2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Niye bi memeden az cikiyor ya.. Benim de oyle. Ama 80 90 cikarken simdi zzorla 40cc. Azaliyor sanirim emmedigi icin?
Bende de azalma var cnm iki gögusten en fazla 120 150 alıyorum ilk zamanlar daha fazlaydı hep suzuluyordu kıyafet yetiştiremedim kendime . ama şimdi öyle deil akmıyor sagdıkça cikiyor . birinden fazla diğerinden az . göğsümun de diğeri büyük diğeri küçük oldu inşallah düzelir

@Svartbabe canm bak jokerde akşam 10 sabah 10 kampanyası war lansinoh indrime girmş manuel pompa 62 tl olmş süt saklama poşetleride indirime girmiş kaçırma derim :)))

Ben şu kullanıcıdan 45 tl ye almıştım. Üstelik ücretsiz kargo ile. Süt poşetleri, göğüs ucu kremi falan da uygun. Ben hiç sorun yaşamadım bu satıcı ile. Aklınızda olsun.

Boza o iğne batmalarını ben de yaşıyorum inşallah benim için doğum habercisi değildir. Senin için öyle olsun ne kadar sıklıkta hissediyorsun acaba

Oldukça sık hissediyorum bugün. Yürüyüş artından pilates topu üzerinde zıplama yaptım acaba ondan mı bilmiyorum. Yarın doktora gidince belli olacak normal bir şey mi yoksa doğum habercisi mi? Otururken bile zorluk çekiyorum batıyor.

Bilmiyorum oradaki aysel hanıma iyi dediler . Gidip görecem. Bir şekilde çıkacak sonuçta doktor olmazsa evde bile.yaparim diyorum

Sol gögsümden 30 cc sağ gögsümden 120 cc 3 4 saate bir sagıyorum . benimkisi belli deil yarım saatte de kalkıyor 3 saatte de 60 cc 90 cc arası içiyor. . kısa saatte kalktığı zaman daha az veriyorum .
Benim ikisi toplam 60 cc falan 3 saate bir sagiyorum az heralde aslında humana falan da içiyorum napim çoğalması icin

Ya peki deniyor musun bebegi memeye? Ben her defasinda deniyorum ama bagirip cagiriyo kizariyo sinirleniyo offf.. Bugun doktor da dedi sadece sagarsan azalacak diye...

İnşAllah yarın hayırlı haberler alırsın cnm bebişin geliverir kolayca
Bilmiyorum oradaki aysel hanıma iyi dediler . Gidip görecem. Bir şekilde çıkacak sonuçta doktor olmazsa evde bile.yaparim diyorum
git gör cnm dediğin gibi eni sonu çıkıcaklar oradan . Benimde en büyük hayalim evde doğurup hastaneye gitmek işte HAYAL

Öğren bakalım boza ne diyecek. Bu arada açıklığa aynayla bakma olayına koptum alemsin keşke öyle bakınca açıklığı anlasak da hastaneye öyle gitsek

Ya peki deniyor musun bebegi memeye? Ben her defasinda deniyorum ama bagirip cagiriyo kizariyo sinirleniyo offf.. Bugun doktor da dedi sadece sagarsan azalacak diye...
Bende deniyorum hep hergün . yok almiyor bari sılıkonu alsa . onuda almıyor en fazla 3 5 kere çekiyor ağlıyor alıştıramadim

Benim ikisi toplam 60 cc falan 3 saate bir sagiyorum az heralde aslında humana falan da içiyorum napim çoğalması icin
Bende sadece humana iciyorum ama bu Ülker petipor bisküvisi varya kare şekilde . onu humana ya bandırarak yiyorum . bana bebek hemşiresi ye dedi süt yapar dedi . başka yediğim bisi yok

Bende sadece humana iciyorum ama bu Ülker petipor bisküvisi varya kare şekilde . onu humana ya bandırarak yiyorum . bana bebek hemşiresi ye dedi süt yapar dedi . başka yediğim bisi yok
Nolacak bu halimiz çok üzülüyorum günde beş kere falan deniyorum kıpkırmızı oluyor ağlamaktan niye almıyor diye kendimi yedim.bitirdim herkes emzirirken ben niye yapamıyorum diye onla birlikte bende ağlıyorum

Benimde sinirlerim bozuluyor hele bu lohusalikta . almıyor ya bende başlıyorum ağlamaya . skldim sağ ısıt ver çok zor seni anlıyorum keşke memeyi alsa istedikçe verirdim . napalim bizim kaderimizde böyle en azından sahip verebiliyoruz . anne sütü alıyor öylede böylede . yine pes etmeyip denemeye devam

canım sakın dert etme benim büyük kızım 36+3de 44.5cm doğdu şimdi öyle cok uzun değil ama kısada kalmadı 1 55 cm boyu var ki senin ki benimkinden uzun

Benim de öyle canım, boyumuz geriden geliyor ki ne ben eşim kısayız ama zaten ben de 47 cm doğmuşum, 1.70'im şu an:) onunla çok ilişkili değil yani.

Ben 3 saate bir sagip hemen veriyorum ısıtmak mi gerekiyor

Böle bisi canm meme ucuna katater yapışıtırıosn bebem memeden cektigni zannedio biberon gibi hızlı geliş oluo we memeye alısıo :) parmakla yapanda war emmeye alışssn die araştırırsan görürsn zaten Esela12

Eklentiler

• IMG_9243.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 106
Ben 3 saate bir sagip hemen veriyorum ısıtmak mi gerekiyor
Ben dolaba atıyorum canım süt poşetine koyup . çünkü benimki yarım saate 1 saatte 2 3 saatte uyandığı oluyor çok sagarsam direk verirsem hepsini icmiyor çöpe gidiyor . mecbur dolaba koyuyorum erken uyanınca 30 cc veriyorum geç uyanırsa 90 cc . biz 20 günlük olduk oyuzden fazla içiyor . tam ayarı belli deil . 90 cc sağsam versem direk . bu sefer göğsümde süt birikiyor tıkanıyor ( senin ısıtmaya gerek yok dolaptan vermiyorsan direk sagip veriyorsan çok iyi

Güzelmiş iyi fikir ama . nasıl yapcam ki du ben araştırim bunu . ama gogus ucu olmasada fark etmiyor dimi az var gogus ucum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…