- 11 Mart 2016
- 1.060
- 1.127
- 53
- 36
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #43.101
Kızlar ya ben 1 kilo wermişim normal midir acaba şaşırdım :)60 la hamile kaldm 71,5 cıktm geçen gün bugn 70,5 cıktm enteresan geldi bana :)
Ahahaha bu iyiydi ama yok bozulmadı sağlam daha bana lazım dogumdan sonrada tartılcam daha :)Tartı bozulmuştur
inşAllah hiçbir sıkıntı yoktur canım olumlu düşün olumlu olsun hayırlı haberler alırsın inşAllah doğumda ölçümler çok değişiyorYok canim direnç fl haftasıyla uyumlu latin çevresi 1 hafta kadar geride kafası buyumedigi için beyni de gelişmiyor
bende baya merak ettim acaba doğurdumu filan dedim hatta. Selçukluya gitmedim cnm aynı hastanede doktor değiştim Medicana da doğum yapıcam sen nereye gidiyorsun.LifeandFeel canım nasılsın. Naptin ? 2 haftadır foruma çok giremedim. Hala.selcukluda yapmayı mi planlıyorsun dogumu
Ben 56 ile hamile kaldım şuan 72 yim 70 i görmen diyordum ama maalesef çok aldımAhahaha bu iyiydi ama yok bozulmadı sağlam daha bana lazım dogumdan sonrada tartılcam daha :)
Svartbabe cnm o zaman manuel al nadir kullanıcaksan wee olablir 40 tl ciwari arkdsm çantada tasımakmicin almstı lansinoh felan alablrsn o da 80 tldir sanırm indrm kowalarsan daha uygunada bulablrsn
Ben de 55 le kaldım 71 im şuan :) ama yeter bu kadar bence :)Ben 56 ile hamile kaldım şuan 72 yim 70 i görmen diyordum ama maalesef çok aldım
İnş doğumda baya kilon giderde çok uğraşmazsin canımAhahaha bu iyiydi ama yok bozulmadı sağlam daha bana lazım dogumdan sonrada tartılcam daha :)
Yok canim zeytinlikteydim. Orada da telefonum çekmiyordu. O yüzden giremedim foruma .bende baya merak ettim acaba doğurdumu filan dedim hatta. Selçukluya gitmedim cnm aynı hastanede doktor değiştim Medicana da doğum yapıcam sen nereye gidiyorsun.
Ben 56 ile hamile kaldım şuan 72 yim 70 i görmen diyordum ama maalesef çok aldım
Bende 59.90 hamile kaldımBen de 55 le kaldım 71 im şuan :) ama yeter bu kadar bence :)
Canım benim hamileligimde çok stresli geçiyor 14.haftada ikili testim riskli çıktı tam keyifle bir hayal kuracakken hemen içime bir sıkıntı oturuyor. O nedenle seni çok iyi anlıyorum. Acaba erken almaları falan iyi olur mu. Bingildagi çok erken kapanmıştı arkadaşımın bebeğinin operasyon yapacaklardı öyle kötü bişey değilmiş anladığım kadarıyla. Durum böyle olduğu halde beyin gelişimi hiç durmamış gerek kalmamisti. Çok akıllı bir çocuk maasallahArkadaşlar ne kadar zormuş beklemek bilmemek engelli olabileceğini düşünmek birçok şeyin eksik olabileceğini düşünmek tüm heveslerinin yok olması korkmak bense sizin gibi olumlu düşünmeye çalışyorum ama 2 haftada hiç büyümemiş kafa çapı hiç haftalar ilerliyor ama kafa çapı büyümeyince ara açılıyor
En çok ağlama sebebi bebeğime yetemiyoruö düşüncesiydi bende. Çok şükğr şu an duruldum. Bebeğine odaklan dinleme lafları sen :) ben cevap vermedim hiç. Gideceğini biliyorum o göbeğin, doğal süreç bu sonuçta. Birden şişmediği gibi birden inmiyor.
