2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Güzelmiş iyi fikir ama . nasıl yapcam ki du ben araştırim bunu . ama gogus ucu olmasada fark etmiyor dimi az var gogus ucum.
Cnm zaten o katetern ucundan gelcek süt meme ucu kücük olsada olur o zaten cektikce ucunu cıkartır her zaman işe yaramıo ama denemeye değer bence hiç memeye yaklaşmayan bebekler war mesela bu yöntem biberona alışanlar icin çözüm olabilir cnkü memeden biberon gibi hızlı süt cekemedikleri icin memeyi almıolar böle hızlı geldgi icin alışabilir yani inşallah alışır :))) emzirme koçları war onlarada danışabilrsn internette alıştrma icin neler yapılabilr die

Arkadaşlar Bebek emerken sanki ısırıyormuş gibi Can'ım yanıyor. Acaba yanlış birşey mi yapıyorum yoksa alışma süreci mi? Bir de Ateş basıyor tüm vücudumu göğüslerimi

Cnm ben buna baktım gerçekten çok mantıklı güzel. ama ben nasıl yapcam bunu ya buşekilde satılan yokmuki acaba . nasıl yapılacağı yazıyor ama . biraz zor yaparım. yapıp denersem sizinle paylaşırım :)))))

Silikon uç kullananlara bir sorum da. Eşim zavallı hem standart hem küçük boy almış, beceremedim kullanamıyorum. Göğüs ucum acıyor arada kullanayım istiyorum ama küçük boy da bile arada boşluk kalıyor Nasıl kullanılıyor bunlar ordan süt geliyor mu??

Cnm deneyebiliosan dene ben tecrübe etmedm ama hakkında fikir sahibiyim beslenme sondası yani katater alıcaksn sapını biberona delikli ucu meme ucuna doğru gelcek sekilde bantla yapştrcaksn hem süt salgında artar bebek memeden emdigi icin imşallah deneyebilrsn we işe yarar :)

Ben 56 ile hamile kaldım şuan 72 yim 70 i görmen diyordum ama maalesef çok aldım
Korkma doğum aonrası hızla gidiyor :)
İnşallah yok yere korkutuyordur seni. Doğduktan sonra hepsi geçip gitsin sağlıcakla gelsin inşallah.
Bugün başıma ne geleceğini bilmeden bir giriş yaptımda o yüzden mi bana öyle geldi acaba ki
Yok ya başta korkmak normal de doğum esnası aklın hiç bir yerde olamıyor sonrası öyle hissetmezsin :) ben de doktorum hastaneye geç dedikten sonra oraya girişimi hatırlıyorum çok şaşkın bi haldeydim

Kızlar benimki de düne kadar tutmuyordu. Uçla birwz çekiyordu uç süt dolunca fazla akıp boğazına kaçıyordu ememedi öyle. Memeye gelince çığlık çığlığa bağırıyordu. Birden tutmaya başladı. Pes etmeyin gündüzleri hep deneyin.

O hortumu ben medikalcilerde bulabilirmiyim eşimi yollarım alır. sadece o hortumu lazım bize dimı biberon vs vs var zaten :)))

Gece bebek harektleri aşağıya vuruyo gibü heyecandan uyuyamıyorum nasıl doğurucam ben bu kadar korkup heycanlanmam normal mi rahat olmak istiyorum

Oğlum bu gece uyumayı reddetti,bi saati aşkın süredir karnımda dört dönüyoryeri sanki hiç daralmamis gibi,ah bu doğda sen isiricam o kaburgami tekmeleyip boslugumu delen ayaklarını deyip seviyorum napim,az kaldı bi alsak kucağımiza saglicakla kızlar hala bebeginiz hareketlimi?Herkes artık çok az hareket etmeli diyor korkuyorum,afacan olacak galiba

Birkac gündür azalma var canım benim ogluşunhareketlerinde.gelsinler artık ya:)

O hortumu ben medikalcilerde bulabilirmiyim eşimi yollarım alır. sadece o hortumu lazım bize dimı biberon vs vs var zaten :)))
Ewet cnm bi tek o yeter medikalden bide bence dandik bi biberon alablrsn emzik ksmını sonda geçixek şekilde kesiosm cnkü yıoutubeda felan wideoları war izleyeblrsn bide işlem snrası temzlemek icin enjektör lazm içinden su geçirip yıkıosun

Sagol cnm t.ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…