ama ne kadar mümkün bilemiyorum tabi. Sal gitsin valla artık :)) e millet baya sonra da takıyor ya, en kötü bir kaç ay sonra kendini hazır hissettiğinde takıverirsin, toparlar her türlü:) ay sorma "bir tane de içerde mi kaldı eheh" gibi saçma salak espri yaptığını sanan insanlar da oluyor sağolsunlar Ters cevap veririm diye korkuyorum öyle insanlara ama yapcak bişey yok valla :)
İlk doğum yapınca çok gitmedi. Bir süre ödem de artıyor o yğzden ilk günden umutlanmamak lazım. Ama çocukla uğraştıkça gidiyor hızla.Bende cok merak ediyorum cok kilo akan biri olarak dogumda ne kadar gitti ve ilk haftalar nekadar gircek meraktayım:)
Ayy kalıcam inşallah, ben de özledim sizleri
Yok ben kullanmadım henüz. Yavaş yavaş iniyor sonra alırım korse inşallahKorse kullandınızmı?
Aynayla anlaşılmaz amaa :) içten oluyor o açılma. Ay bence yarın sen haber vereceksin artık :)Ay hadi inşallah. Oturamıyorum batmasından. Ayna tutup baktım ama anlamadım tabi bir şey :) cumaya kadar gelmezse suni sancı verecek doktorum. Kendi sancımla gelsin istiyorum. Hayırlısı hakkımızda.
Deme öyle ya şimdi düşününce çok tatlı geliyor orası bana. Yavruma orada kavuştum. Acılar unutulunca hatırası çok tatlı :)Doğumhane çok stresli bir yer
En çok ağlama sebebi bebeğime yetemiyoruö düşüncesiydi bende. Çok şükğr şu an duruldum. Bebeğine odaklan dinleme lafları sen :) ben cevap vermedim hiç. Gideceğini biliyorum o göbeğin, doğal süreç bu sonuçta. Birden şişmediği gibi birden inmiyor.
İlk doğum yapınca çok gitmedi. Bir süre ödem de artıyor o yğzden ilk günden umutlanmamak lazım. Ama çocukla uğraştıkça gidiyor hızla.
Ayy kalıcam inşallah, ben de özledim sizleri
Yok ben kullanmadım henüz. Yavaş yavaş iniyor sonra alırım korse inşallah
Aynayla anlaşılmaz amaa :) içten oluyor o açılma. Ay bence yarın sen haber vereceksin artık :)
Deme öyle ya şimdi düşününce çok tatlı geliyor orası bana. Yavruma orada kavuştum. Acılar unutulunca hatırası çok tatlı :)
En çok ağlama sebebi bebeğime yetemiyoruö düşüncesiydi bende. Çok şükğr şu an duruldum. Bebeğine odaklan dinleme lafları sen :) ben cevap vermedim hiç. Gideceğini biliyorum o göbeğin, doğal süreç bu sonuçta. Birden şişmediği gibi birden inmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?