İlk doğum yapınca çok gitmedi. Bir süre ödem de artıyor o yğzden ilk günden umutlanmamak lazım. Ama çocukla uğraştıkça gidiyor hızla.
Ayy kalıcam inşallah, ben de özledim sizleri
Yok ben kullanmadım henüz. Yavaş yavaş iniyor sonra alırım korse inşallah
Aynayla anlaşılmaz amaa :) içten oluyor o açılma. Ay bence yarın sen haber vereceksin artık :)
Deme öyle ya şimdi düşününce çok tatlı geliyor orası bana. Yavruma orada kavuştum. Acılar unutulunca hatırası çok tatlı :)
Inşallah benim için de öyle olur dua dan başka yapacak birşey yokCanım benim hamileligimde çok stresli geçiyor 14.haftada ikili testim riskli çıktı tam keyifle bir hayal kuracakken hemen içime bir sıkıntı oturuyor. O nedenle seni çok iyi anlıyorum. Acaba erken almaları falan iyi olur mu. Bingildagi çok erken kapanmıştı arkadaşımın bebeğinin operasyon yapacaklardı öyle kötü bişey değilmiş anladığım kadarıyla. Durum böyle olduğu halde beyin gelişimi hiç durmamış gerek kalmamisti. Çok akıllı bir çocuk maasallah
Boza o iğne batmalarını ben de yaşıyorumAy hadi inşallah. Oturamıyorum batmasından. Ayna tutup baktım ama anlamadım tabi bir şey :) cumaya kadar gelmezse suni sancı verecek doktorum. Kendi sancımla gelsin istiyorum. Hayırlısı hakkımızda.
Niye bi memeden az cikiyor ya.. Benim de oyle. Ama 80 90 cikarken simdi zzorla 40cc. Azaliyor sanirim emmedigi icin?Sol gögsümden 30 cc sağ gögsümden 120 cc 3 4 saate bir sagıyorum . benimkisi belli deil yarım saatte de kalkıyor 3 saatte de 60 cc 90 cc arası içiyor. . kısa saatte kalktığı zaman daha az veriyorum .
Hiç sorma süriyelilere ücretsiz tüpbebek bile yapılıyor. Doktorlara da acıyorum inan artık hangi birimize yetişsinler sigortada. Konya hospitalde güzel ama doktorları çok yoğun. Belediye hastanesi çok iyi arkadaşlar hep orda doğum yaptılar çoook memnunlar. Hayırlısı olsun hakkımızda. Bende medicanaya bulaştım birkere sistemi filan hep değişti moral altüsts oldu ama benim sıkıntılarım olmasa kendimi atardım başka hastaneye ama artık şimdiden sonra güvenemem başka doktora.İnş doğumda baya kilon giderde çok uğraşmazsin canım
Yok canim zeytinlikteydim. Orada da telefonum çekmiyordu. O yüzden giremedim foruma .
Ben sabit bir yere gitmedim . Sigorta hastanesinde doğum yapicam diye.
Oglumda orada yapmıştım hoşuma gitmişti.
Onda da dün oğlum hastalandi ssk ya gittiğimizde gram ilgisiz olmuş hastane Suriyeliler basmışlar . Onların basması hadi ayrı bisey de doktorlarda değişmiş bize gram ilgisiz davrandı Suriyelilere canım cicim . Bende.cok sinirlendim vazgeçtim. Şirketin bizim hospital ile anlaşması varmış. Orada ki doktorlarıda Bayaa bir ovuyorlar. İki tane akrabamda oradaki bayanda doğum yapmış. . Yarın arayıp konuscam doktorla. Oraya giymeyi düşünüyorum
ben hala zayıf duruyorum kiloları kalça bacaklara sakladım kimse görmesin diyeBende 59.90 hamile kaldım
57 ye düştüm
Şu anda da 68 im
Top gbi bişey oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?