2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Kızlar bende 12 kilo almıştım 10. Günde hepsi gitti 12 daha versem düğündeki kiloma anca dönerim bu arada I isimx doğumdan sonra yazdı mi ben mi kaçırdım bir de iki gündür acayip bas ağrım var bu spinalin yan etkisi 2 hafta sonra ortaya çıkarmı ki

Dr lar mikrosefali diyor ama herhangi bir sıkıntı olup olmayacağı doğmadan belli olmaz diyorlar kafa çapı büyümedigi için beyni de büyümüyor mental bir sıkıntısı olup olmadığı doğduktan sonra belli olacak

hepiniz bebislerinize kavustunuz mu arkadaşlar bizim grup dan bile 3 kişi doğum yaptı. heyecan yapıyor kalanlar

Doğrudur:) benim de sezeryan olcak gibi duruyor, bugün de doktoruma sordum, öyle ızdırap vercek ağrıların olmuyor öyle düşünme, normal de ağrın oluyor, ağrısız değil ki o da dedi. Bakalım ilk evlendiğimde vajinal uçuk ve hemoroid ile uğraşmıştım. Allah düşmanımın başına vermesin ikisi bir arada kabus gibiydi. Onun için benim de dikişlerden gözüm korkmuyor valla :)

Vajinama iğne batırıyorlar sanki. Bu da mo doğum belirtisi değil 

İmza: 40+4'den bildiren anne adayı

Görümcemin öyle iğne batmalarıyla açılması olmuş bak:) herkesin farklı tabi ki umutlandırmak istemiyorum ama sen yazınca o aklıma geldi:))

Ay hadi inşallah. Oturamıyorum batmasından. Ayna tutup baktım ama anlamadım tabi bir şey :) cumaya kadar gelmezse suni sancı verecek doktorum. Kendi sancımla gelsin istiyorum. Hayırlısı hakkımızda.

Ay hadi inşallah. Oturamıyorum batmasından. Ayna tutup baktım ama anlamadım tabi bir şey :) cumaya kadar gelmezse suni sancı verecek doktorum. Kendi sancımla gelsin istiyorum. Hayırlısı hakkımızda.

Allah gönlüne göre versin inşaallah canım. Umarım şu an kendisi gelmek için çabalıyordur:)

Kızlar ya ben 1 kilo wermişim normal midir acaba şaşırdım :)60 la hamile kaldm 71,5 cıktm geçen gün bugn 70,5 cıktm enteresan geldi bana :)

Ya öyle düşük fiyatli birşey istiyorum çok işime yaramicak çünkü sadece arada çok sert oluyor goguslerim akıyor o yüzden istiyorum :

Teşekkür ederim canm ona bakayım en iyisi :)

Kızlar ya ben 1 kilo wermişim normal midir acaba şaşırdım :)60 la hamile kaldm 71,5 cıktm geçen gün bugn 70,5 cıktm enteresan geldi bana :)

Evet bana da olmuştu.1,5 kg vermiştim son ayda oluyormuş.ama bebeğim kilo almıştı.sonraki 2 hafta almışım ama ne yazıkki

En çok ağlama sebebi bebeğime yetemiyoruö düşüncesiydi bende. Çok şükğr şu an duruldum. Bebeğine odaklan dinleme lafları sen :) ben cevap vermedim hiç. Gideceğini biliyorum o göbeğin, doğal süreç bu sonuçta. Birden şişmediği gibi birden inmiyor.
Bende cok merak ediyorum cok kilo akan biri olarak dogumda ne kadar gitti ve ilk haftalar nekadar gircek meraktayım:)
İlk doğum yapınca çok gitmedi. Bir süre ödem de artıyor o yğzden ilk günden umutlanmamak lazım. Ama çocukla uğraştıkça gidiyor hızla.
gelsene hoşgeldin cano:)))
Auralee seni burda görmek çok güzel,kal lütfen
Ayy kalıcam inşallah, ben de özledim sizleri
Korse kullandınızmı?
Yok ben kullanmadım henüz. Yavaş yavaş iniyor sonra alırım korse inşallah
Aynayla anlaşılmaz amaa :) içten oluyor o açılma. Ay bence yarın sen haber vereceksin artık :)
Doğumhane çok stresli bir yer
Deme öyle ya şimdi düşününce çok tatlı geliyor orası bana. Yavruma orada kavuştum. Acılar unutulunca hatırası çok tatlı :)

Hayırlısı :)

Maşaallah, bir daha uğramasın inşaallah o düşünceler:)
İnşaallah o dinlememeyi başarabilirim, takıntılı bir insanım ama bebeğimden güç alıcam artık :)

kızlar bugün 36+6 dayım. Muayenem vardı. Diğer bütün değerlerim normal haftasının değerinde olmasına rağmen fl boyu 3 hafta geride. 32.haftadan beri hep böyle. Bebeğimin boyu artık referans değerlern altında kaldı. 46 cm. Doktorum dert etme diyor ama eşim de ben de uzun boyluyuz neden böyle oldu ki? Doğuma az kaldı boyu uzamıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…